- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Doğrudur canım benim bazı arkaadşlarım oynayasım geldi düğün yok mu diye ortalıkta geziyolardı. GariplerBencede git öğren zaten bi kere kalkıp oynadın mı bir daha oturamıyosun
Doğrudur canım benim bazı arkaadşlarım oynayasım geldi düğün yok mu diye ortalıkta geziyolardı. GariplerO değilde sizin ev tutulmamıştı daha demi?
Hı o zaman sadece oturma odası vs. fikir amaçlı bakıyorsun. Heyecan var mı nasıl duygu anlatsana birazYok canım henüz tutulmadı , dediğim gibi önce bi salon ve tarih netleşsin ona göre devamı gelicek inşallah ..
Hı o zaman sadece oturma odası vs. fikir amaçlı bakıyorsun. Heyecan var mı nasıl duygu anlatsana biraz
Mayıs haziran gibi görcem seni. Bu soruyu bir daha sorcam bakalım yine aynı cevabı verebilecek misinEvet canım fikir olsun diye bakıyorum burdaki mağazalara da girmedim hiç nasıl olsa İnegölden alıcaz oradan bakarız diye internet üzerinden bakınıyorum kendimce :)
Heyecan yok şuan sanki evlenmicekmişim gibi geliyo eheheh :))
Mayıs haziran gibi görcem seni. Bu soruyu bir daha sorcam bakalım yine aynı cevabı verebilecek misin
Valla bende herşey bir an önce olsun bitsin çekip gidelim diye düşünüyorum. Az kaldı yaa marta geldik sonundaKısmet bakalıımbende istiyorum o zamanlara gelmek :)
Valla bende herşey bir an önce olsun bitsin çekip gidelim diye düşünüyorum. Az kaldı yaa marta geldik sonunda
Ayyy bayıldımm bu tarz harika bence işteeKızlarrrr ya ben bi yatak odasına aşık oldum napıcazzzbir de yemek odası varrr
http://www.odam.com.tr/country-yatak.html
http://www.odam.com.tr/country-yemek.html
burdan bakın ama çokta bakmayın göz koymayın
Ayyy bayıldımm bu tarz harika bence iştee
net tarih yok canım Mayıs yada haziran düşünüyoruz isteme söz için.Senin var mı net bi tarih canıım ?
net tarih yok canım Mayıs yada haziran düşünüyoruz isteme söz için.
Bu arada telden giriyorum online biri varsa birsey danışman gerek
Erkek arkadaşımla ilgili birşey danışacaktım ama yazıp yazmama konusunda kararsız kaldımCanım bene uyuyordum o saatlerde k.bakma ne söylücektin?
Herkese günaydınlar :))
Günaydın kızlarr..
Erkek arkadaşımla ilgili birşey danışacaktım ama yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım
Günaydın kızlar :) Ben yine bayadır girmedim ama çok geçerli mazaretlerim var
Düğün salonunu tuttuk canım tarih kesinleşti artıkTünayydın canım hayırdır bakalım neerelerdeyin naptın anlat
Düğün salonunu tuttuk canım tarih kesinleşti artık