- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.161
hahahahem ceyiz hem hediyeler hem kıyafet hem gezme tozma hepsini bi arada yapmaya calışıyorzbn elbiseye karar verdim sipariş vercm sonra terzilik işleri var kol falan eklettircm o da önümüzde ki maaşa ceyizide anneme para veriyrm o yapıyı cunku bn cok bunaldm
işte o gelin
hahahaben çeyiz e nişandan sonra ağırlık vericem çok önceden herşeyi almak istemiyorum bakıyorum genelde
tesettürlü müsün bilmiyorum ama minel aşk ın çok güzel elbiseleri var ben tesettürlü olduğum için oralardan beğendim bir şeyler . diktirmeyi düşünmüyorum yaa uğraşamam bide ona
hımmmmyok tatlım ama ben açık mutasıplardanımkollarımı falan açmıyorm :)
Merhaba canimmerhaba nico
ohooooMerhaba canimkizim sen ne ara sevgili buldun da gelin olacan eski gorumcen olarak habersiz kaldim :)
Yarıs mi var ?ohoooooldu baya yetiştim sana
selam kızlarrrrrbende varımm nasipse 2017 nin başında
BENDE 23 YAŞINDAYIM YANİ YIL OLARAK DAHA HAZİRANDA GİRCM
BENDE BURSADAYIM BENDE AYNI ŞEHİRDE KALCAM NE ÇOK BENDE DEDİM
KISMETSE SENEYE EVLENEBİLRSEK EVLENCEZ
İste o 2017 gelini ben olacağım insallah :)
Hosbulduk canim nasilsinMerhaba canım hoşgeldiin hayırlısı olsuun
Bence evlenmeliyiz hemde bu senee
Merhaba gelin hoşgeldiin :)
Hosbulduk canim nasilsin
41'liyiz. Nicomedialiyiz :) İzmitliyiz. Siz ?Çok şükürr işlerimiz yoğun ama iyiyim :) Siz nerdensiniz kimlerdensiniz :))
Yarıs mi var ?
hahahbende diktirmicem canım sadece kol ilave ettircem :) aile içinde de olsa izin vermiyo beyim
merhaba sağol hoşbuldumMerhaba canım hoşgeldiin hayırlısı olsuun
Bence evlenmeliyiz hemde bu senee
Merhaba gelin hoşgeldiin :)
Yok valla :)hee haberin yok mu
hahahiyi bakalım
merhaba sağol hoşbuldum
41'liyiz. Nicomedialiyiz :) İzmitliyiz. Siz ?
Allah tamamina erdirsin canim bende nisanliyim. :)Bende 24 yaşındayım muhasebeciyim , 6,5 yıllık bi ilişkim var nişanlıyım bu sene Allah izin verirse düğünümüz var :))
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Allah tamamina erdirsin canim bende nisanliyim. :)
Yok valla :)
maşallah 6,5 yıl mıBende 24 yaşındayım muhasebeciyim , 6,5 yıllık bi ilişkim var nişanlıyım bu sene Allah izin verirse düğünümüz var :))
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
merhaba sağol hoşbuldum