- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
biz kızlar hemen her şey olsun istiyoruzo da öyle diyo zaten önce iş bulaym sonra olcak herşey diyo ama bana sorsan bn iç güveysi alır evde bakarm ona
biz kızlar hemen her şey olsun istiyoruzbenimde kısmetse tam 1ay sonra sözüm olacakk
evet sorma valladarısı basımıza :) hazırlıklar başladı o zaman neler yapmayı düşünyosn cok heyecan vardır sımdı dimi
evet sorma vallaaslında bizim sürecimiz baya yavaş ilerliyor ben uzakta olduğum için. erkek arkadaşım bana 3 ocakta evlenme teklifi etti. geçtiğimiz cumartesi de bize geldi ailemle tanıştı. şubatın 2. hatası ailecek gelecekler ve inşallah sonrada isteme söz olacak
ben de elbisemi aldım. yüzük kurdelesi yaptırdım. haftasonu da eminönünden hediyelikleri ve tepsiyi alacağımerkek arkadaşımın takım elbisesi kalıyor bi tek onu da ailesinin geldiği hafta halledeceğiz inşallah
ben hediyelik olarak kahve kavanozu hazırlayacağım canımhediyelk ne düşünüyosn ben cok kararsızım o konuda ya kızlara ayrı erkeklere ayrı olsn istiyorum erkeklere küçün kuranı kerimle tesbih demiştm ama sanırım dayılarının dinle pek alakası yok o yüzden vazgeçtm kurdele bende yptırdm isimlerimizle kalpler var üstünde tepsmden eniştem sağolsn moblyacı kendisi bi güzel boyadı cilaladı gönderdi bana
ben hediyelik olarak kahve kavanozu hazırlayacağım canımbenimde yüzük yükselticilerim hazır tepsi ve çiçekler alıp süslicem bakalım :)
bak canım bunlardan sana da fikir olsunaa kahve kavanozu nası oluyomuş ki
dizlerimde kalıyor hafif.. forewer new den aldım tatlım ama nasıl uğraştım sormaay cok tatlılaarrr :)) elbiseye bayıldım inan ki tam benlikmiş
ama biraz uzun olması şartıyle :) nerden aldın diye sorsaaamm tatlıımm
Alırsan bana da söyler misin canım ben de emin değilim modelleri fiyatları neye göre değişiyor merak ediyorumben de öyle duydum ama birsürü modeli var kafam çok karşıktı uygun bi kampanyada direk almak hedefim :)
Çok heyecanlı günler var önünüzde kızlar tadını çıkarın olumsuz hiç bir şeye takılmayın inanın değmiyor :)
tamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burdaAlırsan bana da söyler misin canım ben de emin değilim modelleri fiyatları neye göre değişiyor merak ediyorum
ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorumsanırım bulamam ama kahve kavanozları üzerinde düşünücem :)) mantıklı geldi :)
Bilmez miyim nasıl geriliyorduk nişanlımla ama şimdi düşünüyorum da çok boş şeyleri sorun yapmışım o yüzden heyecan kısmını yaşayın stres yapmadancok heyecanlı ve cok stresli
Evet daha 1.5 sene var ya ondan böyle 2017nin başlarında gelir herkestamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burda
ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorum
sizde kırk yıl hatrımız olsun diye..
tarzında
aynen zamanla artarEvet daha 1.5 sene var ya ondan böyle 2017nin başlarında gelir herkes
Evet ben de arada bakıyorum 2016 topiklerine heyecan dorukta düğün tarihleri falan belirlenmiş hepaynen zamanla artarşuan herkes 2016 için hazırlanıyor biz erkenciyiz