- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.721
nişan mekanını ayarladım cnm temmuzda olcak açık alan bi mekan. dur ataym sana msjlaEe nişan nerede olcak bi karar verebildiniz mi, yapacaksınız anladığım kadarıyla. Resmi varsa bana da at bakiyim bii.
Nişanlanıyorsun demek ne güzelnişan mekanını ayarladım cnm temmuzda olcak açık alan bi mekan. dur ataym sana msjla
saol canım inşallah gönlüne göre olur. bz de onun tartışmasındayz ben mayısta düğün olsn diyorm sözlüm temmuz diyorNişanlanıyorsun demek ne güzeltemmuz ayı benim evlenmek istediğim ay inşallah evlenebilirsem tabi :)
Yazın daha iyi olmaz mı cnm hem açık alanda yapıcakmışsın temmuz ideal bence :) sevdiğine kavuşuyorsun cnm ay önemli değil aslında o kadar da darısı hepimizin başına inşallahsaol canım inşallah gönlüne göre olur. bz de onun tartışmasındayz ben mayısta düğün olsn diyorm sözlüm temmuz diyor
canım nişan açık alan düğünü daha tutmadık tarihe karar versek tutucaz :) bu snee nikah kıycaz arası kısa olsn istiyorum o yüzden ben mayıs diyorm sözlümde temmuz olsn daha iyi olr hava diyor =)Yazın daha iyi olmaz mı cnm hem açık alanda yapıcakmışsın temmuz ideal bence :) sevdiğine kavuşuyorsun cnm ay önemli değil aslında o kadar da darısı hepimizin başına inşallah
Anladım cnm karar verirsiniz artık :) inşallah çok güzel geçer nişanın elbise falan merak ettim bayacanım nişan açık alan düğünü daha tutmadık tarihe karar versek tutucaz :) bu snee nikah kıycaz arası kısa olsn istiyorum o yüzden ben mayıs diyorm sözlümde temmuz olsn daha iyi olr hava diyor =)
amin canımmm inşallah
saol canım darısı sana olsnAnladım cnm karar verirsiniz artık :) inşallah çok güzel geçer nişanın elbise falan merak ettim baya
Amin canım inşallah ya en çok istediğim şey busaol canım darısı sana olsnelbise bakıyorum henüz prenses model istiyorum onlara bakıyorum bakalım
Teşekkür ederm canım umarım dediğin gibi olurAmin canım inşallah ya en çok istediğim şey buelbise bakmak keyifli bir bakıma özel günün için en iyisini en güzelini bulacağından eminim acele etme içine sinsin.Başkalarının fikri önemli değil sen beğendiysen o olur unutma
ayy hadi inşallah canım hayırlııs olsuun . gönlüne göre olur inşallahGünaydın kızlar bugün 1de iş görüşmem var burda olmayan büyük kozmetik mağazalardan biri açılacak, mülakata çağırıldım iyi şans gönderin bana oradanYoksa okulum açılacak hayallerim yarım kalacak
İnşallah canım sağollayy hadi inşallah canım hayırlııs olsuun . gönlüne göre olur inşallah
naptn kuzu ? nasıldıııııİnşallah canım sağollUmarım iyi geçer
Bilemiyorum ki ya biraz heyecanlandım sanırım, yarın arayacağız dediler. Haber bekliyorum iştenaptn kuzu ? nasıldııııı
ya bana da haber ver meradla bekliyorummBilemiyorum ki ya biraz heyecanlandım sanırım, yarın arayacağız dediler. Haber bekliyorum işte
Vermez olur muyum canımya bana da haber ver meradla bekliyorumm
hadi inşallah ararlarda başlarsın hemen.Vermez olur muyum canımSeslide tutmadğım telefonumu sesliye aldım vakit geçirmeye çalışıyorum
Hemen değilde anladığım kadarıyla bu ay sonunda iş başı yapılacak.. Yerini sordum nereye açılacak diye avm değilmiş, caddede bir yerde dedi. En son Lk vardı kapandı orasıda tadilat var gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle orası olacak çağırırlarsa bizde ay sonu gitcez haziranda açılmış olur diye tahmin ediyorum. Ay sonu açılması imkansız gibime geliyor. Beklemedeyim.hadi inşallah ararlarda başlarsın hemen.
ee var mı arayan soraanHemen değilde anladığım kadarıyla bu ay sonunda iş başı yapılacak.. Yerini sordum nereye açılacak diye avm değilmiş, caddede bir yerde dedi. En son Lk vardı kapandı orasıda tadilat var gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle orası olacak çağırırlarsa bizde ay sonu gitcez haziranda açılmış olur diye tahmin ediyorum. Ay sonu açılması imkansız gibime geliyor. Beklemedeyim.
Yok canım ya bu saatten sonra da aramazlar heraldeee var mı arayan soraan