- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.101
evet ben bizim gibi olsun istedim.. birlikteyken anlamlı yüzüklerimizHayırlısı olsun canım inşallah ablanda mutlu olur senin gibi..
Hatırladım evet canım hepsi çook güzeller inşallah gününüzde güzel geçer, yüzüklerde değişik hoş olmuş :)
canım bununla damat kahvesini taşımayı düşünüyorum. bakır bi kahve seti aldım ona da fuşya çiçekler koydum bu tepsiye sunacağım. tepsiyi kendim yaptım içinde fotoğraflarımız var özelden atabilirim onu daay o resimli tepsi cok güzel o ne için oo
ay evet evet bi bakaym bn ona cok güzel duruyoevet ben bizim gibi olsun istedim.. birlikteyken anlamlı yüzüklerimiz
zaten bu geçici olacak nişanda daha başka bir şey alacağız bakalım. bunuda hatıra oalrak saklayacağım
canım bununla damat kahvesini taşımayı düşünüyorum. bakır bi kahve seti aldım ona da fuşya çiçekler koydum bu tepsiye sunacağım. tepsiyi kendim yaptım içinde fotoğraflarımız var özelden atabilirim onu da
yolladım bileeeay evet evet bi bakaym bn ona cok güzel duruyo
kendim yaptım canımmgerçektn çok güzel nerde yaptırdın tatlım daha sonra onu cerceve olarakta kullanabilirsn dimi :)
göndereym mi zaten boş boş geziyo buralardaona sürekli iş lazım tatlım bide sizin ora nereydi
evet ben bizim gibi olsun istedim.. birlikteyken anlamlı yüzüklerimiz
zaten bu geçici olacak nişanda daha başka bir şey alacağız bakalım. bunuda hatıra oalrak saklayacağım
canım bununla damat kahvesini taşımayı düşünüyorum. bakır bi kahve seti aldım ona da fuşya çiçekler koydum bu tepsiye sunacağım. tepsiyi kendim yaptım içinde fotoğraflarımız var özelden atabilirim onu da
sane whatsapptan ataym canımmKız aşkolsun İstanbul bizim burasıgönder gelsin
Gayet güzel yüzükler canım :))
Bende isterim tepsiyi eksik mi kalıyım
sane whatsapptan ataym canımm
Kız aşkolsun İstanbul bizim burasıgönder gelsin
Gayet güzel yüzükler canım :))
Bende isterim tepsiyi eksik mi kalıyım
kaça satıyon kialsma mı yaa bilemedim su an
dimi doğru tm sorry unutm bnaaa orda bi avm yapılcakmş oraya gelcek sevdiceem bi iki haftaya biz büyük ilerin adamıyız
Al bence al :):)
Napcakmış avm deHhahah İstanbul küçük il mi kızz
tesisataslında bnm tepsim var ama buda güzeeell :) ay cok arsızım
:) :) bi iş yerine bağlı mı peki ? Bende iş alımcısı gibi(cevaplamak zorunda değilsin hahahh )
Bakalım varsa resmii :) Estağfurullah ne arsızı :)
sen de benm gibi sözde fln kullanırsın belkikaça satıyon kialsma mı yaa bilemedim su an
valla hoşuma gitti açıkcası kuzum sen yaptıgın seyleri bana mesaj olarak atsana belki hediyelik işini senile hallederiz nası olsa bnm daha var yavas yavas yaparsnsen de benm gibi sözde fln kullanırsın belki
yok tatlım kimseye bağlı değilsen hariç kimseye bağlanmam bn diyo
valla hoşuma gitti açıkcası kuzum sen yaptıgın seyleri bana mesaj olarak atsana belki hediyelik işini senile hallederiz nası olsa bnm daha var yavas yavas yaparsn
aferin ona bağlanmasın tabii
TASARİMEVİMM diye instagramda sayfası var canımtasarimcibayan ın kullanıyosan eğer ordan görebilirsin yaptıklarını