- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.141
Bende 48 veriyorum , Geçen gitmiştim sonra yine sorun çıktı meğerse 10 gün kontrol süresi geçmemiş o 48 tlye iki kere muayane oldum :)kirmizigitar a katılıyorum
Geriden okuya okuya geldim
Bende kendimi enayi gibi hissettim
110 tl veriyorum muayeneye
Ne kadar çok fark var ya
Evet çok fark var her yer kafasına göre alıyorkirmizigitar a katılıyorum
Ne kadar çok fark var ya
Bundan sonra seni görmezden geliyorumBende 48 veriyorum , Geçen gitmiştim sonra yine sorun çıktı meğerse 10 gün kontrol süresi geçmemiş o 48 tlye iki kere muayane oldum :)
Kızlar hcg 3237.00 çıktı kac hafta sizce ben bisey anlamadım sat 20 ocak ona göre hesaplarsam 5 hafta ama hcgye göre ne kadar bilgisi olan varmi
istanbul kuzum nere olacak , doktorumuda seviyorum çok ilgili :)Bundan sonra seni görmezden geliyorum
Nereler oralar bi söyleyin
Taşınsakmı ne
Bizim doktor iki hafta üç hafta sonra gel deyince ondan faydalanamadık daha hiç :))Bende 48 veriyorum , Geçen gitmiştim sonra yine sorun çıktı meğerse 10 gün kontrol süresi geçmemiş o 48 tlye iki kere muayane oldum :)
Öyle dedi ama sende sorun yokmuş , benim aşırı derecede karnım ağrıyordu , meğerse gazmışBizim doktor iki hafta üç hafta sonra gel deyince ondan faydalanamadık daha hiç :))
Gaz çok kötü bana gastritim olduğu için şurup verdi , gaz sancısı berbat bi şeyÖyle dedi ama sende sorun yokmuş , benim aşırı derecede karnım ağrıyordu , meğerse gazmış
Mide ülseri var bendede cnm , çok daha zor işimizGaz çok kötü bana gastritim olduğu için şurup verdi , gaz sancısı berbat bi şey
Perşembe gunu 23 undebenimde sat 20 ocak senin beta hcg yi hangi tarihte baktırmıştın
Perşembe gunu 23 unde
Aldık canım hoşgeldin ekledim ismini listeyeMerhabalar bende Ekim annesi olucam inşallah aranıza alın benide
Hemşireye sordum bazen yüksek bazen düşük oluyo dedi sata göre hesaplıyorlar o değer yokki bende ferritin var tsh var vitamin b12 var bide hcgbende 23.de yaptırdım 955 çıktı kişiden kişiye çok değişiyor sanırım yada benim değerim düşük , progestron değerin kaç peki
Aynen canım her bizi rahatsız eden belirtilen yavrumuz varlığını hatırlatıyor binlerce şükür sebebiAglayarak sukretmek kusarak sukretmek ac kalarak sukretmek her guzel seyin zorluklari var Rabbim kavustursun yavrularimiza kucagimiza alipta sukretmeyi de nasip etsin insallah
Sanırım seninkide yeni ondan düşük ultrasonda daha netmiş sonuçlar hadi inşallah hayırlısı gözümüz aydınbende 23.de yaptırdım 955 çıktı kişiden kişiye çok değişiyor sanırım yada benim değerim düşük , progestron değerin kaç peki
Hangi hastaneye gidiyosun kuzum:)kirmizigitar a katılıyorum
Ne kadar çok fark var ya
Beni de ekleyebilir misiniz :)A
Aldık canım hoşgeldin ekledim ismini listeye
Sezeryan seven doktor candir yahu:) bosverseneKızlar ben doktorumu değiştireceğim galiba okuduğum yorumlara göre sadece sezeryan yaptırıyormuş. İstanbul Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı?
Ay deme öyle normal geleceği varsa ya çocuğumun :) Ne bileyim ya ne bir vitamin verdi bana ne şunu yeme bunu tüketmelisin şu yasak bu serbest hiçbir şey demedi bana.Sezeryan seven doktor candir yahu:) bosversene