2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Selam kızlarr dün ankaraya geldim ve erkek arkadaşım ve ailesi bizdeydi. Her şey konuşuldu artık nişanı bu yaz önümüzdeki sene de düğünü yapacağız Allah kısmet ederse.
Eşya ve takı konusuna hiç girilmedi babam imkanlar çerçevesinde her şeyi yapacağız biz sizden takı para pul istemiyoruz istediğimiz şey çocukların mutluluğu huzuru siz ne isterseniz onu takar onu alırsınız dedi. Onun babasıda düğün bizim şerefimiz elimizden ne gelirse yapcağız artık kızınız bizim kızımız oğlumuz sizin oğlunuz dedi benim tayinim için nikah zamanı vs gibi şeylerden bahsettk. yarın isteme ve sözümüz var çok heyecanlıyımmm
Erkek arkadaşımda aşırı heyecanlı dün gece uyuyamamış buarada sağlık konusunda da çok şükür toparladım baya yarına turpp gibi olcammm
Buarada bizde beyaz eşyayı almayı düşünüyoruz yazın. Ben şimdilik çeyiz seti aldım sadece ailemin yanında olmadığım için çok çeyiz işine girmiyorum çeyiz seti taksidim bittikten sonra geri kalanları parça parça halletmeyi düşünüyorum. En son elektrikli aletleri bıraktm garantisinden dolayı işte. Ben uzaktayken çok zor tabi açıkcası Allah yardım eder inşallah bi biçimde

Hadi hayirli olsuuunn insallah :) cok güzel heycanlar demiiii video ve fotogrF eksik etmeyin sonra izlerken cok gülüyorsunuzz

Hadi hayirli olsuuunn insallah :) cok güzel heycanlar demiiii video ve fotogrF eksik etmeyin sonra izlerken cok gülüyorsunuzz
Eksik olur muu. 2 tane profosyonel makina var zaten. Fotoğrafçı arkadaşımda duracak biri biride arkadaşlarımdan birinde bol bol çekim olcak yani. Ee fotoğrafçı olunca böyle oluyor

Canım benim çok sevindimm benim babamda aynı şeyleri söylemişti hemen hemen :)) Hayırlısıyla bu sene nişan seneye düğünümüz var o zaman Herşeyin en güzeli olsn inşallah canım .Ben dedim sana hastalığını atlatırsın diye Yarın herşey haarika olucak eminim kızımızı öyle kolay mı vercez HAahhah bananeysee kavuşmayı bekliyosunuz zaten ne zamandır Verdiiikkk gittiii

Canımmm benimm teşekkür edermm iyi dileklern içinn. Ayy evet önce sen sonra ben sıraylaa düğün yapacağızz

tatlım cok sevindim :) herşey gönlünüzce olsun ne güzel heyecanlar bende yaşayabilirim umarım.
kazasız belasız atlatırsn inşallah güzel haberlerini bekiyorz pazartes,ye :) :)

Bu hafta evde değildim hiç giremedim Ben yokken hep çok konuşuyorsunuz
tasarimcibayan Canım güzel geçmesine çok sevindim bu akşam da söz varmış sanırım şimdiden mutluluklar herşey güzel geçecektir hastalığını da atlatmışsın mutlu olmaya bak şimdi

Beyaz eşya konuşulmuş arkadaş sormuş ben aldım beyaz eşyaları ama sanırım yardımcı olamayacağım benim ki beko çünkü :)
Çeyize gelince al al bitmiyor ben iş bulana kadar almamaya karar verdim

Oo ooooo o kimler gelmişş naber canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…