- 17 Şubat 2017
- 13
- 9
- 36
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.181
Ben normal dogum yapamam muhtemelen hem gozum yemez hem risklerini goze alamam o yuzden sezeryan isterim de iste:) istege bagli seseryan fiyatini gorunce acaba yok yahu normal iyidir mi desem kendime:)
Hadi bakalm guzl haberle gelCanim gunaydin bizim kan pihtilasmamiz var Üzgünüm ama biz normal dogum yapamiyoruz. Bu arada ignelere alıştın bu çarşamba gidecem kese icin kese gorunurse igneye baslayacak
Hdi yaaBenim bebegimin kalbi atmiyor bebek var ama gelişmemiş maalesef kürtaj olucam ;(
Canim cok uzuldum... ilk bebegin miydi?Benim bebegimin kalbi atmiyor bebek var ama gelişmemiş maalesef kürtaj olucam ;(
Ne denir bilmiyorum çok geçmiş olsun. Kaç haftalıktı bebek? Biraz daha mı bekleseniz acaba belki atar kalbi?Benim bebegimin kalbi atmiyor bebek var ama gelişmemiş maalesef kürtaj olucam ;(
öncelikle eşim basit bir soğuk algınlığı için ilaç yazdırayım diye muayene oldu apar topar röntgen,ultrason 50 tane tahlil isteyip karaciğerler bitmiş deyip bana inanılmaz bir panik ve korku dolu saatler yaşattıktan sonra aa birşeyi yokmuş grip teşhisi koymaları ve yüklü bir hastane faturası neyse dedik unuttuk evime ve işime yakın diye devam ettim kadın doğum dr una bende bir takım sorunlar vardı önce hiçbirini göremeyip beni 8 ay oyaladı daha sonra rahimde perde var bu şartlar altında asla çocuğun olmaz ameliyat olman lazım diye beni günlerce üzdü daha sonra başka bir dr a gidince çok talihsiz bir yorum olmuş gayet de hamile kalabilrsin dedi ve ameliyat olmadan hamile kaldım ,yaşadıklarım bunlar tüm dr ları aynı değildir tabi ama ben çok soğudum hastaneden
Rabbim sabırlar versin ne diyeceğimi bilemedim şuan İnan çok üzüldüm hakkında herşeyin hayırlısı inşallahBenim bebegimin kalbi atmiyor bebek var ama gelişmemiş maalesef kürtaj olucam ;(
Amiinn hayırlı haberlerle gel canım benimcumartesi dr kontrolüm var keseye bakacak inşallah görülür, saol canım senin de gözün aydın, hepimizin hakkında en hayırlısı olsun ,
Yuhhhhöncelikle eşim basit bir soğuk algınlığı için ilaç yazdırayım diye muayene oldu apar topar röntgen,ultrason 50 tane tahlil isteyip karaciğerler bitmiş deyip bana inanılmaz bir panik ve korku dolu saatler yaşattıktan sonra aa birşeyi yokmuş grip teşhisi koymaları ve yüklü bir hastane faturası neyse dedik unuttuk evime ve işime yakın diye devam ettim kadın doğum dr una bende bir takım sorunlar vardı önce hiçbirini göremeyip beni 8 ay oyaladı daha sonra rahimde perde var bu şartlar altında asla çocuğun olmaz ameliyat olman lazım diye beni günlerce üzdü daha sonra başka bir dr a gidince çok talihsiz bir yorum olmuş gayet de hamile kalabilrsin dedi ve ameliyat olmadan hamile kaldım ,yaşadıklarım bunlar tüm dr ları aynı değildir tabi ama ben çok soğudum hastaneden
Bence goz yanilmasi bizimki iste:) senin ikinci hafta nerde yaziyor onu goremedimki bakayim kendikime
Gebelik Haftası Beta HCG DeğeriKızlar hcg 3237.00 çıktı kac hafta sizce ben bisey anlamadım sat 20 ocak ona göre hesaplarsam 5 hafta ama hcgye göre ne kadar bilgisi olan varmi
Aynen ya sadece bir kere çıkardım gerisi hep boş ve bitmek bilmeyen bulanti
Yuhhhhpara tuzağı resmn ya . Canm sn br daha semtine uğrama bu keski doktorun iyidr umarm.
Artık tıp sorun olmayacağını söylüyor . Sadece annenin beslenmesine çok dikkat etmesi gerekiyorSorun olmaz mi oglunuz icin sutten kesilmesi gerekmiyor mu??
Nasıl bıraktırdın ? KıyamıyorumBenimki abi olmak için küçük mü diye düşünüyordum. Seninki daha küçükmüş :) Ama artık bıraktır canım gelişimi güzelse. Ben 18 aylıkken bıraktırdım vitamin depolarım tükenmişti artık.
Bulursn inslh canm :)şu an henüz bir hastane bulamadım özel muayenahaneye gidiyorum dr umdan memnunum ama bi an önce iyi bir hastane bulmalıyım tabiki :)