2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Merhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Kizlar bende 2017 nisanda evlenicem insallah allah nasip ederde aksilik olmazsa :)

Bencede cok takilmamak lazim sen kendi aileni ikna et sevgilin kendi ailesini hersey tam tekmil olacak derken hem masraf cok olacak hemde aileler arasi tatsizlik vs. Cikacak bu da size yansir allah korusun elalem ne der siye dusunmeyin bence. Iyi yapsanizda millet cok guzel demiyo illaki kusur buluyorlar :/

Merhaba kızlar Ben de inşallah 2017 gelini olacağım yani öyle planlıyoruz. Temmuzda isteme söz nişan falan 2017 baharda da düğün . Ayy yazması bile heyecanlı

Can benimde.senin gibi eylul ekimde soznisan baharada dugun insallah :)

Ben bu aralar eksik tamamliyorum :)
Ev almak istiyorum bi taraftan kiraya para vermek 1 2 sene sonra ev al esya tasi eziyetini cek istemiyorum nisandan sonra ev eksiklerini tamamlayip kredi cekip almak istiyorum ya bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :)

Canim dugun.com da ev ihtiyaclari listesi var ben oraya aldiklarimi yaziyorum.fiyatiyla birlikte sonra nelerim eksik kalmissa onlari tamamliyorum. Aldiklarima bi daha donup bakmiyorum yoksa eksikler tamamlanmiyor

merhaba canım hayırlısı olsun şimdiden. ev almak en mantklısı ama tabi kredi faizleri bir ev parası neredeyse risk alamıyor işte insan..
ben de senin gibi liste yapıyorum aldıklarımı yazıyorum büyük parçalarımın çoğu bitti ıvır zıvırlarım kaldı geriye işte. bizimde 23 temmuzda nişanımız var bi atlatalımda sonra sıvıycam kolları iyice bakalım

Evet canim bizimde buyukler kaldi toplu alacaklarimiz mobilya beya esya vs. Ortak alicaz onlar kaldi bi de ceyiz seti halinde anlardan ymk tkm tencer vs icamda erkek ark. Askerde onu bekliyorum az kaldi beraber begenelim diye

Evet canim bizimde buyukler kaldi toplu alacaklarimiz mobilya beya esya vs. Ortak alicaz onlar kaldi bi de ceyiz seti halinde anlardan ymk tkm tencer vs icamda erkek ark. Askerde onu bekliyorum az kaldi beraber begenelim diye
ben o büyük seti aldım taksitleri bitmek üzere :) geri kalanları da beğendikçe alıyorum işte..
ee ne zaman geliyor seninki askerden bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…