- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.281
Simdilik 2.5 cm inşallah büyümez ilk gebeligimde 5.5 cm olmustuMilyonun kaç cm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdilik 2.5 cm inşallah büyümez ilk gebeligimde 5.5 cm olmustuMilyonun kaç cm ?
Simdilik 2.5 cm inşallah büyümez ilk gebeligimde 5.5 cm olmustu
Sağlıkla gelsin inşallah canım bende perşembe günü gitçem görmeye keseyi göreli çok oldu da bebeği göremedik henüz muhtemelen küçük diye dedi dr. İniallah öyledir dua edin bana daCanım bnmde 10 ocak vb gördüm bebeğimi Anzak 1 hafta gerideydi. Bu hafta kontrol çağırdı bakalım inş. Kalp atışınıda duyarız
Canım kabız hiç olmadan önlem almalısın. Ben 1-2gün oldum çok kötü etkiledi. Suyun içine zeytinyağı döküp içtim. 1 litreye 3kaşık gibi. 6-7tane naturel kuru kayısı yedim. 1tane de portakal posasıyla beraber yedim. 2 saate Neyseki rahatladım. Acile gidip lağmanı göze almıştım. Çok kötü oldum çünkü. Daha önceki düşüğüm kabız gibi ağrılar sonunda oldu. Ondan dolayı da çok korktum.Kızlar bende hataydayım muayene ücreti 55 tl ve kan idrar tahlillerine para vermedim siz ne kadar fazla ödüyormuşsnz vala ağzım açık kaldı bide aranızda benm gibi kabızlık yaşayan var mı doktorunuza sordunuz mu ben sormayı unuttum da
Kayısı bnde yiyorum canım ama artık vücudum bağışıklık kazandı sanırım etki etmiyor progestan kullanmıyorum zeytinyağını deniyeyim o zaman belki işe yararCanım kabız hiç olmadan önlem almalısın. Ben 1-2gün oldum çok kötü etkiledi. Suyun içine zeytinyağı döküp içtim. 1 litreye 3kaşık gibi. 6-7tane naturel kuru kayısı yedim. 1tane de portakal posasıyla beraber yedim. 2 saate Neyseki rahatladım. Acile gidip lağmanı göze almıştım. Çok kötü oldum çünkü. Daha önceki düşüğüm kabız gibi ağrılar sonunda oldu. Ondan dolayı da çok korktum.
O günden sonra hergün sabah akşam 3er kayısı yiyorum. 2saat sonra rahat tuvalet ihtiyacı oluyor. Artık sıkıntı yaşamıyorum.
Progestan kullanıyorsan o da kabız yapıyor.
Sabah erken kalktiginda en az 1 bardak su ic 1 saat icinde etki ediyor her sabah yaparsan her sabah bosaltim yapiyorsun canimKayısı bnde yiyorum canım ama artık vücudum bağışıklık kazandı sanırım etki etmiyor progestan kullanmıyorum zeytinyağını deniyeyim o zaman belki işe yarar
İki bardak içiyorum canım olmayınca olmuyor benm bünyede bi terslik var galibaSabah erken kalktiginda en az 1 bardak su ic 1 saat icinde etki ediyor her sabah yaparsan her sabah bosaltim yapiyorsun canim
Anladim canim sabah derken sabah namazi vakitleri icince cok etkili oluyo ben bayagı sıkısık gidiyorum lavaboya ikinmadan cikyo afedersindeİki bardak içiyorum canım olmayınca olmuyor benm bünyede bi terslik var galiba
O gün çok araştırdım. Bazı doktorlar da tavsiye etmiş yağlı su. İnşaAllah faydasını görürsün. Geçen tv de bir doktor da klozetin önüne tabure koymayı ve öne hafif eğilmeyi tavsiye etti ve sabah hep aynı saatte tuvalete oturmalıymışız. Çıkmakta da acele etme.Kayısı bnde yiyorum canım ama artık vücudum bağışıklık kazandı sanırım etki etmiyor progestan kullanmıyorum zeytinyağını deniyeyim o zaman belki işe yarar
Korkma canım Allah'ın izniyle duyarsınız. 6+0 da gidip duyamayıp 6+2de tekrar gidince duyanlar var. Sen de acele etme 6+4 gibi kesin duyulur sanırım. Kişiden kişiye değişir bu, Duyamasanız bile kalbin yanıp sönme hareketini gösterir doktorun. Hayırlı olsun gebeliğinArkadaslar 5 haftalik hamileyim 6. Haftada doktor çağırdı kalbi duyariz diye...kesin duyarmiyiz acaba cok korkuyorum....
Allah razı olsun...ya keseyi gordu ama sanki net değilmiş gibi davrandi sorun mu var dedim hayir dedi ama ben biraz sanki ehvam yaptım...çok düşünüyorum birde bulantim yorgunluğum eklenince çok etkilendimKorkma canım Allah'ın izniyle duyarsınız. 6+0 da gidip duyamayıp 6+2de tekrar gidince duyanlar var. Sen de acele etme 6+4 gibi kesin duyulur sanırım. Kişiden kişiye değişir bu, Duyamasanız bile kalbin yanıp sönme hareketini gösterir doktorun. Hayırlı olsun gebeliğin
Âmin. Cümlemizden inşaAllah.Allah razı olsun...ya keseyi gordu ama sanki net değilmiş gibi davrandi sorun mu var dedim hayir dedi ama ben biraz sanki ehvam yaptım...çok düşünüyorum birde bulantim yorgunluğum eklenince çok etkilendim
Bazen hicbirsey hissetmiyorum hissettigim seyin bagirsak mi bebek mi oldugunu ayiramiyorum cok kaygi duyuyorum bazen ve ne yazikki buna emin olmak icin bir cozum yokÂmin. Cümlemizden inşaAllah.
Hergün başka bişey çıkıyor evham yapıcak biliyorum. biri bitiyor biri başlıyor. Mesela ben 2gün üst üste ağrı bişey yoksa başlıyorum kurmaya. Sonra kasıkta ani bir kramp , hıh diyorum ufaklık iyi. :)
Annelik o daha rahme düşmesiyle başlıyor işte. Ömrümüz onun üstüne titremekle geçecek inşaAllah
Masallah ne güzel düşünüyorsun.... Bende surekli yorgunluk ve bulantimla teselli oluyorum :) orada ve tutunuyor diye, Allah hayirli evlatlar eylesin inşallah 5+6 olduk bu gece teyzesi insallah kalbini dinletir annesine :)Âmin. Cümlemizden inşaAllah.
Hergün başka bişey çıkıyor evham yapıcak biliyorum. biri bitiyor biri başlıyor. Mesela ben 2gün üst üste ağrı bişey yoksa başlıyorum kurmaya. Sonra kasıkta ani bir kramp , hıh diyorum ufaklık iyi. :)
Annelik o daha rahme düşmesiyle başlıyor işte. Ömrümüz onun üstüne titremekle geçecek inşaAllah
Canım benmde 10 ocak bebeği gördüm ama kalp atışını göremedim 8 haftada duyarız dedi
Herzaman degil bazen bende nefes nefese kaliyorummerhabalar bnm de 9 ocak.. 20 subatta gıttımde bebiş göründü kalp atısıda görundu 5+5 de ama net duymamız lazım dedi doktor yenı olusmus dedı haftaya tekrar gıtcez hayırlsıyla duyarız ıınsallah... cok nefes nefese kalıyorum sizdede var mı?