2017 EKİM Anne adayları

Ben normal dogum yapamam muhtemelen hem gozum yemez hem risklerini goze alamam o yuzden sezeryan isterim de iste:) istege bagli seseryan fiyatini gorunce acaba yok yahu normal iyidir mi desem kendime:)
bnde sezeryanin risklerini göze alamıyorum normal doğum çocuk iyiyse pozisyonu güzelse ve kalp atışlarında problem yoksa bnce daha cazip . O zamni Rabbim bilir valla hem senin sağlığın hemde bebekle arandaki bağ açısından normal doğum bnce çok iyi :))

Canim gunaydin bizim kan pihtilasmamiz var Üzgünüm ama biz normal dogum yapamiyoruz. Bu arada ignelere alıştın bu çarşamba gidecem kese icin kese gorunurse igneye baslayacak
Hadi bakalm guzl haberle gel kız bnm eltim doğurdu ama sıkıntı olsa ona dogurtmazdi doktor. 34.haftada coraspini kestrmis doğuma gitmeden 12 saat öncede iğne vurulmuş eltm sancıları faln derken. Epey br zamn geçiyor bu arada da 1 güne yaklaşıyor iğnenin etkisi 1 günlük zatn coraspin de önceden kesiliyor. Sanmıyorum öyle birsy olduğunu ya

öncelikle eşim basit bir soğuk algınlığı için ilaç yazdırayım diye muayene oldu apar topar röntgen,ultrason 50 tane tahlil isteyip karaciğerler bitmiş deyip bana inanılmaz bir panik ve korku dolu saatler yaşattıktan sonra aa birşeyi yokmuş grip teşhisi koymaları ve yüklü bir hastane faturası neyse dedik unuttuk evime ve işime yakın diye devam ettim kadın doğum dr una bende bir takım sorunlar vardı önce hiçbirini göremeyip beni 8 ay oyaladı daha sonra rahimde perde var bu şartlar altında asla çocuğun olmaz ameliyat olman lazım diye beni günlerce üzdü daha sonra başka bir dr a gidince çok talihsiz bir yorum olmuş gayet de hamile kalabilrsin dedi ve ameliyat olmadan hamile kaldım ,yaşadıklarım bunlar tüm dr ları aynı değildir tabi ama ben çok soğudum hastaneden

Haklıymışsın
Bunları ben yaşasam semtine uğramam
Ankara şimdilik geçici bir durum benim için samsundaki şubesi oldukça iyi
Fiyatları çok yüksek diğerlerine göre ama samsunda başka seçenek bulamadım malesef

Yuhhhh para tuzağı resmn ya . Canm sn br daha semtine uğrama bu keski doktorun iyidr umarm.

Bence goz yanilmasi bizimki iste:) senin ikinci hafta nerde yaziyor onu goremedimki bakayim kendikime

canım hadi gözün aydın keseyi görmüşsün çok iyi incelemeyedim resimleri ama ultrasonda
GA (Gestational Age):Gebelik yaşı. Bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğunu ifade eder.
GS (Gestasyonel Sac): Gebelik Kesesi
Dr muhakkak ikiz olsa söylerdi diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı canım allah gönlüne versin...

Kızlar hcg 3237.00 çıktı kac hafta sizce ben bisey anlamadım sat 20 ocak ona göre hesaplarsam 5 hafta ama hcgye göre ne kadar bilgisi olan varmi
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Aynen ya sadece bir kere çıkardım gerisi hep boş ve bitmek bilmeyen bulanti

benim daha ilk oluyor böyle canım ya hiç yoktu gayet iyiydim geceden beri kötüyüm yemek yiyorum Allah2 tan onda bir sıkıntı yok ama kuru kuru bir mide bulantısı var istifra da yok bende oda daha kötü oluyor mahvetti beni valla bugün bir de çalışıyorum mahvoldum şuan

Ssk yoksa özele hiç bulaşma fiyatlar çok aşırı yüksek oluyor
Etlik kadın doğum iyi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…