- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.821
Beni aileye layık bulmamış.Soğuk duruyomuşum vs. Zaten ne feci bir adam olduğunu ara ara anlatmıştım. Tanışma haberine tamam diyip duruyordu. Son kez hatırlatınca ben gelmiyorum siz giderseniz gidin demişNedenmiş ?
Kendisi size layıkmıymış acaba..Hayret bir şey ya sevgilin ne diyor peki ?Beni aileye layık bulmamış.Soğuk duruyomuşum vs. Zaten ne feci bir adam olduğunu ara ara anlatmıştım. Tanışma haberine tamam diyip duruyordu. Son kez hatırlatınca ben gelmiyorum siz giderseniz gidin demiş
Hmm ikisini de izledim :) Ben de şimdi Who are you dizisine başladım bakalım şimdilik iyi gibi.. Ama favorilerimi de ara ara açıp izlerim çok seviyorum dillerini, mimiklerini çok sempatikler :)secret garden ve özellikle the heirs çok hoşuma gitmişti. ama genellikle ilk bölümü hoşuma gidenleri izliyorum.
Sevgilim, ablası ve annesi benim tarafımdalar çünkü adamın egoist bir manyak olduğunu biliyorlar. Beni istememesinin tek nedeni oğluna laf geçiremediği için cezalandırmak istemesi bile olabilir.Kendisi size layıkmıymış acaba..Hayret bir şey ya sevgilin ne diyor peki ?
O zaman sen de takma canım baksana çok önemsenecek biri değil belli ki..Sevgilim, ablası ve annesi benim tarafımdalar çünkü adamın egoist bir manyak olduğunu biliyorlar. Beni istememesinin tek nedeni oğluna laf geçiremediği için cezalandırmak istemesi bile olabilir.Yönetmeyi çok seven biri.
Değil canım. Sadece ertelenmiş oldu. Babamla konuştuk başka aile büyüğü gelecek, dayısı büyük ihtimalO zaman sen de takma canım baksana çok önemsenecek biri değil belli ki..
selam canım nasılsınTünaydın bu arada herkese
Aklımdan sen geçiyordun nerde acaba diye :) İyiyim cnm sen nasılsıın.selam canım nasılsın
aa ne tatlısınnAklımdan sen geçiyordun nerde acaba diye :) İyiyim cnm sen nasılsıın.
İyi bakalıımm. Tam olarak neyle uğraşıyordun bende unutkanlık vardaaa ne tatlısınnben de iyiym canım çalışıyorum işte
İyi bakalıımm. Tam olarak neyle uğraşıyordun bende unutkanlık varda
en zevkli işlerden biri vallaFotoğrafçıyım canım tasarımcıyım aynı zamanda da
evet canım ben deçok severek yapıyorummen zevkli işlerden biri valla
Babası son nokta golünü attı ya. Yüzümüze güldü. Tarihe tamam dedi dedi.. Son hafta sorun çıkardı, istemiyorum dedi. Biz bi sorun olacağını bildiğimiz için acele ediyorduk zaten. Onun babası benim annem sıkıntı, sorun çıkaran tiplerevet canım ben deçok severek yapıyorumm
ee sende durumlar ne bakalım sıkıntılar olmuş okudugm kadarıyla ?
çok kötü olmuş bu.. pki ne yapmayı düşündünüz ? ne kadar ayıp ya yaptığı şey...Babası son nokta golünü attı ya. Yüzümüze güldü. Tarihe tamam dedi dedi.. Son hafta sorun çıkardı, istemiyorum dedi. Biz bi sorun olacağını bildiğimiz için acele ediyorduk zaten. Onun babası benim annem sıkıntı, sorun çıkaran tipler
Önce ben babamla konuştum babasını ve nasıl bir insan evladı olduğunu anlattım. Sonra birlikte çözüm bulmak için konuştuk. Başka bir aile büyüğü gelecek istemeye böyle bir orta yol bulduk. Plan yapmıyorum artık yaçok kötü olmuş bu.. pki ne yapmayı düşündünüz ? ne kadar ayıp ya yaptığı şey...
ya iyi düşünmüşsünüz. neyse ki baban anlayışlıymış işte..Önce ben babamla konuştum babasını ve nasıl bir insan evladı olduğunu anlattım. Sonra birlikte çözüm bulmak için konuştuk. Başka bir aile büyüğü gelecek istemeye böyle bir orta yol bulduk. Plan yapmıyorum artık ya
Sağol yavrum inşallah. Bu arada bugün o büyük kişisel bakım mağazasından işe çağırıldım. Meğer mülakatı geçmişimya iyi düşünmüşsünüz. neyse ki baban anlayışlıymış işte..
hadi bakalım hayırlısı olsun artık
Aaaa çok sevindimmm. Hadi hayrlı olsun yeni işinSağol yavrum inşallah. Bu arada bugün o büyük kişisel bakım mağazasından işe çağırıldım. Meğer mülakatı geçmişim