2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

kızlar günaydınlar bakın ben bunlardan istiyorum cuklatlar için

Çuklatlar demekkk neden kilo aldığın belli

günaydın kızlar nasılsınız
ya bende bi krıgınlık hastalık var bi toparlayamadım yarında ankaraya gideceğim nolur dua edinde iyileşeyim
sözde cebimde peçeteyle gezmek istemiyorum

Günaydın canım geçmiş olsn havalardandır merak etme iyi olursun yarına Bol bol foto çekinirsin

Olmazsıın olmazsın ya böyle panik yapma açık saçık giyinme Anneler der ya göğsünü bağrını kapa
ayy kuzum valla atkıyla geziyorum şuan bile şal var üstümde öğleden sonra izin yazdırıp gidicem dinleneym brz yarın yola gidicem bu halde gitmek istemiyorum

Hos bulduk canim :) 22 yasindayim antalyada yasiyorum nisanliyim suan buvyaz degil obur yaza dugun dusunuyoruz hazirliklara basladik beyaz esyasiydi mobilyasiydi cok karisikmis daldik cikamiyoruz valla icinden sizler de durumlar nasil :)

Hos bulduk canim :) 22 yasindayim antalyada yasiyorum nisanliyim suan buvyaz degil obur yaza dugun dusunuyoruz hazirliklara basladik beyaz esyasiydi mobilyasiydi cok karisikmis daldik cikamiyoruz valla icinden sizler de durumlar nasil :)
Benmde bu haftasonu sözüm vaar
Biz daha başlamadık tabi bu işlere şimdilk sadece söze odaklandım
24 yaşındayım bende ailem ve erkek arkadaşm ankarada ama ben istanbulda yaşıyorum memurum

Hayirli olsuuun biryerden baslaninca digerleride ard arda geliyor ama iste bu hazırlıklar sıkıntı yasatıyor insana tabi tatlı sıkıntılar çokta zevkli oluyor aynı zamanda :) zor oluyordur uzakta yaaa önceden süregelen bi ilişkiniz var sanırım

hoşgeldin canım :) gnaydın bu arada
bizim durumlar cok karısık bu ara umarım bi sorun cıkmaz ve mayısa sözlü olurum bende bnm için dua edin olur mu

MERHABAAALARR BENDE 2017 GELİNİ OLUCAM İNŞALLAH DAA NE YAPMAM NE ETMEM GEREK KARIŞTIM ÇOK SEY VARMIŞ NE HOŞ BİR KONU AÇILMIŞ

Günaydın hoşgeldin aramıza canım :) Hayırlısı olsun şimdidenn bende nişanlıyım 6,5 senedir birlikteyiz nişanlımla o Bursa'da ben İstanbul'dayım inşallah Bursa gelini olucam :) Anlıyorum az çok seni güzel zamanlar bu zamanlar ama sıkıntı stres hiç eksik olmuyo malesef,herşey sırasıyla gelir canım yeter ki aranız gerilmesin Daha seneye var ama ufaktan başla sen en azından herşeyin hazır olur yavaş yavaş daha hiçbişey almadın sanırım dimi? Amma soru sordum

bizim durumlar cok karısık bu ara umarım bi sorun cıkmaz ve mayısa sözlü olurum bende bnm için dua edin olur mu

Günaydınlar canım,ne karışıkmış elbise bile sipariş ettin sen :) Konuştunuzmu hiç sevgilinle o ne diyo?

valla biz konusuyorzda babasının bi borcu cıktı o kesinleşirse sittin sene yatar bizim iş
çok korkuyorm rabbim yardm etsin bi sorun cıkmasın artık

Mer
merhabalar hos bulduk şimdi önce sana cevap vereyim dedim bende nişanlandığım gün dahil olup bitene kadar olmicakmış gibi hissediyordum canım bizde cok sıkıntılar atlata atlata nişanlandık yani sıkıntıdan kastım borc harc iş güç falan ama Allaha şükür hayırlısı bu zamanaymış şimdinoldu bitti düğün için hazırlanıyoruz şimdide bu olmayıvercekmiş gibi geliyor bazen ama olumsuz düşünceleri atıyoruz hayırlıaı neyse onu diliyoruz ozaman hem kafan rahat oluyor hemde en güzeli neyse o oluyor inşallah herşey gönlünüze göre olur

Merhaba hoş bulduk :) aaa ne hoş biz de 7 sene olucak nisan 16 da ocak 2 de nilanımız oldu 2016 da bidaha ki yazada inş. Düğün düşünüyoruz Allahın izniyle inşallah ay sorma ordan gık oraya gir ordan cık oraya gir mahfolduk beyaz eşyalarımızı aldık anca 3 ayda karar verebildik mobilya yı bi sene düşüncez heral de artık şimdiden basladık canım biz evlendikten aonra bide bunları düşünmeyelim diye sen almışmıydın öncesen benim hiç birşeyim yoktu şimdi hepsi aırada bekliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…