2017 EKİM Anne adayları

Canim ben de yasadim benim de bebegimin kalbi durdu aynen dedigin gibi hicbir belirtisi yok kontrole gidince anladim test yaptirdik ben de kan pihtilasmasi cikti sen yaptirdin mi o testi . Igne kullanacagim kese gorununce ins rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder valla ben psikolojikmen cok yiprandim ve cok korkuyorum
Ben su an igne kullaniuorum xanim evet cikti bende de tek gen heterozigotmus. İgne kullaniyorum ama hala korkum kaygim gecmedi ya yeterli gelmezse ya yine olursa... rabbim yasatmasin cok cok kotu birsey bu kaygilarla nasil geciricem 9 ayi bilmiyorum

Ben su an igne kullaniuorum xanim evet cikti bende de tek gen heterozigotmus. İgne kullaniyorum ama hala korkum kaygim gecmedi ya yeterli gelmezse ya yine olursa... rabbim yasatmasin cok cok kotu birsey bu kaygilarla nasil geciricem 9 ayi bilmiyorum
Sana kacinci haftada baslatti igneyi bana da igne baslatmadi daha bende ondan korkuyorum sen kalp atimini duydun mu sanki 6 haftadasin demo yanlos gormedim daha erken ama kalp atisi icin

Sana kacinci haftada baslatti igneyi bana da igne baslatmadi daha bende ondan korkuyorum sen kalp atimini duydun mu sanki 6 haftadasin demo yanlos gormedim daha erken ama kalp atisi icin
Canim benim biraz karisik durum ben aradim doktorumu hamile oldugumu ogrenince kan testimin sonucunu siyledim hemen aspirine basla haftaya goruselim dedi. Aspirin almaya basladim bi hafta sonra gittim keseyi gorduk kalp atisini duyduktan sonra igneye gecicez dedi doktorum ama benim sonrasinda cok kanamam oldu acayip kaygilandim ve doktora aspirinden kanama oldu ben aspirin kullanmam diye direttim o da kalp atisini gormeden vermiyoruz igne ama madem icin rahat edecek vereyim dedi.

Biz kalp atisini gorduk sesi acmadi doktor ama cok net gordum hamdolsun doktor kagida elektro seklinde kalp ritmini de cikartti hatta sali gunu gel dogum tarihini konusalim sonra ikili test icin gorusuruz dedi bir de igne icin rapor cikartmaya calisiyor simdilik doktorumun soyledigine gore aksi bir durum yok ama ben kaygiliyim ya tekrar kalbi durursa... igne oluyorum her gun ama bu garanti degil ki?

Canim benim biraz karisik durum ben aradim doktorumu hamile oldugumu ogrenince kan testimin sonucunu siyledim hemen aspirine basla haftaya goruselim dedi. Aspirin almaya basladim bi hafta sonra gittim keseyi gorduk kalp atisini duyduktan sonra igneye gecicez dedi doktorum ama benim sonrasinda cok kanamam oldu acayip kaygilandim ve doktora aspirinden kanama oldu ben aspirin kullanmam diye direttim o da kalp atisini gormeden vermiyoruz igne ama madem icin rahat edecek vereyim dedi.

Biz kalp atisini gorduk sesi acmadi doktor ama cok net gordum hamdolsun doktor kagida elektro seklinde kalp ritmini de cikartti hatta sali gunu gel dogum tarihini konusalim sonra ikili test icin gorusuruz dedi bir de igne icin rapor cikartmaya calisiyor simdilik doktorumun soyledigine gore aksi bir durum yok ama ben kaygiliyim ya tekrar kalbi durursa... igne oluyorum her gun ama bu garanti degil ki?
Canim bu dunyada nasibi varsa olacak zaten kan pihtilasmasi oluo hic haberi olmayan ama saglikli bebek dunyaya getirenler var . Dilerim rabbimden saglikli bir şekilde kucagimiza almamizi nasip eder

@firarperest @Melegin Annesi obsesif89 obsesif89 @nisancancan Minipanda Minipanda @beste09 @Htcozgun @suflesutlac @Gmzkry @EliffVVav @Foha kızlar geç olsa da ekledim hepiniz aramıza hoşgeldiniz umarım şu ilk zorlu süreci anlatabilirsem hep beraber daha güzel sohbetler edebileceğimiz zamanları bekliyorum sabirsiklikla

hoşbulduk canım canım :KK200::KK200: aynen bende öyle düşünüyorum bugün kötüyüm midem bulanıyor çok kötü benimde ne güzel yoktu bişey akşamda uyuyamadım bulantıdan kusamıyorum da öyle bulanıyor sadece :kusmuk::kusmuk:

Canim bu dunyada nasibi varsa olacak zaten kan pihtilasmasi oluo hic haberi olmayan ama saglikli bebek dunyaya getirenler var . Dilerim rabbimden saglikli bir şekilde kucagimiza almamizi nasip eder
İnsallah insallh ama cok koekuyorum iste daha cok kisa sure once kaybettim ben bebegimi bunda da aynisini yasicam diye aklim cikiyo

Slm kızlar Allah'ı izniyle bende Ekim annesiyim. Ben de 5+6 dayım şuan. 4+6 da karından ultrasonla keseyi gördüm fakat perşembe günü dr.gittiğimde 5+5 dim bebeği göremedi Henüz küçük olduğu İçin olabilir dedi gerçi ben çok panik yaptım ama inşallah görür ve duyarız hepimiz miniklerimizi rabbim kimseyi sınamasın bu duyguyla.
merhaba
aynısını bende yaşadım mecbur alttan muayane etmek zorunda kaldı doktorum.Bende çok korktum ama bebiş oradaydı çok şükür.

Mrb bende varım :) cumartesi günü 6+6 da kalp atışlarını duydum çok şükür doktor sen heyecanlandıran hareketleniyo dedi ve gözüküyordu çok heyecanlıydi ilk gebeliğim bu arada :)

Kızlar hcg 3237.00 çıktı kac hafta sizce ben bisey anlamadım sat 20 ocak ona göre hesaplarsam 5 hafta ama hcgye göre ne kadar bilgisi olan varmi

Kotu demedim kimsenin hastanesine sadece kendimi enayi gibi hissettim sizon odediginiz fiyatlarin yaninda
Ben kötüledin anlamını hiç çıkarmadım ki, şimdi mesajını okuyunca şaşırdım ,benim demek istediğim hastane de iyi fiyatlar normal ,medical park çoğu yerde var diye de söyledim ismini o kadar canım:)

kızlar günaydın

karnımın sağ tarafında ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor, kasıklardakinin normal olduğunu biliyorum ama karın neden ağrır bilmiyorum bu şekilde ağrı yaşayan varmı?
Benim de bi kaç gün önce bıçak Saplanır gibi oluyordu hafif yürüyüş iyi geldi 2 3 gün sürekli oldu geçti şimdi çok şükür

X