2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Anladım canıım :) haklısın o zaman anca yetişir zaten bitmez bu temizlikler :)
Eee bayramın nasıl geçicek var mı plan program :KK66:

Plan var canım da ben hoşnut değilim o plandan :110: ailemle tatile gideceğiz ben gitmek istemiyorum ama mecbur ayrılamıyorum da sevdiceğimle ayrı bi bayram olacak ne yazık ki her zaman ki gibi :işsiz: sen ne yapacaksın senin planın nedir :KK15:

Plan var canım da ben hoşnut değilim o plandan :110: ailemle tatile gideceğiz ben gitmek istemiyorum ama mecbur ayrılamıyorum da sevdiceğimle ayrı bi bayram olacak ne yazık ki her zaman ki gibi :işsiz: sen ne yapacaksın senin planın nedir :KK15:

Şimdi bu dediklerinin üstüne nispet yapar gibi olucak ayıp olmaz inşallah :KK23::KK23:
Bayram sabahı nişanlım gelicek , 1.gün amcamlarda bütün aile toplanıcaz 35 40 kişi oluyo toplam çocuklarda dahil :)
2.günü annemin tarafına gidicez köye uğrucaz teyzeme :)
3.günün sabahında nişanlımın annesi yazlığa daveet etti bende biizimkilerden izin aldım evlenmeden önce son tatilimizi yapalım diye sabah sevdiceğimle feribota binip yazlığa gidicez , anneside orda tabi :) pazar gününe kadar her gün her dakika her saniye biziim o yüzden bu bayram çifte bayram gibi birşey benim için.. Çok mutluyum bir an önce gelsin istiyorum . 2 gün 15 saat 9 dakika 40 saniye görünüyor şuanda sıfırlanmasını bekliyorum bende :KK36::KK200:

Sende canını sıkma sonra bugünlerimizi çok arıyoruz annemle babamla olsaydım diye , mesela biz ramazandan önce evlenmek istiyoduk dedimki ben bu son ramazan ailemle geçireyim iftar sahur yapayım o yüzden bekledik :) Şimdide bayram ve tatilimiz bitsin detaylıca konuşup tarihe falan karar vericez İnşallah bu sene içinde yapmayı düşünüyoruz :KK37:

Şimdi bu dediklerinin üstüne nispet yapar gibi olucak ayıp olmaz inşallah :KK23::KK23:
Bayram sabahı nişanlım gelicek , 1.gün amcamlarda bütün aile toplanıcaz 35 40 kişi oluyo toplam çocuklarda dahil :)
2.günü annemin tarafına gidicez köye uğrucaz teyzeme :)
3.günün sabahında nişanlımın annesi yazlığa daveet etti bende biizimkilerden izin aldım evlenmeden önce son tatilimizi yapalım diye sabah sevdiceğimle feribota binip yazlığa gidicez , anneside orda tabi :) pazar gününe kadar her gün her dakika her saniye biziim o yüzden bu bayram çifte bayram gibi birşey benim için.. Çok mutluyum bir an önce gelsin istiyorum . 2 gün 15 saat 9 dakika 40 saniye görünüyor şuanda sıfırlanmasını bekliyorum bende :KK36::KK200:

Sende canını sıkma sonra bugünlerimizi çok arıyoruz annemle babamla olsaydım diye , mesela biz ramazandan önce evlenmek istiyoduk dedimki ben bu son ramazan ailemle geçireyim iftar sahur yapayım o yüzden bekledik :) Şimdide bayram ve tatilimiz bitsin detaylıca konuşup tarihe falan karar vericez İnşallah bu sene içinde yapmayı düşünüyoruz :KK37:

İnşallah canım herşey gönlünüzce olsun :) çok sevindim senin adına dolu dolu bi bayram geçireceksin şimdiden iyi eğlenceler :KK70: bizde kendimizi nişanlılık süresine saklıyoruz belki diyoruz nişanlanjnca herşey daha farklı olır bakalım hayırlsıı bundan kötüsü olmasında :)

İnşallah canım herşey gönlünüzce olsun :) çok sevindim senin adına dolu dolu bi bayram geçireceksin şimdiden iyi eğlenceler :KK70: bizde kendimizi nişanlılık süresine saklıyoruz belki diyoruz nişanlanjnca herşey daha farklı olır bakalım hayırlsıı :)

Teşekkür ederiim canım inşallah bakalıım :)
Herşeyin hayırlısı olsun canım herşey zamanında olsun en güzeli o :KK66:

İnşallah canıım :) İşlerden yazmaya fırsat olmadı galiba :) Nasıl gidiyo

Evet canım daha yeni girdim foruma iş yerinde böyle yorulmuyorum evin işi bitmiyor :110: ev işlerini soruyorsan bitti gibi bişi :halay: söz hazırlıklarını vs soruyorsan daha hiç birşeye başlamadım önce elbise seçimini bekliyorum ondan sonra yavaş yavaş şekillenecek birşeyler :KK16:

AYHH GINA GELDI OTEL ARAMAKTAN, VAR MI KIZLAR MART AYINDA RAHAT BIR BALAYI YAPABILECEGIMIZ BIR OTEL BILEN?
OTEL FIYATLARINI GOSTERMIYORLAR SISTEMDE HANGI AYDAN ITIBAREN BAKMAM GEREK KI ACABA? :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

AYHH GINA GELDI OTEL ARAMAKTAN, VAR MI KIZLAR MART AYINDA RAHAT BIR BALAYI YAPABILECEGIMIZ BIR OTEL BILEN?
OTEL FIYATLARINI GOSTERMIYORLAR SISTEMDE HANGI AYDAN ITIBAREN BAKMAM GEREK KI ACABA? :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
canım malesef hiç bi bilgim yok ama o zamanlarda genelde insanlar kapadokyayı fln tercih ediyorlar. arayıp bilgi alabilirsin belki otellerdeno_O

Öncelikle merhaba ben bugün araştırmaya başladım balayı otellerini ve 4 gece 800tl olanda var 650 tl olanda ve tabi 1200 tl olanda var benim düğünüm hayırlısıyla inşallah ocakta olacak ben mersine gitmeyi düşünüyordum denizde yuzeriz diye ama ocak ayi cok soguk olur o yuzden hayalim denize dustu başka yerler arastiracagim ama sizinki marttaymis o yuzden siz bilirsiniz bu baktığım yerler mersin otellerindn

X