- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.741
Moral bozmak yok canım aradan seçip arayacaklardır kaç kişi başvuruyordur kim bilir :)Yok canım ya bu saatten sonra da aramazlar heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moral bozmak yok canım aradan seçip arayacaklardır kaç kişi başvuruyordur kim bilir :)Yok canım ya bu saatten sonra da aramazlar heralde
Yok canım bşverdim zaten 3 aya okul açılacakMoral bozmak yok canım aradan seçip arayacaklardır kaç kişi başvuruyordur kim bilir :)
Okula kadar geçici bir iş mi bakıyordunYok canım bşverdim zaten 3 aya okul açılacak
Geçici değilde aslında 2. öğretim okumayı planladığımdan part time olarak devam ederim kendimi sevdirirsem diye planlar yapıyordumOkula kadar geçici bir iş mi bakıyordun
O zaman hiç vazgeçmek yok canım bir çok yer böyle çalıştırıyor öğrencileri bence aramaya devam etmelisin :)Geçici değilde aslında 2. öğretim okumayı planladığımdan part time olarak devam ederim kendimi sevdirirsem diye planlar yapıyordum
Bakalım Sen ne yaptıın kayıplardasın yineO zaman hiç vazgeçmek yok canım bir çok yer böyle çalıştırıyor öğrencileri bence aramaya devam etmelisin :)
Ben pcye pek geçemiyorum bu aralar evde de değildim :) Gece giriyorum o zaman da kimse olmuyor zatenBakalım Sen ne yaptıın kayıplardasın yine
Anladımm . Özletme kendini Ben sıkıntıdan giriyorum hep birşeyler okuyorum çıkıyorum tekrar giriyorum. Boşta kalıncaBen pcye pek geçemiyorum bu aralar evde de değildim :) Gece giriyorum o zaman da kimse olmuyor zaten
Ben de genel de bir şey okumaqya girerim ya bdv ya yemek ya da çeyiz topiklerineAnladımm . Özletme kendini Ben sıkıntıdan giriyorum hep birşeyler okuyorum çıkıyorum tekrar giriyorum. Boşta kalınca
Aynen bakınıyorum evde yapcak birşey yok, sularda yok 11den beri, temizlik yapcaktım aslındaBen de genel de bir şey okumaqya girerim ya bdv ya yemek ya da çeyiz topiklerine
Bakım varmış diye duydum Temizlik de hiç sevmiyorum ya işkence gibi geliyor bana resmenAynen bakınıyorum evde yapcak birşey yok, sularda yok 11den beri, temizlik yapcaktım aslında
Bende kafama esince yaparım ayda bir iki ama sadece kendi OdamBakım varmış diye duydum Temizlik de hiç sevmiyorum ya işkence gibi geliyor bana resmen
Hoşgeldin :) evet topik baya eski açan arkadaşta kayıpta sanirim Zaten konu bu sene alevlendiSelamlar herkese ben de 2017 mart ayında gelin oluyorum inşaallah. Topic i açan arkadaş pek bir ileri görüşlü çıktı, ne alemde kendileri bilgisi olan var mı?
Hoşgeldin Aramızdan ilk evlenen sen olacaksın o zaman oh yaşadın bütün sorularımızı sana sorarızSelamlar herkese ben de 2017 mart ayında gelin oluyorum inşaallah. Topic i açan arkadaş pek bir ileri görüşlü çıktı, ne alemde kendileri bilgisi olan var mı?