- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.121
ama bulamadm bi sürü sayfa var öyle
Yumurtadan çıkan civciv resmi var :)) Profilde mavi logolı içinde pembe ile tasarım evim yazıyo canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bulamadm bi sürü sayfa var öyle
Yumurtadan çıkan civciv resmi var :)) Profilde mavi logolı içinde pembe ile tasarım evim yazıyo canım
yumurtadan cıkan civciv ne kız
kızlr eldeki kınalıklar nasıılll ben bayıldım buna çok değişik durmuyo mu
ay bilemedim su an :) ama bu çok hoş diğerini görmedm oda güzeldr belki
canım @tasarimevimm sonunda 2 m var oryacım söylemiş zaten benm sayfam o instagramdavalla hoşuma gitti açıkcası kuzum sen yaptıgın seyleri bana mesaj olarak atsana belki hediyelik işini senile hallederiz nası olsa bnm daha var yavas yavas yaparsn
Tamam canımm ne zaman istersennbuldm ve takip ettiimm :) ve öğrenmk istediğim seyler var özelden yazcm ilk fırsatta :)
günaydınlaarrrr
günaydın kızlar
günaydın kızlar benim dünkü fal muhabbetini biliyorsunuz bir haberim var hazırmısınızzzzzz
iyi ozaman dün kuzenimi gördüm yolda yanında arkadaşı vardı konuştuk kızla ayrıldık yanındaki arkadaşı beni sorup durmuş adı SERKAN bizim köylüymüş numaramı istemişBen hazırımm
iyi ozaman dün kuzenimi gördüm yolda yanında arkadaşı vardı konuştuk kızla ayrıldık yanındaki arkadaşı beni sorup durmuş adı SERKAN bizim köylüymüş numaramı istemiş
zaten bende öyle yaptım faceden beni buldu uzak duruyorum ve falcıdan acayip korktum birdaha sokağından bile geçmemAaaa aa a ama falcı uzak dur demiştiii