2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

darısı basımıza :) hazırlıklar başladı o zaman neler yapmayı düşünyosn cok heyecan vardır sımdı dimi
evet sorma valla aslında bizim sürecimiz baya yavaş ilerliyor ben uzakta olduğum için. erkek arkadaşım bana 3 ocakta evlenme teklifi etti. geçtiğimiz cumartesi de bize geldi ailemle tanıştı. şubatın 2. hatası ailecek gelecekler ve inşallah sonrada isteme söz olacak
ben de elbisemi aldım. yüzük kurdelesi yaptırdım. haftasonu da eminönünden hediyelikleri ve tepsiyi alacağım erkek arkadaşımın takım elbisesi kalıyor bi tek onu da ailesinin geldiği hafta halledeceğiz inşallah

hediyelk ne düşünüyosn ben cok kararsızım o konuda ya kızlara ayrı erkeklere ayrı olsn istiyorum erkeklere küçün kuranı kerimle tesbih demiştm ama sanırım dayılarının dinle pek alakası yok o yüzden vazgeçtm kurdele bende yptırdm isimlerimizle kalpler var üstünde tepsmden eniştem sağolsn moblyacı kendisi bi güzel boyadı cilaladı gönderdi bana

ben hediyelik olarak kahve kavanozu hazırlayacağım canım benimde yüzük yükselticilerim hazır tepsi ve çiçekler alıp süslicem bakalım :)

bak bu da benm söz için aldığım elbise

Eklentiler

• drc5298-23176901.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 59
ay cok tatlılaarrr :)) elbiseye bayıldım inan ki tam benlikmiş
ama biraz uzun olması şartıyle :) nerden aldın diye sorsaaamm tatlıımm

ay cok tatlılaarrr :)) elbiseye bayıldım inan ki tam benlikmiş
ama biraz uzun olması şartıyle :) nerden aldın diye sorsaaamm tatlıımm
dizlerimde kalıyor hafif.. forewer new den aldım tatlım ama nasıl uğraştım sorma 38 ini denedim aşırı bol geldi indirim ürünü hiç bi yerde kalmamış zar zor bi mağazada buldum sen de bi bak istersen 100 tl di buarada fiyatıda

sanırım bulamam ama kahve kavanozları üzerinde düşünücem :)) mantıklı geldi :)

Alırsan bana da söyler misin canım ben de emin değilim modelleri fiyatları neye göre değişiyor merak ediyorum
tamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burda
sanırım bulamam ama kahve kavanozları üzerinde düşünücem :)) mantıklı geldi :)
ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorum
sizde kırk yıl hatrımız olsun diye..
tarzında

Evet daha 1.5 sene var ya ondan böyle 2017nin başlarında gelir herkes

Kızlar size kuşak takı kurdele seti ignedanlik gelinlik ayakkabısı aradığınız herşey burada yardımcı olmak isterim

Eklentiler

• edited_20160122_141755.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…