2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Evet ben de arada bakıyorum 2016 topiklerine heyecan dorukta düğün tarihleri falan belirlenmiş hep :KK70: Ben bekliyordum biri açsa da konuşsak diye meğer varmış :KK70:
benim memurluğum ekimde tasdiklenecek. o olmadan tayin olamayacağım için bi adım atamıyoruz 2016 için en erken 2014 bahar yani şuan görünen :stop:

Hediyelik
evet sorma valla:KK17: aslında bizim sürecimiz baya yavaş ilerliyor ben uzakta olduğum için. erkek arkadaşım bana 3 ocakta evlenme teklifi etti. :KK200: geçtiğimiz cumartesi de bize geldi ailemle tanıştı. şubatın 2. hatası ailecek gelecekler ve inşallah sonrada isteme söz olacak:eek:
ben de elbisemi aldım. yüzük kurdelesi yaptırdım. haftasonu da eminönünden hediyelikleri ve tepsiyi alacağım :KK54: erkek arkadaşımın takım elbisesi kalıyor bi tek onu da ailesinin geldiği hafta halledeceğiz inşallah :KK49:[/QUOTE hediyelik ve yüzük tepsisi konusunda yardımcı olabilirim özel tasarımlar yapıyorum

tamam canım buradan konuşuruz yine :) zaten şuan aktif üç kişiyiz burda :KK54:

ben alınca maliyetini de yazarım sana üzerine de şöyle bi not düşünüyorum
sizde kırk yıl hatrımız olsun diye..
tarzında:KK76:

çok sevnirim canım gerci bizim burda biraz zor olur bulmak ama :) ayrıca yazıda yakıyo yani HoppaHoppa

Canım baharda mayıs haziran olabilir ekimde nikahı kıyarız çünkü tayin için
Mayıs bence çok güzel bir ay :) Ben haziran istiyordum ama ramazana denk geliyormuş sanırım o yüzden kesin değiliz bizim de şuan yazın salon bakacağız büyük ihtimalle o zaman belli olur :)

Mayıs bence çok güzel bir ay :) Ben haziran istiyordum ama ramazana denk geliyormuş sanırım o yüzden kesin değiliz bizim de şuan yazın salon bakacağız büyük ihtimalle o zaman belli olur :)
Ben şuan nişanı düşünüyorum şubatın 27 si büyük ihtimal isteme olacak nisanda nişan yapsak nasıl olur ki ? Ankarada da nisan hala soğuk bi ay hatta mayıs bile :)

Bunu gördünüz mü kızlar nasıl sizce

Eklentiler

• image.png
    image.png
    181,8 KB · Görüntüleme: 76
Buarada tefal actifry ları inceledim bi kaç model var en uygunu standart olan 1 kg lık. Ama kapğı tam açık olmadığı için tavsiye etmiyorlar. Family olan iyi 1.5 kilo.. Express ler ise 5 dk daha hızlıymış bence fiyat farkına değmez. Bir de 2 in 1 var iki yemek aynı anda pişiyor en pahalısı da o

Buarada tefal actifry ları inceledim bi kaç model var en uygunu standart olan 1 kg lık. Ama kapğı tam açık olmadığı için tavsiye etmiyorlar. Family olan iyi 1.5 kilo.. Express ler ise 5 dk daha hızlıymış bence fiyat farkına değmez. Bir de 2 in 1 var iki yemek aynı anda pişiyor en pahalısı da o
Ya bazen düşünnüyorum da o kadar paraya değecek bir ürün mü acaba zaten bir sürü eksiğim var şuan onları halletmek daha mantıklı geliyor bana onu evlenince de alabilirim sanırım :)

Ben dışarda istiyorum salon değilde cafe gibi bi yer olabilir :) buarada bende sonraki zamana bıraktım firitözü çünkü garanti olayı var ya boşu boşuna gitmesin
Bence nisan gayet uygun canım nişan için cafe benim de hoşuma gidiyor :) Evet o da var en iyisi sonraya bırakmak

ben büyük nişan düşünmüyorm :KK28:
evde bi szö yapmak istiyorum bana kalsa onuda yapmam ama işte aileler :KK70: sevmiyorm telaşlı şeyleri

X