2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

merhabaa:spor::spor:

merhaba ayakkabı, parfüm, saat, kol düğmesi, cüzdan kemer set gibi şeyler olabilir benim aklıma gelen:KK54:
Öncelikle çok teşekkür ederim ☺ internetten siparis versin tutku giyimden alt üst yazlik pijama 3 tane boxer 1 tane atlet 6 tane çorap siparişi verdim sanırım biraz saçma birşeyler yaptım ama aklima biranda geldi bende bunları siparis ettim acaba bunlar yeterli mi yoksa birşeyler daha alayım mı

Öncelikle çok teşekkür ederim ☺ internetten siparis versin tutku giyimden alt üst yazlik pijama 3 tane boxer 1 tane atlet 6 tane çorap siparişi verdim sanırım biraz saçma birşeyler yaptım ama aklima biranda geldi bende bunları siparis ettim acaba bunlar yeterli mi yoksa birşeyler daha alayım mı
ihtiyaç doğrultusundaysa güzel olmuş bence :dondurma:

Allah iyilik versin her zaman inşallah :KK66:
Pek tanıyamadım seni nerdensin kimlerdensin :halay:

amin cümlemize inşallah canım :) yeni sayılırım kk'da istanbul taraflarındanım :KK68: hayat ile mücadele eden kendi halinde bir bireyim işte :emir_bebek::KK6: sen nerelerdensin neler yapıyorsun :KK200:

amin cümlemize inşallah canım :) yeni sayılırım kk'da istanbul taraflarındanım :KK68: hayat ile mücadele eden kendi halinde bir bireyim işte :emir_bebek::KK6: sen nerelerdensin neler yapıyorsun :KK200:

Hoşgeldin o haldee :)) Bende napıyım iş güç ve nişanlılık süreci , bayramı bekliyorumm sevdiceğim gelicekte :KK200:
Sende var mı bişeyler ?
daha aktif olalımmm En Büyük TÜRKİYE napıyosunuz bakalım :KK54:

Evet canmm ben iyiyim napim aynı valla :KK60:

Hoşgeldin o haldee :)) Bende napıyım iş güç ve nişanlılık süreci , bayramı bekliyorumm sevdiceğim gelicekte :KK200:
Sende var mı bişeyler ?

Evet canmm ben iyiyim napim aynı valla :KK60:

heyecanla sevdiceğime kavuşmayı bekliyorumm. nasıl yağmur yağıyor yahuuu...

ben işteyim canım :110: arka planda hep kk açık takip ediyorum:halay:resimlerine baktım tasarimcibayan tasarimcibayan çiçeğin çikolatan elbisen yüzüklerin herşeye bayıldımmm :KK200: anladığım kadarıyla pembe aşığısın :KK70:
canımm teşekkür ederiimm:KK53: evet sözümüzde pembeden gittik :KK15: nişanda da lila ve mordan gidiyoruz bakalım :halay: sen de ekimde sözlencektin galiba değil mi bi konunda okumuştm :dondurma:

heyecanla sevdiceğime kavuşmayı bekliyorumm. nasıl yağmur yağıyor yahuuu...

canımm teşekkür ederiimm:KK53: evet sözümüzde pembeden gittik :KK15: nişanda da lila ve mordan gidiyoruz bakalım :halay: sen de ekimde sözlencektin galiba değil mi bi konunda okumuştm :dondurma:

Evet canım Ekimde söz var bakalım biz hangi renkten gideceğiz elbisemi uzun sade bir şey almaya karar verdim bayramdan sonra elbise bakmaya başlayayım diyorum :KK70:

X