- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi KarrTanesii
selam kızlarr bayadır yoktum. ne var ne yok
kadınlar gününüz kutlu olsun buarada
Selam canım çok şükür , sağol seninde kutlu olsuun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr bayadır yoktum. ne var ne yok
kadınlar gününüz kutlu olsun buarada
Evet okudumm canım tarihin hayırlı uğurlu olsunn. Ben de nişan olsn nişan mekanı bakarken düğün içinde anlaşabilirim diye düşünüyorum..Bende ki haberler malum canım seni sormalı :) senin de kutlu olsun :)
Selam canımm iyiyim sen nasılsın ne var ne yokkSelam canım çok şükür , sağol seninde kutlu olsuun
Umarım canım hayırlısı olsun sizin için de :)Evet okudumm canım tarihin hayırlı uğurlu olsunn. Ben de nişan olsn nişan mekanı bakarken düğün içinde anlaşabilirim diye düşünüyorum..
Selam canımm iyiyim sen nasılsın ne var ne yokk
hepimiz için canımm..Umarım canım hayırlısı olsun sizin için de :)
Bende paralamadım ama 2-3 gün süründürdüm.Sen iyi yine konuşmuşsun sakin sakin ben kesin paralardım
Şimdi birikime devam ediyor biraz daha yapsın takıları yapacak sanırım :)hepimiz için canımm..
ee tarihinde belli artık şimdiki plan ne bakalım
İyi yapmışsınBende paralamadım ama 2-3 gün süründürdüm.
Selam canımm iyiyim sen nasılsın ne var ne yokk
Yarın turkcelldee deneme sürecine başlıyorum kızlar bana cesaret dileyin iyi geçsin ilk günüm
Sizlere de iyi geceler öpüyorum hepinizi
Günaydınnn:)
nasılsınz kızlar
Bende de yok canımm. Zaten ben ay sonunda gidicem kısmetse olcak artıkkCanım ayy işten giremiyorum ki doğru dürüstt iyiyim ben napiim bugün Cuma bol bol dua eettim sen nasılsın nasıl gidiyo var mı bi değişiklik beni soracak olursan aynı herşey bi değişiklik yok beklemedeyim..
Bende de yok canımm. Zaten ben ay sonunda gidicem kısmetse olcak artıkk
Ben de iyiyim canm nasıl olaym iştr
İyi akşamlar arkadaşlar :)
Nasılsınız?İyi akşamlar merhaba :)