- 26 Ocak 2016
- 8
- 3
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Bende tantitonideki pembe duduklu caydanligi begenmistim alcaktim son anda vazgectim :) ustu cam falandi cok şıktıEvet öyle oluyor gerçekten görünce dayanamıyor insan :) Ben de o görüntüsüne bayılıp aldım zaten daha önce hiç kullanmadım ama her gördüğümde hayran hayran bakıyordum indirimde yakalayınca bu bi işaret diyip aldımAmin canım hepimize inşallah :)
Benim aldığım canım işte bende tantitoniden aldım ama benimki pudra pembe olan :)Bende tantitonideki pembe duduklu caydanligi begenmistim alcaktim son anda vazgectim :) ustu cam falandi cok şıktı
Amin canım sizinde.. Biz de 10 senedir tanışıyoruz yani liseden beri ama 3 senedir beraberiz :) ben de memurum buarada :)Ne guzeel insallah mutluluugunuz hc bozulmaz. Ben henuz 20 yasindayim. ayni lisede okuduk erkek arkadasmla snra liseyi bititince memurligu kazandk suan hem is hem okul devam ediyrouz. Yil sonuna dgru nisan yazinda dugun dusunuyoruz. Bakalim..
Evet canım arkadaşımda var memnun kendisi :) ben de bir ara bakmıştım bir kaç olumsuz yorum dışında bir şey görmedim geneli memnun kullananların :)Kızlar ben de tefal actifry almak istiyorum onlara bakıyorum var mı çevrenizde kullanan ?
Ben daha başlamadım bilee :) aylık bi bütçe mi ayırıyorsun nasıl yapıyosun ?
22 yaşndaym canım ve bizimde henüz hiç bişey yok :)Merhaba kizlaar ben 2017 gelini olmati hayal edenlerdenim.. Acaba yaslar kac sizin..
Bizim hebuz soz nisan bsey yok ancak ben ceyize basladm yavas yavas gdiyorum. Battanye, nevresim, kahvalti takimi falan aldm smdilik her ay bsey almaya calisiyorum..
ben de öyle duydum ama birsürü modeli var kafam çok karşıktı uygun bi kampanyada direk almak hedefim :)Evet canım arkadaşımda var memnun kendisi :) ben de bir ara bakmıştım bir kaç olumsuz yorum dışında bir şey görmedim geneli memnun kullananların :)
annemde herşey tatlım ben avansımı harcıyorm o maaşta yapıyo herşeyi altn gününe falan girdm onlarıda anneme veriyorum yoksa bize kalsa herseyin en pahalısını alırız anneler dikkat ediyo böyle şeylere
bu ütü masasından bende almak istiyorum =)bnm herseyim schafer neresimlerimi falan diktiriyorm cünkü cok severm el işi şeyleri ama dantelden nefret ettiğim için beyaz iş yada güpür kullanıyorum pikelerimde falan :)
ayrıca tatlım bütce ayırmak demeyelmde kendme belli miktar para ayırım gerisini komple taksitlere yatırıyorum
düğünde annemlrn bana takacağı şeyleride almaya basladm aileme yük olmak istemiyrm olar yine gönlünden koparsa artı bişeyler yaparlar
modeli ne peki sana gelenin ?AİLE YANINDA OLMAK COK BÜYÜK ARTI GERCEKTEN :) BÜTÜN MAASIM CEYİZİME GİDİYO BİDE BNM SACMA HARCAMALARIMA TABİ
modeli ne peki sana gelenin ?
ben de ailemin yanında olsam 1500 tl cebime kalır her ay
güle güle kulan canımmEVİDEA DAN ALMIŞ TATLIM HAUSE LINE DI GALİBA AMA COK TATLI COK ŞİRİN
güle güle kulan canımmsenin isteme olmadı daha dimi
aa anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda. geç olsun güç olmasın. ne zamandır berabersiniz ?yok canım ya bi süre olamıcakta galiba sevgilim işsiz
elinde birikmişi omadan da kalkışmk istemiyo o işlere
aa anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda. geç olsun güç olmasın. ne zamandır berabersiniz ?
zaten 2017 de düşünüyorsunuz çok aceleye almayın işini bulsun önce babanın karşısına kendisine güvenli bi şekilde çıkar. babam benim erkek arkadaşıma en çok işiyle ilgili sorular sordu tanışmada. önem veriyo babalar buna2 yıl olcak mayısta ama kısmet olursa mayıs gibi istemeye gelcekler öyle düşünüyorz ailesi destek olursada yaparız ama onlarda da bi kıpırtı yok şimdilik
zaten 2017 de düşünüyorsunuz çok aceleye almayın işini bulsun önce babanın karşısına kendisine güvenli bi şekilde çıkar. babam benim erkek arkadaşıma en çok işiyle ilgili sorular sordu tanışmada. önem veriyo babalar buna