- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.841
Çok sevindim canım Hayırlı olsunSağol yavrum inşallah. Bu arada bugün o büyük kişisel bakım mağazasından işe çağırıldım. Meğer mülakatı geçmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım Hayırlı olsunSağol yavrum inşallah. Bu arada bugün o büyük kişisel bakım mağazasından işe çağırıldım. Meğer mülakatı geçmişim
Ben varımKimse yok muu
Hayirli olsun canimSağol yavrum inşallah. Bu arada bugün o büyük kişisel bakım mağazasından işe çağırıldım. Meğer mülakatı geçmişim
denk gelemiyoruz canımBen varım
Sağol canımHayirli olsun canim
Senden beş dakika sonra yazdım sen nereye kayboldundenk gelemiyoruz canım
Sağol canım
selam kızlar hayırlı ramazanlar
selaaam nasılsınn ?selam kızlarrrrrr
Hazırlıklara başladın mı ? neler yapıyosun ? benim 1 ayım kaldı ve herşey birbirine girdi. elbisem bile yok hala.Selam kızlar benimde ekimde sözüm kısmetse mart ayında nişanım var :)
Hazırlıklara başladın mı ? neler yapıyosun ? benim 1 ayım kaldı ve herşey birbirine girdi. elbisem bile yok hala.
bende daha zaman var diye pek sallamıyordum açıkcası. etrafımdaki yeni evlilerde acele etme son hafta herşey hallolur diyordu. yanıltmışlar. benim isteme ve sözüm arasında 1 hafta olacak. ve ben şuan sadece elbisemin nasıl olmasını isediğime karar verebildim.hayır hiç birşey yapmaya başlamadım çok kararsızım D dusogelina :) damat kahve fincanını ikramlıkları falan yaptırayım dedim ona da karar veremedim elbisemin rengine uygun olsun istiyorum elbisemin rengine karar veremiyorum :) daha erken diye de sallıyorum açıkcası biraz :/ sen başlamadın mı hazırlığa filan :)
bende daha zaman var diye pek sallamıyordum açıkcası. etrafımdaki yeni evlilerde acele etme son hafta herşey hallolur diyordu. yanıltmışlar. benim isteme ve sözüm arasında 1 hafta olacak. ve ben şuan sadece elbisemin nasıl olmasını isediğime karar verebildim.
ay hadi inşallah. Darısı başına...daha 1 ayın var yaparsın birşeyler biraz sıkışık olur ama hallolur inşallah :)
ay hadi inşallah. Darısı başına...