- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 33
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.161
Ben ilk devlet hastanesine gittim doktor akla gelebilecek bütün testleri yaptı ve multivitamin verdi bence de değiştirmelisin canımAy deme öyle normal geleceği varsa ya çocuğumun :) Ne bileyim ya ne bir vitamin verdi bana ne şunu yeme bunu tüketmelisin şu yasak bu serbest hiçbir şey demedi bana.
Birde büyük şehirde bir hastane yani burasıistanbul kuzum nere olacak , doktorumuda seviyorum çok ilgili :)
Çarşamba ben de devlet hastanesine gideceğim tahlil yaptırmak için acaba daha tahlil yapılmadı diye mi öyle davrandı. Belki de sonuçlara göre verecektir. Bir defa gittim daha önyargılımıyım neyimBen ilk devlet hastanesine gittim doktor akla gelebilecek bütün testleri yaptı ve multivitamin verdi bence de değiştirmelisin canım
Evet kuzu hastaneBirde büyük şehirde bir hastane yani burası
Medıcana canım sen hangisine gidiyorsunHangi hastaneye gidiyosun kuzum:)
Ben önce devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırdım daha sonra özele gittim malum özelde pahalı oluyo ama hem özele hem devlete gidicem kontroller içinÇarşamba ben de devlet hastanesine gideceğim tahlil yaptırmak için acaba daha tahlil yapılmadı diye mi öyle davrandı. Belki de sonuçlara göre verecektir. Bir defa gittim daha önyargılımıyım neyim
Aynen ya sadece bir kere çıkardım gerisi hep boş ve bitmek bilmeyen bulantihoşbulduk canım canımaynen bende öyle düşünüyorum bugün kötüyüm midem bulanıyor çok kötü benimde ne güzel yoktu bişey akşamda uyuyamadım bulantıdan kusamıyorum da öyle bulanıyor sadece
Geçmiş olsun canım , benim de normalde problemli ama hamilelikle birlikte azdı yaMide ülseri var bendede cnm , çok daha zor işimiz
Vala sorma ya. Gaziosmanpasa yeniyuzyil univ hastanesine gidiyorum. Bi de ssk anlasmali bu benim odedigim toplam tutarin yarisi. Sigortam olmasa ne odicrm bilmem mubarek acibadem sankiMedıcana canım sen hangisine gidiyorsun
Biz ne kadar çok veriyormuşuz ya
Ekledim canimBeni de ekleyebilir misiniz :)
Bebegi gordunuz mu? Her doktorun tarzi farklidir mesela bak benim bir onceki gebeligimde doktor keseyi gorur gormez bana binlerce test yapti ayni doktorum bu gebeligimde tek bir kan testi bile yapmadi muhtemelen arasi az diye gerek duymadi bilmiyorum da... yani belki bebegi gormeyi felan bekliyordur olabolir yaniAy deme öyle normal geleceği varsa ya çocuğumun :) Ne bileyim ya ne bir vitamin verdi bana ne şunu yeme bunu tüketmelisin şu yasak bu serbest hiçbir şey demedi bana.
Sabahları özellikle mahfoluyor çok ağrıyor midem , içindeki yaradan dolayıGeçmiş olsun canım , benim de normalde problemli ama hamilelikle birlikte azdı ya
İlk muayenemdi zaten tahlil istedi. Belki de tahlil sonuçlarına göre konuşacaktır. Bir şans daha vereyim bakayım yine aynısı olursa kesin değiştiririm :) He bir de ikiz çıkarsa kesin değişecekBebegi gordunuz mu? Her doktorun tarzi farklidir mesela bak benim bir onceki gebeligimde doktor keseyi gorur gormez bana binlerce test yapti ayni doktorum bu gebeligimde tek bir kan testi bile yapmadi muhtemelen arasi az diye gerek duymadi bilmiyorum da... yani belki bebegi gormeyi felan bekliyordur olabolir yani
Çok teşekkürlerEkledim canim
Hahahhaha e tamam yahu:) dur bekle hele adam daha keseyi gormus anca:)İlk muayenemdi zaten tahlil istedi. Belki de tahlil sonuçlarına göre konuşacaktır. Bir şans daha vereyim bakayım yine aynısı olursa kesin değiştiririm :) He bir de ikiz çıkarsa kesin değişecek
Sanırım seninkide yeni ondan düşük ultrasonda daha netmiş sonuçlar hadi inşallah hayırlısı gözümüz aydın
Medıcana canım sen hangisine gidiyorsun
Biz ne kadar çok veriyormuşuz ya
Aynen kuzum benimkide ssk lı ücreti normal fiyat nirvanada herhaldeVala sorma ya. Gaziosmanpasa yeniyuzyil univ hastanesine gidiyorum. Bi de ssk anlasmali bu benim odedigim toplam tutarin yarisi. Sigortam olmasa ne odicrm bilmem mubarek acibadem sanki
Bi ankara medicana bi samsun medıcanahangi medicana umarım ankara değildir bende oraya gidiyordum ama bir daha adımımı atmam