2017 EKİM Anne adayları

Ay deme öyle normal geleceği varsa ya çocuğumun :) Ne bileyim ya ne bir vitamin verdi bana ne şunu yeme bunu tüketmelisin şu yasak bu serbest hiçbir şey demedi bana.
Ben ilk devlet hastanesine gittim doktor akla gelebilecek bütün testleri yaptı ve multivitamin verdi bence de değiştirmelisin canım

Ben ilk devlet hastanesine gittim doktor akla gelebilecek bütün testleri yaptı ve multivitamin verdi bence de değiştirmelisin canım
Çarşamba ben de devlet hastanesine gideceğim tahlil yaptırmak için acaba daha tahlil yapılmadı diye mi öyle davrandı. Belki de sonuçlara göre verecektir. Bir defa gittim daha önyargılımıyım neyim :KK70:

Çarşamba ben de devlet hastanesine gideceğim tahlil yaptırmak için acaba daha tahlil yapılmadı diye mi öyle davrandı. Belki de sonuçlara göre verecektir. Bir defa gittim daha önyargılımıyım neyim :KK70:
Ben önce devlet hastanesine gidip bütün tahlillerimi yaptırdım daha sonra özele gittim malum özelde pahalı oluyo ama hem özele hem devlete gidicem kontroller için

Ay deme öyle normal geleceği varsa ya çocuğumun :) Ne bileyim ya ne bir vitamin verdi bana ne şunu yeme bunu tüketmelisin şu yasak bu serbest hiçbir şey demedi bana.
Bebegi gordunuz mu? Her doktorun tarzi farklidir mesela bak benim bir onceki gebeligimde doktor keseyi gorur gormez bana binlerce test yapti ayni doktorum bu gebeligimde tek bir kan testi bile yapmadi muhtemelen arasi az diye gerek duymadi bilmiyorum da... yani belki bebegi gormeyi felan bekliyordur olabolir yani

Bebegi gordunuz mu? Her doktorun tarzi farklidir mesela bak benim bir onceki gebeligimde doktor keseyi gorur gormez bana binlerce test yapti ayni doktorum bu gebeligimde tek bir kan testi bile yapmadi muhtemelen arasi az diye gerek duymadi bilmiyorum da... yani belki bebegi gormeyi felan bekliyordur olabolir yani
İlk muayenemdi zaten tahlil istedi. Belki de tahlil sonuçlarına göre konuşacaktır. Bir şans daha vereyim bakayım yine aynısı olursa kesin değiştiririm :) He bir de ikiz çıkarsa kesin değişecek :KK70:

Ben 2kez devlete gittim daha. Doktorum bayaa ilgili. Tüm tahliller yapıldı vitamin takviyelerıne başlandı. 12. Hafta özel bir klinikte daha önce beni ameliyat eden doktoruma gidip servix ölçümü yaptırıcam. Muayene ücreti 400 lira. Çok fazla rahim ameliyatı olduğum için rahim ağzı kısalmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Üsküdar da Medivia da Serpil Özen varmış hakkında çok iyi yorumlar var muayene ücreti 65 lira. Yeni doğan bölümü yaşatmak konusunda ödül falan almış. Onunla ve devletle devam etmeyi düşünüyorum memnun kalırsam. Normal Doğum taraftarıymış ama gece Doğum başlarsa gelmiyormuş diye duydum. Bakalım

X