2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kız bim e ürünleri geldi filmin tşörtünü aldım vallla , daha doğrusu anneme aldırdım 9da kapıya git bekle dedim teyzenin biri torununa alcakmış anneme bu çok büyük küçüğü nerde kızım demiş annemde bakmış S beden bende s giydiğimden ötürü annem demişki teyze bak şu alttakiler küçük bu büyük demiş almış elinden Üzüldüm bi yandan teyzeye ama annemde orda sepette vardı onlardan alsın dedi

Sen beni tanımamışsın o zaman
Ben erkek gibiyim valla Batman,Supermen,Arrow ,Flash,Deadpool,X Men , Demir adam ,Kaptan Amerika vs ... benden sorulur kaçırır mıyım filmini
Hiç birini izlemedim ben de Sevmem pek, ben daha çok gerilim korku izlerim özellikle sinemada

Hiç birini izlemedim ben de Sevmem pek, ben daha çok gerilim korku izlerim özellikle sinemada

Bende canım , gerilim , bilim-kurgu özellikkle , ama macera ve polisiye bayılırım özellikle Marvel'in film ve dizilerine hastayım ve Netflix :))

Bende canım , gerilim , bilim-kurgu özellikkle , ama macera ve polisiye bayılırım özellikle Marvel'in film ve dizilerine hastayım ve Netflix :))
Polisiye ben de severim :) ama korku kadar değil mesela bir senedir Maginin çıkmasını bekliyorum

günaydın canlaarrrrr :)
en son dabbeye gitmiştik erkek arkadasımla o iki saat günler gibi geçti
bide zorla izletti istedin madem izliceksiiinnnn diye
o son korku filmim oldu artık aksiyon komedi izliyoruz ama sevdiceemi istanbula gönderdm o sebeple bnm sinema işi bitti. niye böyle bi açıklama yaptıysam

Sen beni tanımamışsın o zaman
Ben erkek gibiyim valla Batman,Supermen,Arrow ,Flash,Deadpool,X Men , Demir adam ,Kaptan Amerika vs ... benden sorulur kaçırır mıyım filmini

kızlar ben de aynı orya gibiyimm. ve bizde dün "sözlümle" batman v süpermani izlediiik.. film ve dizi zevkimiz aynıı kitapta aynıdır diye düşünüyormm
Günaydın kızlar

günaydın tatllıım :) nasılsın

günaydın kızlaar
birazdan söz ayrıntılarımla başınızı şişiricemmmmmm

kızlar ben de aynı orya gibiyimm. ve bizde dün "sözlümle" batman v süpermani izlediiik.. film ve dizi zevkimiz aynıı kitapta aynıdır diye düşünüyormm

Ayyy kesinlikle zevklerimiz renklerimiz aynı

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sozumuzden-detaylar.916094/

konu açtımmm daha detaylı fotoğraflarda albüme ekledimm yorumunu bekliyorum kuzumm @curly939393

Zaten ben çoğunu gördüm ama bakııcam şimdi

Hemen bakıyorum canıım

Herkese selam olsuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…