2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bende tantitonideki pembe duduklu caydanligi begenmistim alcaktim son anda vazgectim :) ustu cam falandi cok şıktı

Ne guzeel insallah mutluluugunuz hc bozulmaz. Ben henuz 20 yasindayim. ayni lisede okuduk erkek arkadasmla snra liseyi bititince memurligu kazandk suan hem is hem okul devam ediyrouz. Yil sonuna dgru nisan yazinda dugun dusunuyoruz. Bakalim..
Amin canım sizinde.. Biz de 10 senedir tanışıyoruz yani liseden beri ama 3 senedir beraberiz :) ben de memurum buarada :)

Ben daha başlamadım bilee :) aylık bi bütçe mi ayırıyorsun nasıl yapıyosun ?

annemde herşey tatlım ben avansımı harcıyorm o maaşta yapıyo herşeyi altn gününe falan girdm onlarıda anneme veriyorum yoksa bize kalsa herseyin en pahalısını alırız anneler dikkat ediyo böyle şeylere

22 yaşndaym canım ve bizimde henüz hiç bişey yok :)

bnm herseyim schafer neresimlerimi falan diktiriyorm cünkü cok severm el işi şeyleri ama dantelden nefret ettiğim için beyaz iş yada güpür kullanıyorum pikelerimde falan :)

Eklentiler

• evidea-mobilya-utu-masasi-yeni-ONO373-001_3.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 71
  • keramika_pasta_takimi_kalp_7_parca_peri_masali-.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 52
ayrıca tatlım bütce ayırmak demeyelmde kendme belli miktar para ayırım gerisini komple taksitlere yatırıyorum
düğünde annemlrn bana takacağı şeyleride almaya basladm aileme yük olmak istemiyrm olar yine gönlünden koparsa artı bişeyler yaparlar

Evet canım arkadaşımda var memnun kendisi :) ben de bir ara bakmıştım bir kaç olumsuz yorum dışında bir şey görmedim geneli memnun kullananların :)
ben de öyle duydum ama birsürü modeli var kafam çok karşıktı uygun bi kampanyada direk almak hedefim :)

bnm herseyim schafer neresimlerimi falan diktiriyorm cünkü cok severm el işi şeyleri ama dantelden nefret ettiğim için beyaz iş yada güpür kullanıyorum pikelerimde falan :)
bu ütü masasından bende almak istiyorum =)

ben bütçe hesabını düşünüyorumda biriktirip mi alsam şimdiden başlasam mı diye ben ailemden ayrı yaşadığım için aylık maaşımın büyük kısmı gidiyor zaten keşke ailemin yanında olsam

BANA HEDİYE GELDİ TATLIM EVDE KOYCAK YER BULAMIYORUM ŞU AN Bİ ABLAM SAGOLSN İSTEDİĞİMİ DUYMUŞTA ALMŞ AMA KOYCAK YER BULAMIYORUM

AİLE YANINDA OLMAK COK BÜYÜK ARTI GERCEKTEN :) BÜTÜN MAASIM CEYİZİME GİDİYO BİDE BNM SACMA HARCAMALARIMA TABİ

aa anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda. geç olsun güç olmasın. ne zamandır berabersiniz ?

2 yıl olcak mayısta ama kısmet olursa mayıs gibi istemeye gelcekler öyle düşünüyorz ailesi destek olursada yaparız ama onlarda da bi kıpırtı yok şimdilik

2 yıl olcak mayısta ama kısmet olursa mayıs gibi istemeye gelcekler öyle düşünüyorz ailesi destek olursada yaparız ama onlarda da bi kıpırtı yok şimdilik
zaten 2017 de düşünüyorsunuz çok aceleye almayın işini bulsun önce babanın karşısına kendisine güvenli bi şekilde çıkar. babam benim erkek arkadaşıma en çok işiyle ilgili sorular sordu tanışmada. önem veriyo babalar buna

o da öyle diyo zaten önce iş bulaym sonra olcak herşey diyo ama bana sorsan bn iç güveysi alır evde bakarm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…