- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.441
Eksik olur muu. 2 tane profosyonel makina var zaten. Fotoğrafçı arkadaşımda duracak biri biride arkadaşlarımdan birinde bol bol çekim olcak yani. Ee fotoğrafçı olunca böyle oluyorHadi hayirli olsuuunn insallah :) cok güzel heycanlar demiiii video ve fotogrF eksik etmeyin sonra izlerken cok gülüyorsunuzz
Selam kızlarrdün ankaraya geldim ve erkek arkadaşım ve ailesi bizdeydi. Her şey konuşuldu artık nişanı bu yaz önümüzdeki sene de düğünü yapacağız Allah kısmet ederse.
Eşya ve takı konusuna hiç girilmedi babam imkanlar çerçevesinde her şeyi yapacağız biz sizden takı para pul istemiyoruz istediğimiz şey çocukların mutluluğu huzuru siz ne isterseniz onu takar onu alırsınız dedi. Onun babasıda düğün bizim şerefimiz elimizden ne gelirse yapcağız artık kızınız bizim kızımız oğlumuz sizin oğlunuz dedibenim tayinim için nikah zamanı vs gibi şeylerden bahsettk. yarın isteme ve sözümüz var çok heyecanlıyımmm
Erkek arkadaşımda aşırı heyecanlı dün gece uyuyamamışbuarada sağlık konusunda da çok şükür toparladım baya yarına turpp gibi olcammm
Buarada bizde beyaz eşyayı almayı düşünüyoruz yazın. Ben şimdilik çeyiz seti aldım sadece ailemin yanında olmadığım için çok çeyiz işine girmiyorum çeyiz seti taksidim bittikten sonra geri kalanları parça parça halletmeyi düşünüyorum. En son elektrikli aletleri bıraktm garantisinden dolayı işte. Ben uzaktayken çok zor tabi açıkcası Allah yardım eder inşallah bi biçimde
Canımmm benimm teşekkür edermm iyi dileklern içinn. Ayy evet önce sen sonra ben sıraylaa düğün yapacağızzCanım benim çok sevindimm benim babamda aynı şeyleri söylemişti hemen hemen :)) Hayırlısıyla bu sene nişan seneye düğünümüz var o zamanHerşeyin en güzeli olsn inşallah canım .Ben dedim sana hastalığını atlatırsın diye Yarın herşey haarika olucak eminim kızımızı öyle kolay mı vercez HAahhah bananeysee kavuşmayı bekliyosunuz zaten ne zamandır Verdiiikkk gittiii
Canımmm benimm teşekkür edermm iyi dileklern içinn. Ayy evet önce sen sonra ben sıraylaa düğün yapacağızz
Eksik olur muu. 2 tane profosyonel makina var zaten. Fotoğrafçı arkadaşımda duracak biri biride arkadaşlarımdan birinde bol bol çekim olcak yani. Ee fotoğrafçı olunca böyle oluyor
Sabırsızlanıyorummooo süper süperr tadını çıkartın hemencik bitiyor ne olduğunu anlamadannnn
Darısı başına olsun canımmm :) tüm ayrıntıları anlatırım burada artıkktatlım cok sevindim :) herşey gönlünüzce olsun ne güzel heyecanlar bende yaşayabilirim umarım.
kazasız belasız atlatırsn inşallah güzel haberlerini bekiyorz pazartes,ye :) :)
Bu hafta evde değildim hiç giremedimBen yokken hep çok konuşuyorsunuz
tasarimcibayan Canım güzel geçmesine çok sevindim bu akşam da söz varmış sanırım şimdiden mutluluklar herşey güzel geçecektir hastalığını da atlatmışsın mutlu olmaya bak şimdi
Beyaz eşya konuşulmuş arkadaş sormuş ben aldım beyaz eşyaları ama sanırım yardımcı olamayacağım benim ki beko çünkü :)
Çeyize gelince al al bitmiyor ben iş bulana kadar almamaya karar verdim
İyiyim canım çok şükür sağol sen nasılsın :)Oo ooooo o kimler gelmişş naber canım :)
İyiyim canım çok şükür sağol sen nasılsın :)
4e kadar mı çalışıyorsun bugün :)Çok şükür bende iyiyim , iş çıkışımı bekliyorum :))
4e kadar mı çalışıyorsun bugün :)
Nerede çalışıyorsun peki :) 5 çok yaHahahah onu 5 yapalım canım
Nerede çalışıyorsun peki :) 5 çok ya
Hangi filme gidiceksin :)Çok ama yapıcak bişey yokKlima yetkili servisindeyim :)
Allahtan zaman çabuk geçiyo cumartesileri bir de çıkışta filme gidicem ooohh