Merhaba hoş bulduk :) aaa ne hoş biz de 7 sene olucak nisan 16 da ocak 2 de nilanımız oldu 2016 da bidaha ki yazada inş. Düğün düşünüyoruz Allahın izniyle inşallah ay sorma ordan gık oraya gir ordan cık oraya gir mahfolduk beyaz eşyalarımızı aldık anca 3 ayda karar verebildik mobilya yı bi sene düşüncez heral de artık şimdiden basladık canım biz evlendikten aonra bide bunları düşünmeyelim diye sen almışmıydın öncesen benim hiç birşeyim yoktu şimdi hepsi aırada bekliyor valla
Canım ben nişandan sonra almaya başladım az çok 2016 diye bi tarih belirlemiştik ama bakalım kısmet henüz net bi tarihimiz yok , bende mobilya ve beyaz eşya hariç her şeyi aldım diyebilirim.Özellkle mutfak eşyaları o kadar çok ki onları al al bitmiyo valla son ana bırakmamak lazım . Sadece banyo,beyaz eşyalar,mobilyalar heh bir de yatak odası için bi kaç nevresim kaldı canım .
Günaydın kızlar uğrayamıyorum 12 saat çalıştığım için
Günaydın canım nerelerdesin ya iyisindir inşallah olsun çalışmak iyidir para kazanmak lazım :)
Gunaydiin merhaba :) cok guzelmis canim Allah tamamina erdirsin insallah peki kizlar beyaz esya arastiran oldumu hic tercihinizi hangi markadan yana yaptiniz
Valla biz daha araştırmadık hiç canım o konuda yardımcı olamıcam ,düşündüğüm bi markada yok şuan için malesef..
kızlar meraba bizde 2017 nin 7. ya da 8. ayı gibi nasipse yuva kurmayı düşünüyoruz. siz beyaz eşyalarınızı şimdiden almışsınız ya da almaya başlamışsınız hayırlı olsun :) peki garanti süreleri geçer filan diyorlar ya onları nasıl ayarlayacaksınız? küçük ev aletlerini alan var mı? ben mi geç kaldım bilemedim . bide beyaz eşyaları yarı yarıya ortak mı alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
Merhaba canım hoşgeldin ,dediğim gibi ben daha beyaz eşya olayına girmedim henüz ,garantileri içide ne zmn alırsan al kurdukları zaman garantisi başladığını biliyorum sorun olmaz yani şimdide sonrada alsan.Küçük ev aletleri aldım korkmazın murfak setini, blender,tost ve çaycı . Benim bildiğim ve ailemin söylediği beyaz eşyalar,oturma,salon grubunu erkek tarafı alır , kız tarafıda en fazla mutfakta ankastre ocağı alır ve yatak odasında aklına ne gelirse ,banyo , hol , mutfakk en önemlisi herşey kıza aittir halısı perdesi ,herşeyiyle.Biz böyle yapıcaz yani canım normalide bu gibi geliyo. Ama tabi erkek tarafının durumu iyi değilse kız tarafıyla beraber de alınır yani anne baba laf etmez bence sonuçta çocuklarının yuvası için masraf ediyolar.Bu gibi parasal konularda sıkıntı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Kızlar herkeslere tünaydın ve hayırlı cumalar,işten dolayı çok yazamasamda okuyorum arada,öptüm hepinizi :))