2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

günaydın kızlar..
milletimizin ülkemizin başı sağolsun.
çok üzgünüm
benmde yaşadığım yer ailemin erkek arkadaşımın arkadaşlarımın yalşadığı yer ankara.
tanıdıklarım sağ diye şükretmeye bile utanıyorum.
çok acı bi durum bu.:KK43:

günaydın kızlar..
çok üzgünüm
benmde yaşadığım yer ailemin erkek arkadaşımın arkadaşlarımın yalşadığı yer ankara.

günaydın canım..

çok acı gercekten Rabbim ölenlere rahmet geride kalanlara sabır versin. bu pis oyunların içinde canı yanan yine halk oluyor rabbim herseyi görür elbet sorulacak bunların hesabı :KK34:

günaydın kızlar..
çok üzgünüm

günaydın canım..

çok acı gercekten Rabbim ölenlere rahmet geride kalanlara sabır versin. bu pis oyunların içinde canı yanan yine halk oluyor rabbim herseyi görür elbet sorulacak bunların hesabı :KK34:

Keşke gün aydı diyebilseydim,o kadar üzgünüm ki boğazımda düğümleniyo cümleler hayatını kaybedenlerin sayısı 50ye çıktı diyo bazı haber ajansları onlarca yaralı.. İnşallah bunu yapan pislikler cehennemde cayır cayır yanarlar. Hepimizin başı sağ olsun...

Keşke gün aydı diyebilseydim,o kadar üzgünüm ki boğazımda düğümleniyo cümleler hayatını kaybedenlerin sayısı 50ye çıktı diyo bazı haber ajansları onlarca yaralı.. İnşallah bunu yapan pislikler cehennemde cayır cayır yanarlar. Hepimizin başı sağ olsun...

amin canım amin..

dün konuştuk ya.. gördün fotoğrafları... nasıl bi sınav bu ya

Ben artık diyecek hiç birşey bulamıyorum inanın.. Haberlerde vefat edenlerin fotoğraflarını gördüm, gencecikler daha gözlerinin içi gülüyor hepsinin. Onların suçu günahı ne ? Neden hep masum insanlar ölüyor.. Neden kimse birşey yapmıyor ? Daha kaç masum insanın ölmesi lazım, daha kaç aileye ateş düşmesi lazım bunun durması için..

Nasılsın canım? Hoş hepimiz hala atlatamadık ama ..

iyi olmaya çalışıyoruz işte canım. akşam haber falan izlemedim hiç elimizdn bişey gelmiyo bu akşamda oturum kuran okuycm inşallah bi işe yarayalım dimi ama :KK22:

iyi olmaya çalışıyoruz işte canım. akşam haber falan izlemedim hiç elimizdn bişey gelmiyo bu akşamda oturum kuran okuycm inşallah bi işe yarayalım dimi ama :KK22:

Bende izlemedim , zaten ofiste tüm gün haber kanalı açıktı hala da öyle.. En iyisi canım oku inşallah Allah kabul eder..

Bende izlemedim , zaten ofiste tüm gün haber kanalı açıktı hala da öyle.. En iyisi canım oku inşallah Allah kabul eder..

inşallah canım. zaten yeğenimin öğretmenleri şehtler için istemiş o arada onlarada okurum onlar için yapabileceğimiz başka hiç bişey kalmadı çünkü

X