2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

ay bende cok korkarm oyle seyler bizim köyde bi kadın var bakar ve bilr annem küçükken ona gönderirdide bahcesine giremez dış kapıdan seslenirdm
bu kadın zaten ürkütücü kısa zayıf uzun sarı saçlı kürek gibi tırnaklı ful makyajlı su falına bakmıştı dua okuyarak bakıyo
görsem kaçarım artık o derece

zaten bende öyle yaptım faceden beni buldu uzak duruyorum ve falcıdan acayip korktum birdaha sokağından bile geçmem
bu ne yaaaaaaaa ama diğer söyledikleri çıkarsa süper yanii

Hehehhehe bence de artık gitme sokağından da geçme,hayırlısı neyse o olur

ay bide öyle falllll
kadının özel fal odası var duvarda ilginç resimler kırmızı birkoltuk var müşteri oturuyor beyaz oval masa birde kendisinin oturduğu puf kırmızı sandalye ilginç ışıklandırma birde çıkarken demezmi iyi haberlerini bekliyorum bak sen buraların adamı değilsin yıldızın zengin ona göre dediii

uzak dur pis seytan deseydın

ay inşallah yaaa :) bu arada bn calışıyorm akşamları giremiyrm buraya evdeki neti kapattırdım telefondan da zor geliyo :) ee ne giycn istemede sözde karar verdin mi hazırlıga basladın mı
bende çalışıyorum dediğin gibi akşam tel den girmiyorum pek

henüz karar vermedim yaa bir kaç model var tabi kafamda ama şu an zayıflama aşamasındayım o yüzden kıyafet konusuna çok girmiyorum işin çeyiz hazırlık kısmındayım şu an , sennn

hem ceyiz hem hediyeler hem kıyafet hem gezme tozma hepsini bi arada yapmaya calışıyorz bn elbiseye karar verdim sipariş vercm sonra terzilik işleri var kol falan eklettircm o da önümüzde ki maaşa ceyizide anneme para veriyrm o yapıyı cunku bn cok bunaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…