2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

hem ceyiz hem hediyeler hem kıyafet hem gezme tozma hepsini bi arada yapmaya calışıyorz :KK70: bn elbiseye karar verdim sipariş vercm sonra terzilik işleri var kol falan eklettircm o da önümüzde ki maaşa ceyizide anneme para veriyrm o yapıyı cunku bn cok bunaldm :KK70:
hahaha :KK70: ben çeyiz e nişandan sonra ağırlık vericem çok önceden herşeyi almak istemiyorum bakıyorum genelde Hoppa

tesettürlü müsün bilmiyorum ama minel aşk ın çok güzel elbiseleri var ben tesettürlü olduğum için oralardan beğendim bir şeyler . diktirmeyi düşünmüyorum yaa uğraşamam bide ona :KK48:

hahaha :KK70: ben çeyiz e nişandan sonra ağırlık vericem çok önceden herşeyi almak istemiyorum bakıyorum genelde Hoppa

tesettürlü müsün bilmiyorum ama minel aşk ın çok güzel elbiseleri var ben tesettürlü olduğum için oralardan beğendim bir şeyler . diktirmeyi düşünmüyorum yaa uğraşamam bide ona :KK48:

yok tatlım ama ben açık mutasıplardanım :KK70: kollarımı falan açmıyorm :)

bende diktirmicem canım sadece kol ilave ettircem :) aile içinde de olsa izin vermiyo beyim :KK70:

selam kızlarrrrr :KK25: bende varımm nasipse 2017 nin başında :KK16:

Merhaba canım hoşgeldiin hayırlısı olsuun :KK66: :KK66:

BENDE 23 YAŞINDAYIM YANİ YIL OLARAK DAHA HAZİRANDA GİRCM :KK70:
BENDE BURSADAYIM BENDE AYNI ŞEHİRDE KALCAM NE ÇOK BENDE DEDİM :KK70:
KISMETSE SENEYE EVLENEBİLRSEK EVLENCEZ:KK53::KK53:

Bence evlenmeliyiz hemde bu senee :KK73::KK73::KK73:

İste o 2017 gelini ben olacağım insallah :)

Merhaba gelin hoşgeldiin :)

Bende 24 yaşındayım muhasebeciyim , 6,5 yıllık bi ilişkim var nişanlıyım bu sene Allah izin verirse düğünümüz var :))
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :cool::cool:
Allah tamamina erdirsin canim bende nisanliyim. :)

X