- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.061
ben de iyiym bebeğim.. çalışıyorum brz yoğunum sergiler tasarımlar çekimler vs.. senin nasıl gidiyo
İŞ GÜÇ İŞTE KUZUM. BELİM ÇOK AĞRIYO OTURAMIYORUM DOĞRU DÜZGÜN
Kolay gelsin canım çok yorma kendini .. Valla bizde şantiye alıp duruyoruz başlıcaz biraz biraz sıkıntı eleman olmaması 8 elemanımız var yetmiyo ama napcaz bilmiyorum
Kolay gelsn canım hayırdır ters bi hareket mi yaptın acaba?
evlenmek istiyorum ama aday adayı bile yok geçen bi falcıya gitmiştim bu yıl sonuna doğru nişan 2017 mayısta düğün var dedi
kız zaten herşey hazır bir damat yok yaş oldu 29 off offfsen herşeyini hazırlada bak falcı olcak demiş
kız zaten herşey hazır bir damat yok yaş oldu 29 off offf
neden evlenemiyorsunherşey hazır deme bi daha gözden geçir vardr kacırdgın bişeylerkısmet bu işler canım bak bende iki yıld evlencm evlenemiym bende adayda var hem :)
neden evlenemiyorsun
zaten mesele başlayabilmektebi türlü başlayamadık başlasak sonuda gelck
zaten mesele başlayabilmektesenin yaş kaç ki
anammmm daha küçüksün yav birde bana bak yaş olmuş 29 aval aval millete bakıyorum ümidimi kestim zati22 yada 23 93 lüyüm işte bana kalsa 22 ama
anammmm daha küçüksün yav birde bana bak yaş olmuş 29 aval aval millete bakıyorum ümidimi kestim zati
evlenmek istiyorum ama aday adayı bile yok geçen bi falcıya gitmiştim bu yıl sonuna doğru nişan 2017 mayısta düğün var dedi
inşaat derken canım tesisat elektrik falan mı yoksa binalar mı size ait ? zor işler gercekten
eveettt camın köşesine carptım pazar günü. sonucta temizlik bnm neyime
Hehehehhe hayırlısı olsun inşallah falcı dediyse vardır bi bildiği