2017 EKİM Anne adayları

Evet canm fiyatlar iyi. K.marasta yaşıyorum . Doktorn doğuma giriyormuş bilmiyorum ama isteyecegimi sanmıyorum normal doğumda :) doğum burda 250 sezeryanda 600 700 mus

Evet canm fiyatlar iyi. K.marasta yaşıyorum . Doktorn doğuma giriyormuş bilmiyorum ama isteyecegimi sanmıyorum normal doğumda :) doğum burda 250 sezeryanda 600 700 mus
Marasa geletim dogums ben bence:) hastanemizin 2016 fiyat listesi normal dogum 1250 sezeryan 2500 istege bagli sezeryan 4000 di. Muhtelen 17 deki guncel fiyatlari henuz ogrenmem mumkun olmaz:)

Marasa geletim dogums ben bence:) hastanemizin 2016 fiyat listesi normal dogum 1250 sezeryan 2500 istege bagli sezeryan 4000 di. Muhtelen 17 deki guncel fiyatlari henuz ogrenmem mumkun olmaz:)
Sen gel burda dogur git hem farklılık olur valla sezeryan gerçekten bnde anlamadm bundan 4 sene öncesinde ablam oda parasıyla birlikte 1000 lira vermişti 1 gün kalmıştı bu hastane geçen sene 600 e sezeryan yapms çok sasirdm öbür hastanelerde sezeryan 1500 . Hadi hayırlısı ya bn normalistiyorum zaten. Normalde fiyat hastane 250 alıyormuş ebe alıyormuş brde ama o bahsedilen bahşiş gbi brsey olsa gerk.

Ben normal dogum yapamam muhtemelen hem gozum yemez hem risklerini goze alamam o yuzden sezeryan isterim de iste:) istege bagli seseryan fiyatini gorunce acaba yok yahu normal iyidir mi desem kendime:)

Canim gunaydin bizim kan pihtilasmamiz var Üzgünüm ama biz normal dogum yapamiyoruz. Bu arada ignelere alıştın bu çarşamba gidecem kese icin kese gorunurse igneye baslayacak

kızlar günaydın

karnımın sağ tarafında ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor, kasıklardakinin normal olduğunu biliyorum ama karın neden ağrır bilmiyorum bu şekilde ağrı yaşayan varmı?

Benim agrilar epey dindi nerdeyse yok gibi hic bisey hissetmiyorum o kadar kaygiliyim ki daha once de kalbi durmustu bebegimin aklim cikiyor yine aynisi olacak diye

Benimde ağrılarım yok oldu gibi , siz böyle deyince bende korkuyorum hani düşük olurmu , hiç düşük yaşamadım nasıl olur onu bile bilmediğim için , acayip belim ağrıyor azcık doğrultup kalsam bütün gün ağrıyor

Dusuk daha farkli birsey. Lekelenme oluyo bisey oluyo. Kalp durmasi baska birsey ama hic belirri vermiyo sadece kontrole gittiginde anliyorsun allahim tekrar yasatmasin oyle kotu bir deneyim aklim cikiyor

Dusuk daha farkli birsey. Lekelenme oluyo bisey oluyo. Kalp durmasi baska birsey ama hic belirri vermiyo sadece kontrole gittiginde anliyorsun allahim tekrar yasatmasin oyle kotu bir deneyim aklim cikiyor
Ya düşündükçe insan hakkaten duramıyor , ya benim bebeğimede bişey olduysa ya kalbi durduysa nası anlıcaz ya

Canim ben de yasadim benim de bebegimin kalbi durdu aynen dedigin gibi hicbir belirtisi yok kontrole gidince anladim test yaptirdik ben de kan pihtilasmasi cikti sen yaptirdin mi o testi . Igne kullanacagim kese gorununce ins rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder valla ben psikolojikmen cok yiprandim ve cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…