2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Evet canım tatlı stresler
Erkek arkadaşımı 10 senedir tanıyorum 3 senedirde beraberiz

Gunaydiin merhaba :) cok guzelmis canim Allah tamamina erdirsin insallah peki kizlar beyaz esya arastiran oldumu hic tercihinizi hangi markadan yana yaptiniz

günaydınlaarrrr :) ben beyaz eşyalarımın hepsini bekodan almayı düşünüyorum

Beko hem pahali hemde cok kaliteli degil diye duymistum canim arastirdin mi iyice

Beko hem pahali hem de cok iyi degil diyorlar sorun yasayan cokmus canim biz 3 ay arastirdik gezmedigimiz yer kalmadi bosh profilo simens arasinda gittik geldik durmadan elele ye eleye onlar kaldi en son simens olsun dedik ama simdide bosh daha iyiysi diyenler oluyor yine aklim karisti

Valla biz herşeyimizi ordan aldk annemle hiç sorun yaşamdık burdaki servisimizde cok iyi sağolsn herşeyle ilgileniyo evde kullandıgım için içim rahat pahalıda değil normal bi set 6 bin tl ye geliyo ben b.dolabı c.makinası b. makinası fırın alcam iyi gibi sanki he :)

benim nişanllım drek beko ve arçelik istemiyorum diyince biz onları drek eledik canım bikaç kişiye sordum kullanan sorun yaşadıklarını söyleyince bende üstelemedim bende bosh istiyordum sonra birde profilo ve simens çıktı ortaya profiloda 6.500
bosh da 9.500 simenste tanıdık bulduk 8000 yaptı en son bizde simensi alalım dedik canım için rahatsa sorun yok önemli olanda o zaten :) 6000 de çok iyiymiş bize 10.000 fiyat çıkaran bile oldu birde biz inox düşündük inox beğendik hep beyaz almadık birde bizim fırın ocak ankastre ondan biraz tuzlu oldu malesef daha mobilyası var bu işin çok masraflıymış bu olaylar valla

rabbim ev kurana yardım ediyo ben yüzük takılnca başlıcm beyaz esya taksidine evlnemedn bitsin beyaz esyalarda bizim burda sorun değil her yer mobilyacı arkadas dolu :)

kızlar meraba bizde 2017 nin 7. ya da 8. ayı gibi nasipse yuva kurmayı düşünüyoruz. siz beyaz eşyalarınızı şimdiden almışsınız ya da almaya başlamışsınız hayırlı olsun :) peki garanti süreleri geçer filan diyorlar ya onları nasıl ayarlayacaksınız? küçük ev aletlerini alan var mı? ben mi geç kaldım bilemedim . bide beyaz eşyaları yarı yarıya ortak mı alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?

ooohh süper en güzeli yüzük takılınca diyorduk canım bizde 7 yıl oldu beraberliğimiz nişandan sonra başlayalım herseye dedik ama önceden mutfak eşyalarını ayarlamak gerekmiş en azından önünde vaktin olsada içinden çıkılmıcakmış gibi duruyor .

merhaba hayırlı olsun inşallah :) şimdi canım şöyle oluyor biz simensten almaya karar verdik örneğin
nakit alırsan zaten nakit veriyorsun
kredi kartıyla alırsan takside bölüyorlar
senetle alırsan da bu ikisinden farklı birşey olmuyor neden ?

çünki sen düğününü 2017 nin 8. ayı düşünüyorsun aldığın ürünleri mağazada bırakıyorsun onlar senin aldığın beyaz eşya yı deir daim yapıyorlar yani mal ellerinde olduğu için sürekli satıp para kazanım mağazaya yeni ürün çekiyorlar bu nedenle kazançlı oluyorlar oyüzden senede çok faiz yüklemiryorlar hatta hiç faiz yüklemiyorlar

sen diorsun ki ben eşyalarımı aldım burda kalmasını istiyorum senin eşyalarını onlar muhafaza ediyor sen evine taşınmadan düğünden kaç gün önce istiyorsan o kadar gün önce söylüyorsun getirip kuruyorlar kurdukları günde garantisi başlıyor genelde beyaz eşyaların garantisi 2 yıl bazılarında 10 yıl motor garantisi veriyor yani eşyanı 1 sene önce de alsan 2 sene öncede alsan getirip evine kurdukları gün garantisi baslıyor

son olarak da biz küçük ev aletlerini en sona bıraktık önce beyaz esya mobilya hallolsun dedik düğüne az bi vakit kala küçük ev aletleri ve tv almayı düşünüyoruz . mutfak eşyalarına ve ufak tefen seyleri de beyaz esyayla mobilyayı hallederken aradan cıkarta bilirsin bir öneri daha vericem küçük ev aletlerini anneler gününde yakalamak çok mantıklıymış çünki ciddi oranlarda indirim yapılıyormuş dipnot olarak düşeyim :)

bn aldm bi tek tekstille beyaz esyalarım kaldı :)
tekstlde hoşuam gidenleri alıyorum yavas yavas bu ara kendi evimiz için alısvers yapıyorm ceyizi bıraktm anneleride sevindirmek lazım :)

evet haklısınız aslında bende mutfak eşyalarına başladım ufaktan :)bizde henüz nişanlanamadık zaten:)

bu kocaman cvp için kocamann teşekkür ediyorum aydınlandım resmen :) ayrıca dipnot içinde teşekkür ediyorum ayrıyetten :) siz beyaz eşyaların fiyatını %50 bölüşerek mi ödediniz ?

nişandan sonra çok vaktiniz kalmıyorsa nişanı hiç beklemeyin şimdiden yavastan başla derim canım

ibownick evet cnm yarı yarıya ödüyoruz bana hiç mantıklı gelmiyor çünki kız tarafı erkek tarıfı gibi meseleler :) erkek tarafıda insan çok yüklenmemek gerek

rica ederim bu arada ne demek bizim suyumuz cıktı ordan oraya sor içindeki motora kadar söylerim yani okadar araştırdık

kesinlikle öyle bizde beyaz eşyaların hepsini kız alıyor da dedim acaba fikrimi mi değiştirsemm nian bu yaza düğünde diğer yaza inşAllah ama bende bu site sayesinde baya bi öğreniyorum :)

Canım ben nişandan sonra almaya başladım az çok 2016 diye bi tarih belirlemiştik ama bakalım kısmet henüz net bi tarihimiz yok , bende mobilya ve beyaz eşya hariç her şeyi aldım diyebilirim.Özellkle mutfak eşyaları o kadar çok ki onları al al bitmiyo valla son ana bırakmamak lazım . Sadece banyo,beyaz eşyalar,mobilyalar heh bir de yatak odası için bi kaç nevresim kaldı canım .

Günaydın kızlar uğrayamıyorum 12 saat çalıştığım için

Günaydın canım nerelerdesin ya iyisindir inşallah olsun çalışmak iyidir para kazanmak lazım :)

Gunaydiin merhaba :) cok guzelmis canim Allah tamamina erdirsin insallah peki kizlar beyaz esya arastiran oldumu hic tercihinizi hangi markadan yana yaptiniz

Valla biz daha araştırmadık hiç canım o konuda yardımcı olamıcam ,düşündüğüm bi markada yok şuan için malesef..

Merhaba canım hoşgeldin ,dediğim gibi ben daha beyaz eşya olayına girmedim henüz ,garantileri içide ne zmn alırsan al kurdukları zaman garantisi başladığını biliyorum sorun olmaz yani şimdide sonrada alsan.Küçük ev aletleri aldım korkmazın murfak setini, blender,tost ve çaycı . Benim bildiğim ve ailemin söylediği beyaz eşyalar,oturma,salon grubunu erkek tarafı alır , kız tarafıda en fazla mutfakta ankastre ocağı alır ve yatak odasında aklına ne gelirse ,banyo , hol , mutfakk en önemlisi herşey kıza aittir halısı perdesi ,herşeyiyle.Biz böyle yapıcaz yani canım normalide bu gibi geliyo. Ama tabi erkek tarafının durumu iyi değilse kız tarafıyla beraber de alınır yani anne baba laf etmez bence sonuçta çocuklarının yuvası için masraf ediyolar.Bu gibi parasal konularda sıkıntı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Kızlar herkeslere tünaydın ve hayırlı cumalar,işten dolayı çok yazamasamda okuyorum arada,öptüm hepinizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…