- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.081
mesela serkanı tanıyormusun uzak dur dedi yok dedim öyle biri yok falan ozaman tanıyacaksın 1.78 boyunda ince biri elinin tersi ile it dedi
arkadaşım beni kuzeni ile tanıştırdı erkan 1.78 boyunda ve keşke falcıyı dinleyip elimin tersi ile itseydimOrya
yok ya erkanıda tanımıyordum sonradan arkadaşım tanıştırdı bir tek ismi serkan erkan diye karıştırdı okadarOoo serkan demiş ama tanıdığın erkan :)) Sonra bi hayal kırıklığı mı yaşadınız ?
Hehehehhe hayırlısı olsun inşallah falcı dediyse vardır bi bildiği
Yok kuzum mesela yeni bi banka yapılmış inşaatı bizde klimalarını döşüyoruz vrf tesisat borulama vs. projede var işin içinde tabi hepsini hesaplamamız gerekiyo :)
Çok geçmiş olsn canım yaa dikkat et sen gezseydin ya o gün temizlik nerden çıktı
geçmiş olsun canımm incittin mi?İŞ GÜÇ İŞTE KUZUM. BELİM ÇOK AĞRIYO OTURAMIYORUM DOĞRU DÜZGÜN
kolay gelsin kuzum ben d ebugün sakinim şoktayım işim yokKolay gelsin canım çok yorma kendini .. Valla bizde şantiye alıp duruyoruz başlıcaz biraz biraz sıkıntı eleman olmaması 8 elemanımız var yetmiyo ama napcaz bilmiyorum
ayy olur inşallah yaevlenmek istiyorum ama aday adayı bile yok geçen bi falcıya gitmiştim bu yıl sonuna doğru nişan 2017 mayısta düğün var dedi
yok ya erkanıda tanımıyordum sonradan arkadaşım tanıştırdı bir tek ismi serkan erkan diye karıştırdı okadar
aynen keşke hiç bulaşmasaymışım dedim yani
ay hava cok kötüydü gezemedim yoksa ne işim oluraa bn sevgilimi göndereym size o da tsisat ustası bak büyük otellerde falan calışıyo
Şimdi beraber değilsiniz anladığım kadarıyla , hayırlısı olsun
isteme günü pastasımı olur ya nişan pastası değilmi oay kızlar ben de kuaförden randevu aldım isteme günü içinn.
bi tek pasta siparişi kaldı onu da verdim mi hazırız demektiiiir
isteme-söz bir olcak söz için canımmisteme günü pastasımı olur ya nişan pastası değilmi o
kolay gelsin kuzum ben d ebugün sakinim şoktayım işim yok
ay kızlar ben de kuaförden randevu aldım isteme günü içinn.
yok ya zaten fazla sürmedi manyağın teki idi
ayy söylemedim miii.
İsteme günü belli oldu muhiç haberimiz yok aşk olsun
İyi o zaman isabet olmuş..
ay kızlar ben de kuaförden randevu aldım isteme günü içinn.
Şimdi beraber değilsiniz anladığım kadarıyla , hayırlısı olsun.
:) :) Klima montajı yapabilir mi arıyoruz zaten eleman
ayy söylemedim miii.
haftaya cumartesi canım 26 mart
çok heyecanlıyım ya anlatamamm..
zaten söz için aldığım elbiseyi paylamştıştm hatırlasın fuşya olan yine atarım ama şimdi.Çok sevindim canıım inşallah çok güzel geçerr :) Ne giyiceksin pekii var mı resmi falan neler yaptın hazırlık için?Yüzük işini naptınız tek taşımı takıcaksın sadece ? Ayyy bnm gibi heyecan bastı :))
Ablanın durumu ne oldu peki var mı onda bi gelişme? En son karışıktı ya biraz ondan söylemeyi unuttun sanırım
zaten söz için aldığım elbiseyi paylamştıştm hatırlasın fuşya olan yine atarım ama şimdi.
yüzük gümüş aldık şimdi onuda atıcam nişanda alyans alıcaz. erkek arkadaşım çok hevesli yüzük takmaya
ablamda bi gelişme yok canım ama ben artık bu sürecin uzamasını istemediğimi belirttim aileme halloldu diyelim. tek tük sıkıntılar olsada..
elbisem yüzük tepsisi kahve tepsisi alyanslar burda iştee
elbisem yüzük tepsisi kahve tepsisi alyanslar burda iştee