- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
benim memurluğum ekimde tasdiklenecek. o olmadan tayin olamayacağım için bi adım atamıyoruz 2016 için en erken 2014 bahar yani şuan görünenEvet ben de arada bakıyorum 2016 topiklerine heyecan dorukta düğün tarihleri falan belirlenmiş hepBen bekliyordum biri açsa da konuşsak diye meğer varmış
evet sorma vallaaslında bizim sürecimiz baya yavaş ilerliyor ben uzakta olduğum için. erkek arkadaşım bana 3 ocakta evlenme teklifi etti. geçtiğimiz cumartesi de bize geldi ailemle tanıştı. şubatın 2. hatası ailecek gelecekler ve inşallah sonrada isteme söz olacak
ben de elbisemi aldım. yüzük kurdelesi yaptırdım. haftasonu da eminönünden hediyelikleri ve tepsiyi alacağımerkek arkadaşımın takım elbisesi kalıyor bi tek onu da ailesinin geldiği hafta halledeceğiz inşallah [/QUOTE hediyelik ve yüzük tepsisi konusunda yardımcı olabilirim özel tasarımlar yapıyorum
2017nin hangi ayı düşünüyorsunuz düğünü peki var mı aklınız da bir tarih :)benim memurluğum ekimde tasdiklenecek. o olmadan tayin olamayacağım için bi adım atamıyoruz 2016 için en erken 2014 bahar yani şuan görünen
tamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burda
ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorum
sizde kırk yıl hatrımız olsun diye..
tarzında
Canım baharda mayıs haziran olabilir ekimde nikahı kıyarız çünkü tayin için2017nin hangi ayı düşünüyorsunuz düğünü peki var mı aklınız da bir tarih :)
çok sevnirim canım gerci bizim burda biraz zor olur bulmak ama :) ayrıca yazıda yakıyo yani
Saol canımm. Netten sipariş verirsin en kötü :)çok sevnirim canım gerci bizim burda biraz zor olur bulmak ama :) ayrıca yazıda yakıyo yani
Mayıs bence çok güzel bir ay :) Ben haziran istiyordum ama ramazana denk geliyormuş sanırım o yüzden kesin değiliz bizim de şuan yazın salon bakacağız büyük ihtimalle o zaman belli olur :)Canım baharda mayıs haziran olabilir ekimde nikahı kıyarız çünkü tayin için
Ben şuan nişanı düşünüyorum şubatın 27 si büyük ihtimal isteme olacak nisanda nişan yapsak nasıl olur ki ? Ankarada da nisan hala soğuk bi ay hatta mayıs bile :)Mayıs bence çok güzel bir ay :) Ben haziran istiyordum ama ramazana denk geliyormuş sanırım o yüzden kesin değiliz bizim de şuan yazın salon bakacağız büyük ihtimalle o zaman belli olur :)
Evde mi yapacaksınız salonda mı bence olur yani sonuçta bu aylarda düğün yapan bile var :)Ben şuan nişanı düşünüyorum şubatın 27 si büyük ihtimal isteme olacak nisanda nişan yapsak nasıl olur ki ? Ankarada da nisan hala soğuk bi ay hatta mayıs bile :)
Ya bazen düşünnüyorum da o kadar paraya değecek bir ürün mü acaba zaten bir sürü eksiğim var şuan onları halletmek daha mantıklı geliyor bana onu evlenince de alabilirim sanırım :)Buarada tefal actifry ları inceledim bi kaç model var en uygunu standart olan 1 kg lık. Ama kapğı tam açık olmadığı için tavsiye etmiyorlar. Family olan iyi 1.5 kilo.. Express ler ise 5 dk daha hızlıymış bence fiyat farkına değmez. Bir de 2 in 1 var iki yemek aynı anda pişiyor en pahalısı da o
Ben dışarda istiyorum salon değilde cafe gibi bi yer olabilir :) buarada bende sonraki zamana bıraktım firitözü çünkü garanti olayı var ya boşu boşuna gitmesinEvde mi yapacaksınız salonda mı bence olur yani sonuçta bu aylarda düğün yapan bile var :)
Bence nisan gayet uygun canım nişan için cafe benim de hoşuma gidiyor :) Evet o da var en iyisi sonraya bırakmakBen dışarda istiyorum salon değilde cafe gibi bi yer olabilir :) buarada bende sonraki zamana bıraktım firitözü çünkü garanti olayı var ya boşu boşuna gitmesin
Senin nasıl oldu nişanın canım bi de ne zaman oldu :)Bence nisan gayet uygun canım nişan için cafe benim de hoşuma gidiyor :) Evet o da var en iyisi sonraya bırakmak
Benim evde oldu canım aslında söz oldu nişan bu yaz olacaktı ama tellerden dolayı onu yapamadık :) yani sözlüyken bir anda nişanlı oldum ben 1.5 sene oldu :)Senin nasıl oldu nişanın canım bi de ne zaman oldu :)
Anladım canım olsun ya tellern çıksın rahatca yaparsın zaten düğünüBenim evde oldu canım aslında söz oldu nişan bu yaz olacaktı ama tellerden dolayı onu yapamadık :) yani sözlüyken bir anda nişanlı oldum ben 1.5 sene oldu :)
ya benim hevesim var şuanda ama fikrimde değişebilir yani :)ben büyük nişan düşünmüyorm
evde bi szö yapmak istiyorum bana kalsa onuda yapmam ama işte ailelersevmiyorm telaşlı şeyleri