2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Beni aileye layık bulmamış.Soğuk duruyomuşum vs. Zaten ne feci bir adam olduğunu ara ara anlatmıştım. Tanışma haberine tamam diyip duruyordu. Son kez hatırlatınca ben gelmiyorum siz giderseniz gidin demiş
Kendisi size layıkmıymış acaba..Hayret bir şey ya sevgilin ne diyor peki ?

secret garden ve özellikle the heirs çok hoşuma gitmişti. ama genellikle ilk bölümü hoşuma gidenleri izliyorum.
Hmm ikisini de izledim :) Ben de şimdi Who are you dizisine başladım bakalım şimdilik iyi gibi.. Ama favorilerimi de ara ara açıp izlerim çok seviyorum dillerini, mimiklerini çok sempatikler :)

Kendisi size layıkmıymış acaba..Hayret bir şey ya sevgilin ne diyor peki ?
Sevgilim, ablası ve annesi benim tarafımdalar çünkü adamın egoist bir manyak olduğunu biliyorlar. Beni istememesinin tek nedeni oğluna laf geçiremediği için cezalandırmak istemesi bile olabilir. Yönetmeyi çok seven biri.

O zaman sen de takma canım baksana çok önemsenecek biri değil belli ki..

evet canım ben deçok severek yapıyorumm
ee sende durumlar ne bakalım sıkıntılar olmuş okudugm kadarıyla ?
Babası son nokta golünü attı ya. Yüzümüze güldü. Tarihe tamam dedi dedi.. Son hafta sorun çıkardı, istemiyorum dedi. Biz bi sorun olacağını bildiğimiz için acele ediyorduk zaten. Onun babası benim annem sıkıntı, sorun çıkaran tipler

çok kötü olmuş bu.. pki ne yapmayı düşündünüz ? ne kadar ayıp ya yaptığı şey...

çok kötü olmuş bu.. pki ne yapmayı düşündünüz ? ne kadar ayıp ya yaptığı şey...
Önce ben babamla konuştum babasını ve nasıl bir insan evladı olduğunu anlattım. Sonra birlikte çözüm bulmak için konuştuk. Başka bir aile büyüğü gelecek istemeye böyle bir orta yol bulduk. Plan yapmıyorum artık ya

ya iyi düşünmüşsünüz. neyse ki baban anlayışlıymış işte..
hadi bakalım hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…