- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.801
Ya bizimkilere anlatamıyorum canım işte bunu. Hazırlıklı değiliz diyor sözle birlikte halledelim diyince. Bir sürü masrafımız var hediyesi var bohçası var diye sonra yapalım diyorlar. Onu da ben istemiyorum
Merhaba kızlarBen de inşallah 2017 gelini olacağım yani öyle planlıyoruz. Temmuzda isteme söz nişan falan 2017 baharda da düğün . Ayy yazması bile heyecanlı
Valla demirbaslardan bir kac tanesi haric hepsi hazir bende ufak tefek olanlar kaldi, ama arkadasimin dugununden hatirliyorum ufak tefekler daha cok harcatiyor insana ivir zivir bitmiyor birde siteleri dolastikca insanin surekli alasi geliyorne yapacagimi bende bilmiyorum
merhaba canım hayırlısı olsun şimdiden. ev almak en mantklısı ama tabi kredi faizleri bir ev parası neredeyse risk alamıyor işte insan..Can benimde.senin gibi eylul ekimde soznisan baharada dugun insallah :)
Ben bu aralar eksik tamamliyorum :)
Ev almak istiyorum bi taraftan kiraya para vermek 1 2 sene sonra ev al esya tasi eziyetini cek istemiyorum nisandan sonra ev eksiklerini tamamlayip kredi cekip almak istiyorum ya bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :)
merhaba canım hayırlısı olsun şimdiden. ev almak en mantklısı ama tabi kredi faizleri bir ev parası neredeyse risk alamıyor işte insan..
ben de senin gibi liste yapıyorum aldıklarımı yazıyorum büyük parçalarımın çoğu bitti ıvır zıvırlarım kaldı geriye işte. bizimde 23 temmuzda nişanımız var bi atlatalımda sonra sıvıycam kolları iyice bakalım
ben o büyük seti aldım taksitleri bitmek üzere :) geri kalanları da beğendikçe alıyorum işte..Evet canim bizimde buyukler kaldi toplu alacaklarimiz mobilya beya esya vs. Ortak alicaz onlar kaldi bi de ceyiz seti halinde anlardan ymk tkm tencer vs icamda erkek ark. Askerde onu bekliyorum az kaldi beraber begenelim diye
Napıyorsunuz kızlar
Bilgisayar temizliği yapıyorum bendekore dizisi izleyrek yemek yiyorum :) siz ne yapıyırsunuz :)
kolay gelsin :)Bilgisayar temizliği yapıyorum bende
Hangi dizi :)kore dizisi izleyrek yemek yiyorum :) siz ne yapıyırsunuz :)
Hangi dizi :)
Ben de çok severim kore dizisi izlemeyi var mı tavsiye edebileceğin bir tane :)high and crush ama başı pek sarmadı
Canim 2 aydan dustu cok sukur temmuz sonu sagsalim burda allahin izniyle :)ben o büyük seti aldım taksitleri bitmek üzere :) geri kalanları da beğendikçe alıyorum işte..
ee ne zaman geliyor seninki askerden bakalım
Nedenmiş ?Kp beni istemediğini öğrendim
secret garden ve özellikle the heirs çok hoşuma gitmişti. ama genellikle ilk bölümü hoşuma gidenleri izliyorum.Ben de çok severim kore dizisi izlemeyi var mı tavsiye edebileceğin bir tane :)