2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ben de 2017 gelini olacağım inşallah :) Diğer topikte paylaşım yaoılmıyor bari burada yapılsın heyecanlar paylaşılsın istiyorum

YOK CANIM ÇALIŞMAYA GİTTİ MAYISTA DÖNCEK GERİ NİŞAN İÇİN PARA BİRİKTİRİYORUZDA :)

Kızlar burayı güncem tutalımm neler yapıyosunuz ?
Bizim haftaya bugün erkek arkadaşımın babamla tanışması olacak

BENİM SEVGİLİM BABAMDAN KORKUYO
O YÜZDN HERKESİN İÇİNDE TANISCAKLAR AİLESİYLE BERABER YANİ O DA MAYISA OLCAK KISMETSE :)))

BENİM SEVGİLİM BABAMDAN KORKUYO
O YÜZDN HERKESİN İÇİNDE TANISCAKLAR AİLESİYLE BERABER YANİ O DA MAYISA OLCAK KISMETSE :)))
Ohh kolaya kaçmışsınız ne güzel :) biz de ailecek tanışma yapsak 1 aya sözümüz olurdu ama süreç uzuyor şimdi. Babamda tek tanışmak istedi

ÇOK KORKUTUCU GERCEKTEN :) ANNEYLE NEYSEDE BABAMLA NE KONUSURLAR NASIL OLUR DÜŞÜNEMİYORUM BİLE

Oo ilk adımlar atılmaya başlandı desene Ee nasıl geçti anlat bakalım
Evet canımm ilk adım evlilik teklifi ikincisi de buydu benimki bayaa heyecanlıydı tabii tüm gün geçmedi heyecanı ama gayet iyiydi babam bir çok soru sordu işte bakalım artık şimdi araştıracakmış üç hafta sonra da ailesi gelecek siz de durumlar ne

Normal canım baban tanımak istiyor sorcak tabi hakkı Onun da heyecanlı olması normal bir nevi sınav bu onun için Ben nişanlıyım canım teklif isteme tanışma hepsini atlattım çok şükür şimdi düğünde sıra işte Allahın izniyle

oh ne güzel sen baya öndesin desene peki sende hazırlıklar ne alemde

merhaba kızlar
bende inş 2017 gelini olacağım :) şuan asker yolu bekliyorum. çeyiz hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…