2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kız bim e ürünleri geldi filmin tşörtünü aldım vallla , daha doğrusu anneme aldırdım 9da kapıya git bekle dedim :KK70: teyzenin biri torununa alcakmış anneme bu çok büyük küçüğü nerde kızım demiş annemde bakmış S beden :KK70: bende s giydiğimden ötürü annem demişki teyze bak şu alttakiler küçük bu büyük demiş almış elinden :KK70: Üzüldüm bi yandan teyzeye ama annemde orda sepette vardı onlardan alsın dedi :KK70:

Sen beni tanımamışsın o zaman :KK70: :KK70:
Ben erkek gibiyim valla Batman,Supermen,Arrow ,Flash,Deadpool,X Men , Demir adam ,Kaptan Amerika vs ... benden sorulur :KK70: kaçırır mıyım filmini :KK70:
Hiç birini izlemedim ben de :KK70: Sevmem pek, ben daha çok gerilim korku izlerim özellikle sinemada :KK51:

Hiç birini izlemedim ben de :KK70: Sevmem pek, ben daha çok gerilim korku izlerim özellikle sinemada :KK51:

Bende canım , gerilim , bilim-kurgu özellikkle , ama macera ve polisiye bayılırım özellikle Marvel'in film ve dizilerine hastayım ve Netflix :))

Bende canım , gerilim , bilim-kurgu özellikkle , ama macera ve polisiye bayılırım özellikle Marvel'in film ve dizilerine hastayım ve Netflix :))
Polisiye ben de severim :) ama korku kadar değil mesela bir senedir Maginin çıkmasını bekliyorum :KK70:

günaydın canlaarrrrr :)
en son dabbeye gitmiştik erkek arkadasımla o iki saat günler gibi geçti :KK70:
bide zorla izletti istedin madem izliceksiiinnnn diye :KK70: :KK70:
o son korku filmim oldu artık aksiyon komedi izliyoruz ama sevdiceemi istanbula gönderdm o sebeple bnm sinema işi bitti. niye böyle bi açıklama yaptıysam :KK70: :KK70:

Sen beni tanımamışsın o zaman :KK70: :KK70:
Ben erkek gibiyim valla Batman,Supermen,Arrow ,Flash,Deadpool,X Men , Demir adam ,Kaptan Amerika vs ... benden sorulur :KK70: kaçırır mıyım filmini :KK70:

günaydın canlaarrrrr :)
en son dabbeye gitmiştik erkek arkadasımla o iki saat günler gibi geçti :KK70:
bide zorla izletti istedin madem izliceksiiinnnn diye :KK70: :KK70:
o son korku filmim oldu artık aksiyon komedi izliyoruz ama sevdiceemi istanbula gönderdm o sebeple bnm sinema işi bitti. niye böyle bi açıklama yaptıysam :KK70: :KK70:

kızlar ben de aynı orya gibiyimm. ve bizde dün "sözlümle" batman v süpermani izlediiik.. film ve dizi zevkimiz aynıı kitapta aynıdır diye düşünüyormm:KK49:
Günaydın kızlar

günaydın tatllıım :) nasılsın

günaydın kızlaar :oops:
birazdan söz ayrıntılarımla başınızı şişiricemmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76:

kızlar ben de aynı orya gibiyimm. ve bizde dün "sözlümle" batman v süpermani izlediiik.. film ve dizi zevkimiz aynıı kitapta aynıdır diye düşünüyormm:KK49:

Ayyy kesinlikle zevklerimiz renklerimiz aynı :KK70: :KK70: :KK19:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sozumuzden-detaylar.916094/

konu açtımmm :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: daha detaylı fotoğraflarda albüme ekledimm yorumunu bekliyorum kuzumm @curly939393 :KK68:

Zaten ben çoğunu gördüm ama:rolleyes: bakııcam şimdi :KK71:

Hemen bakıyorum canıım :KK37:

Herkese selam olsuuuun :KK31::KK31:

X