2017 EKİM Anne adayları

10 ocak canım benim de evet aynıyız. 27 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın? Gördün mü bebeğini ultrason da?
Evet cnm gördük keseyi :) normalde yarın kalp atışı için gidecektik ama gaz yüzünden haftaya bakıcak doktor , 20 yaşındayım ilk gebelik :)
He bide bugün 6+4 olduk :)

öncelikle eşim basit bir soğuk algınlığı için ilaç yazdırayım diye muayene oldu apar topar röntgen,ultrason 50 tane tahlil isteyip karaciğerler bitmiş deyip bana inanılmaz bir panik ve korku dolu saatler yaşattıktan sonra aa birşeyi yokmuş grip teşhisi koymaları ve yüklü bir hastane faturası neyse dedik unuttuk evime ve işime yakın diye devam ettim kadın doğum dr una bende bir takım sorunlar vardı önce hiçbirini göremeyip beni 8 ay oyaladı daha sonra rahimde perde var bu şartlar altında asla çocuğun olmaz ameliyat olman lazım diye beni günlerce üzdü daha sonra başka bir dr a gidince çok talihsiz bir yorum olmuş gayet de hamile kalabilrsin dedi ve ameliyat olmadan hamile kaldım ,yaşadıklarım bunlar tüm dr ları aynı değildir tabi ama ben çok soğudum hastaneden
Off kapatsınlar öyle hastaneleri yaa. Perde hamile kalamamaya sebep olmaz. Birazcık araştırma yapsın. Hiç biryerde yazmaz.
Perdenin kapladığı alanı biliyor musun canım. Boyutu önemli. Doktor takibinde ol mutlaka.

Benim bebegimin kalbi atmiyor bebek var ama gelişmemiş maalesef kürtaj olucam ;(
Geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve kucağına almayı nasip etsin. Üzme kendini, herşeyin hayırlısı. Kayıp yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. 7 haftalıktı ve kalbini falan duymuştuk. Kaybettiğim zaman iyiki alışmadan kaybettim dedim. Daha sonra olsaydı kaldırmam daha zor olurdu dedim. Kürtaj şart mıymış daha küçüktü galiba. Ben kürtajı reddedip bitkisel şeylerle kalan parçaları düşürmeye çabaladım, tabi iyi bir ebenin tavsiye ve gözetiminde

Hadi bakalm guzl haberle gel :KK200: kız bnm eltim doğurdu ama sıkıntı olsa ona dogurtmazdi doktor. 34.haftada coraspini kestrmis doğuma gitmeden 12 saat öncede iğne vurulmuş eltm sancıları faln derken. Epey br zamn geçiyor bu arada da 1 güne yaklaşıyor iğnenin etkisi 1 günlük zatn coraspin de önceden kesiliyor. Sanmıyorum öyle birsy olduğunu ya
Valla bilmiyorum bana sindiden oyle dedi miyomum da var sezeryan sirasinda duruma gore miyomu da aliriz dedi ayyh biktim ha doktor gezmekten

Geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve kucağına almayı nasip etsin. Üzme kendini, herşeyin hayırlısı. Kayıp yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. 7 haftalıktı ve kalbini falan duymuştuk. Kaybettiğim zaman iyiki alışmadan kaybettim dedim. Daha sonra olsaydı kaldırmam daha zor olurdu dedim. Kürtaj şart mıymış daha küçüktü galiba. Ben kürtajı reddedip bitkisel şeylerle kalan parçaları düşürmeye çabaladım, tabi iyi bir ebenin tavsiye ve gözetiminde
Canım herşeyin hayırlısı diyorum rabbim inşallah yine nasip eder vakum sistemi varmış ilaç pek tavsiye etmedi çok ağrım olur dedi

Off kapatsınlar öyle hastaneleri yaa. Perde hamile kalamamaya sebep olmaz. Birazcık araştırma yapsın. Hiç biryerde yazmaz.
Perdenin kapladığı alanı biliyor musun canım. Boyutu önemli. Doktor takibinde ol mutlaka.
hsg
hsg çektirdim ama tam net görülemedi kapladığı alan dr um 3/2 si falan dedi ama korkuyorum inşallah bir sorun çıkmadan atlatırım hamileliği

Ay deme öyle normal geleceği varsa ya çocuğumun :) Ne bileyim ya ne bir vitamin verdi bana ne şunu yeme bunu tüketmelisin şu yasak bu serbest hiçbir şey demedi bana.

Banada vitamin kullanmana gerek yok dedi belli bir süre depolarımızdan karşılayacakmış acaba seninkilerin o Yüzden. Vermedi

X