- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Benim modeller bile belli aslında beyaz eşyada değişecek bir durumu bile yok ama bakalım nişanlımla oturup konuşmadık henüz o alacak sonuçta onun da fikri önemli
Aa yarıya mı böldünüz başka neleri sen alacaksın merak ettim :)BOSVER ONU YABİZİMKİLERİ BEN ALCAM ÖYLE ANLAŞTIK ERKEK ARKADASM MOBİLYALARI ALCAK
Aa yarıya mı böldünüz başka neleri sen alacaksın merak ettim :)
Bence de karda kendisiBNM CEYİZ ZATEN BANA AİT BEYAZ ESYALARIDA ALCAM ONADA MOBİLYA TV BİDE HALILAR PERDELER KALIYO Kİ ZATEN ONLARIDA EVLENDKTN SONRA ÖDÜCEZ O YÜZDN KENDİSİ KARDA SAYILIR SU AN
Bence de karda kendisiKredi çekip mi alacak mobilyayı falan ? sen de peşin mi alacaksın beyaz eşyayı :)
Ben de Bursadayım canım :) İnegöl olmasa zatenEVET KREDİ YADA TAKSİT DÜŞÜNÜORZ BİZ BURSA İNEGÖLDE OTURDUGUMUZDAN HER TARAF MOBİLYACI TAKSİTLE ALMA İMKANIMIZ VARBNDE PARA BİRİKTİRİP PEŞİN ALCAM GALİBA YADA TAKST YAPARM ONLARIDA ÖDERZ AMA NE KADAR AZ BORC O KADAR İYİ :)
Ben de Bursadayım canım :) İnegöl olmasa zatenİstanbuldan mobilya almaya gelenler oluyor oraya Bence de borç ne kadar az olursa o kadar iyi diğer türlü aldığımız para borca gidecek :)
Yıldırımdayım ben :) Ben hiç gitmedim güzel mobilyalar var mı :) Bence onlar genel olarak evlilikten korkuyorlar da işte bakma senAA BURSA MI NE GÜZEL NERESİNDEN :) COK GELEN OLUYO YA FUAR ZAMANI FALAN BAYA UYGUN OLUYO BİZİMDE TANIDIK COK O YÜZDN MOBİLYADAN KORKUMZ YOK BNM SEVGİLİM ATINLARDN COK KORKUYO NASIL YAPARM DİYE
Yıldırımdayım ben :) Ben hiç gitmedim güzel mobilyalar var mı :) Bence onlar genel olarak evlilikten korkuyorlar da işte bakma sen
Benim beğendiğim modeller biraz daha spor kalıyor vardır mutlaka diye düşünüyorum :) Mesela enza home da beğenmediğim model çok çok azdır ama fiyatlar artıyor tabi :)TAVSİYE EDERİM VALLA Bİ GEL BAK CK GÜZELLERİ DE VAR KÖTÜLERİDE BİDE SİMDİ MOBİLYA AVM Sİ AÇILDI İYİ MOBİLYACILAR HEP ORDAKALİTELİ OLANLAR YANİ
Benim beğendiğim modeller biraz daha spor kalıyor vardır mutlaka diye düşünüyorum :) Mesela enza home da beğenmediğim model çok çok azdır ama fiyatlar artıyor tabi :)
Aynen öyle ben de sevmiyorum :) Özellikle o vitrin tarzı olanlarıevet model güzelleştikce fiyatlar artıyobnde sade seviyorm zaten iki tv ünitesi bi masa bide konsol olck mobilya olarak başka bişey istemem ben kalabalık sevmiyorum :)
Aynen öyle ben de sevmiyorum :) Özellikle o vitrin tarzı olanları
Benim annem anladı artık ondan almayalım diyor o daah annem bayılıralmıcam diyorm eee bardakları nereye dizceez diyo
Ne demek canım rica ederim :) Az kişiyiz zaten bir de bölünmeyelim dedim :) Tam tarih değil ama temmuz gibi düşünüyoruz bizde bakalım kısmet :)LilYumiyum tesekkurler cevap verdigin icin bende bu konudan devam edeyim artik :)
anlasildigi gibi hepimizin 2017 nasipse insallah ama tam tarih belirleyen var mi aranizda
biz nisanlimla nisan-mayis aylarinda dusunuyoruz nasipse
Merhaba hoşgeldin. Biz ekimde nikah kıyıcaz ama düğün 2017 nisan mayıs gibi olur diye tahmin ediyoruz bakalım kısmet. Daha söz olcak işte şubattaLilYumiyum tesekkurler cevap verdigin icin bende bu konudan devam edeyim artik :)
anlasildigi gibi hepimizin 2017 nasipse insallah ama tam tarih belirleyen var mi aranizda
biz nisanlimla nisan-mayis aylarinda dusunuyoruz nasipse
Günaydın kızlar