2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

darısı basımıza :) hazırlıklar başladı o zaman neler yapmayı düşünyosn cok heyecan vardır sımdı dimi o_O
evet sorma valla:KK17: aslında bizim sürecimiz baya yavaş ilerliyor ben uzakta olduğum için. erkek arkadaşım bana 3 ocakta evlenme teklifi etti. :KK200: geçtiğimiz cumartesi de bize geldi ailemle tanıştı. şubatın 2. hatası ailecek gelecekler ve inşallah sonrada isteme söz olacak:eek:
ben de elbisemi aldım. yüzük kurdelesi yaptırdım. haftasonu da eminönünden hediyelikleri ve tepsiyi alacağım :KK54: erkek arkadaşımın takım elbisesi kalıyor bi tek onu da ailesinin geldiği hafta halledeceğiz inşallah :KK49:

evet sorma valla:KK17: aslında bizim sürecimiz baya yavaş ilerliyor ben uzakta olduğum için. erkek arkadaşım bana 3 ocakta evlenme teklifi etti. :KK200: geçtiğimiz cumartesi de bize geldi ailemle tanıştı. şubatın 2. hatası ailecek gelecekler ve inşallah sonrada isteme söz olacak:eek:
ben de elbisemi aldım. yüzük kurdelesi yaptırdım. haftasonu da eminönünden hediyelikleri ve tepsiyi alacağım :KK54: erkek arkadaşımın takım elbisesi kalıyor bi tek onu da ailesinin geldiği hafta halledeceğiz inşallah :KK49:

hediyelk ne düşünüyosn ben cok kararsızım o konuda ya kızlara ayrı erkeklere ayrı olsn istiyorum erkeklere küçün kuranı kerimle tesbih demiştm ama sanırım dayılarının dinle pek alakası yok o yüzden vazgeçtm kurdele bende yptırdm isimlerimizle kalpler var üstünde tepsmden eniştem sağolsn moblyacı kendisi bi güzel boyadı cilaladı gönderdi bana :KK45::KK45::KK45::KK45:

hediyelk ne düşünüyosn ben cok kararsızım o konuda ya kızlara ayrı erkeklere ayrı olsn istiyorum erkeklere küçün kuranı kerimle tesbih demiştm ama sanırım dayılarının dinle pek alakası yok o yüzden vazgeçtm kurdele bende yptırdm isimlerimizle kalpler var üstünde tepsmden eniştem sağolsn moblyacı kendisi bi güzel boyadı cilaladı gönderdi bana :KK45::KK45::KK45::KK45:
ben hediyelik olarak kahve kavanozu hazırlayacağım canım :KK76: benimde yüzük yükselticilerim hazır tepsi ve çiçekler alıp süslicem bakalım :)

Eklentiler

• Unknown.jpeg
    Unknown.jpeg
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 031.jpg
    031.jpg
    209,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 7edbce86b90dbd195485a84d6de0e596.jpg
    7edbce86b90dbd195485a84d6de0e596.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 50
bak bu da benm söz için aldığım elbise

Eklentiler

• drc5298-23176901.jpg
    drc5298-23176901.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 59
ay cok tatlılaarrr :)) elbiseye bayıldım inan ki tam benlikmiş :KK45::KK45:
ama biraz uzun olması şartıyle :) nerden aldın diye sorsaaamm tatlıımm :eek::oops::oops:

ay cok tatlılaarrr :)) elbiseye bayıldım inan ki tam benlikmiş :KK45::KK45:
ama biraz uzun olması şartıyle :) nerden aldın diye sorsaaamm tatlıımm :eek::oops::oops:
dizlerimde kalıyor hafif.. forewer new den aldım tatlım ama nasıl uğraştım sorma :KK54: 38 ini denedim aşırı bol geldi indirim ürünü hiç bi yerde kalmamış zar zor bi mağazada buldum :oops: sen de bi bak istersen :KK60: 100 tl di buarada fiyatıda:KK68:

sanırım bulamam ama kahve kavanozları üzerinde düşünücem :)) mantıklı geldi :)

Alırsan bana da söyler misin canım ben de emin değilim modelleri fiyatları neye göre değişiyor merak ediyorum :KK51:
tamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burda :KK54:
sanırım bulamam ama kahve kavanozları üzerinde düşünücem :)) mantıklı geldi :)
ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorum
sizde kırk yıl hatrımız olsun diye..
tarzında:KK76:

tamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burda :KK54:

ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorum
sizde kırk yıl hatrımız olsun diye..
tarzında:KK76:
Evet daha 1.5 sene var ya ondan böyle 2017nin başlarında gelir herkes :KK45:

Kızlar size kuşak takı kurdele seti ignedanlik gelinlik ayakkabısı aradığınız herşey burada yardımcı olmak isterim

Eklentiler

• edited_20160122_141755.jpg
    edited_20160122_141755.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 56
X