2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Konuyu açarken sevgiliniz mi vardı yoksa isteğinizle mi çok merak ettim:)
Konuyu acarkende yokdu ve simdi kulaga komik gelebilir ama o ara 1.7.2017 evlenecegim diye rüya görüp etkisinde kalmistim. 3 Sene süre oldugu icinde ozamana kadar kesin biriyle tanisirim demistim, birde rüyanin etkisinde fazla kalmisim

Görüldügü gibi Hüsranlar icerisindeyim ama bunlar nasipmis, öyle rüyayla olacak birsey degilmis ahh ahh

Konunun başlarında da yazmıştım, hep bir merak içerisindeydim teşekkürler.. İnşallah karşına hayırlı bir kısmet çıkar :)

Kızlar merhaba . Benim nikahım oldu. Eş durumu için erken nikah yaptık. Ben öğretmenim :) düğünümüz Allah izin verirse 2017 ocak veya şubat da olacak... 15 tatil içinde herhangi bir gün. Ben eksikleri çıkarcam. Liste yapcam kendime. El işi yorgan havlu vs bu Çeyizlerim tamam. Şimdi mutfak eşyalarımı hallediyorum :) sonra eşimle ev eşyalarımızı alcaz. Siz ne gibi yıllar izliyorsunuz. Öneri tavsiyeleriniz var mı? Hangi markaladı kullanıyorsunuz veya aldınız :)

selam kızlar hayırlı kandiller
ben bi elbise beğendim fikirleriniz çok merak ediyorum. çünkü bizimkiler pek beğenmedi.Sevdiceğimle memleketlerimiz baya uzak olduğu için bir kez gelicekler ve ilk gün isteme ikinci gün yüzük takılır buda nişanımız olur dedik.Bütün bunlar evde olacak tabi.Büyük nişan istemiyoruz.
buna birde kol yaptırmayı düşünüyorum eğer bunu alırsam .Sizce nasılll

Eklentiler

• 13271781_820130678116917_1264101011_o.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 29
Tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla...

Zevk meselesi tabi fikir sordugunuz icin soyleyeyim fikrimi
Acikcasi daha guzel elbiseler var biraz daha arastirirsaniz hem uygun hem de guzelini bulabilirsiniz derim ben nacizane
bu arada elbisenin butun ozelligi straplez olmasinda bana gore neden kol yaptirmayi dusunuyorsunuz merak ettim

Elbisenin resimdeki duruşundan mıdır nedir pot pot duruyor o yüzden bakıldığında göze hitap etmiyor. diğer arkadaşın dediği gibi bence aceleye getirme daha iyilerini bulabilirsin.

Merhaba kızlar Ben de inşallah 2017 gelini olacağım yani öyle planlıyoruz. Temmuzda isteme söz nişan falan 2017 baharda da düğün . Ayy yazması bile heyecanlı
Hoşgeldin cnm Bizim planlarımız da o yönde inşallah vaktiyle yapabiliriz hepsini. Hayallerle planlar gerçek hayata uyum sağlayamıyor bazen

Öncelikle hayirli olsun, insallah hersey gönlünce olur
Kollu birsey istiyorsaniz bence farkli model bakin, cünkü sonradan takilan kollar hem kumas olarak uymuyorlar, hemde terziler bastan savma yapabiliyorlar.

Ben catal kasik ve celik tencereleri karacadan almistim , yemek takimim kutahya porselen
Set haline almak istiyorum :) aslında bir tane Çelik tencere setim. 1 tane çatal bıçak setim var: bunları günlük kullanmayı düşünüyorum. Misafir için çeyiz setinde olanları kullanmayı düşünüyorum.

Valla demirbaslardan bir kac tanesi haric hepsi hazir bende ufak tefek olanlar kaldi, ama arkadasimin dugununden hatirliyorum ufak tefekler daha cok harcatiyor insana ivir zivir bitmiyor birde siteleri dolastikca insanin surekli alasi geliyor ne yapacagimi bende bilmiyorum

Ufak tefek şeyler çok harcatıyor. Ben hepsini sosyete pazarından alcam. Ufak tefek şeyleri :)

Hmm anladim, ben yurtdisindayimda ondan kavrayamadim pek ondan sordum
Normail semt pazariysa dert etmeye gerek yok tr deki sokagimizin asagisindada var bir tane sagol fikir icin

Hmm anladim, ben yurtdisindayimda ondan kavrayamadim pek ondan sordum
Normail semt pazariysa dert etmeye gerek yok tr deki sokagimizin asagisindada var bir tane sagol fikir icin
Aynen öylesi yerlerde çok uygun oluyor tavsiye ederim. Küçük züccaciyelerde. Mesela pasta tabağı karacada 100 lira diyelim sen diğer yerlerden 30-40 a alırsın ekonomi devri

merhabaa hoşgeldin canım. hayırlı olsun şimdiden. biz de eylül gibi nikah kıyıcaz aynı biçimde eş durumu için ama düğünü temmuz veya mayısta yapıcaz seneye. bu sene temmuzda da nişanımız var şuan sözlüyüz
ben çeyiz seti aldım öncelikle sonra mutfak malzemelerini alıyorum parça parça denk geldikçe işte..

bence daha güzel elbiseler var ben de şuan nişan aşamasında olduğumdan dolayı ilgi alanımda biraz daha bakabilirsin canım... ama beğendiysende herkese fikrini sorma kafan karışıyor al gitsin..

Merhaba kızlar Ben de inşallah 2017 gelini olacağım yani öyle planlıyoruz. Temmuzda isteme söz nişan falan 2017 baharda da düğün . Ayy yazması bile heyecanlı
merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah seninde

Kızlar hazırlıklar ne alemde. Neler yapıyorsunuz :) çeyiz seti aldınız mı? Karaca mı bernardo mu sizce

canım ben bernardodan set aldım
günlük yemek takımı 12 kişilik
kahvaltı takımı 12 kişilik
misafir takımı 12 kişilik
misafir çatak kaşık bıçak 12 kişilik
çelik tencere seti
çaydanlık düdüklü tencere
granit tencere seti
tüm bunlar 3bin tl tuttu ama tabi modellere göre değişiyor ben takımımı kare aldım o yüzden biraz fark ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…