- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.761
Olsun yine de az kalmış artık :)Amiiiin inşaallah valla zaman geçmiyor gibi bir sene niye dedik ki ne güzel 3 ay sonra evlenin dediydi ailelerİnşaallah elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Ben buradayımİyice boşladınız burayı
Ya birşey sorcam.. Nişan ayrı yapıldığında illa dışarda mı olması gerekBen buradayım
İlla öyle mi yapılmalı bilmiyorum canım ama ikisi de evde olacaksa şahsen bana göre ayrı yapmaya gerek yokYa birşey sorcam.. Nişan ayrı yapıldığında illa dışarda mı olması gerek
Sağol canım bende öyle düşünüyorumİlla öyle mi yapılmalı bilmiyorum canım ama ikisi de evde olacaksa şahsen bana göre ayrı yapmaya gerek yok
bence evet ayrı olacaksa 2 kez evde olmaz gibiii.. ikiside evde olcaksa tek seferde olsn zatennYa birşey sorcam.. Nişan ayrı yapıldığında illa dışarda mı olması gerek
Ya bizimkilere anlatamıyorum canım işte bunu. Hazırlıklı değiliz diyor sözle birlikte halledelim diyince. Bir sürü masrafımız var hediyesi var bohçası var diye sonra yapalım diyorlar. Onu da ben istemiyorumbence evet ayrı olacaksa 2 kez evde olmaz gibiii.. ikiside evde olcaksa tek seferde olsn zatenn
Rica ederim canım :)Sağol canım bende öyle düşünüyorum
Herkese bohça yapmasaniz, mesela konusup anlaşıp sadece gelin ve damada bohca yapilsa bence daha güzel olur.Ya bizimkilere anlatamıyorum canım işte bunu. Hazırlıklı değiliz diyor sözle birlikte halledelim diyince. Bir sürü masrafımız var hediyesi var bohçası var diye sonra yapalım diyorlar. Onu da ben istemiyorum
Kesinlikle. Bakalım 3 hafta kaldı ailelerin tanışmasına o zaman neler dneilecekHerkese bohça yapmasaniz, mesela konusup anlaşıp sadece gelin ve damada bohca yapilsa bence daha güzel olur.
Ben şahsen tüm aileye bohçayı mantikli bulmuyorum, cünkü iki tarafta masraf ediyorlar ama iki tarafta zevkleri farkli olabildigi icin bohcadan mutlu olmuyorlar.
Ayy az kalmış ya :) ramazanda mı tanışacaklarrKesinlikle. Bakalım 3 hafta kaldı ailelerin tanışmasına o zaman neler dneilecek
Ramazan başlamadan önce canım gerçi saydım 16 güne düşmüş ya abooAyy az kalmış ya :) ramazanda mı tanışacaklarr
Aaa 2 hafta de sen ona o zaman çok az kalmış bakalmmm. Biz de nişan alışverişi ve bayramlık fln aldıkRamazan başlamadan önce canım gerçi saydım 16 güne düşmüş ya aboo
En keyiflisi onlar ya bende şu faslı atlatabilsemAaa 2 hafta de sen ona o zaman çok az kalmış bakalmmm. Biz de nişan alışverişi ve bayramlık fln aldıkonlarla uğraşıyoruz
Selamlar herkese ben de 2017 mart ayında gelin oluyorum inşaallah. Topic i açan arkadaş pek bir ileri görüşlü çıktı, ne alemde kendileri bilgisi olan var mı?
Az kaldı az öyle deme hem de hiç keyifli değil her şey stres valla :)En keyiflisi onlar ya bende şu faslı atlatabilsem
Aaa hayırdır canım durumlar ne sende ?Suanda bende durumlar iyi degil :) Bende Topigimin kizlarini takip ediyorum :)
Evlenecek aday bile yokAz kaldı az öyle deme hem de hiç keyifli değil her şey stres valla :)
Aaa hayırdır canım durumlar ne sende ?