2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bencede git öğren zaten bi kere kalkıp oynadın mı bir daha oturamıyosun
Doğrudur canım benim bazı arkaadşlarım oynayasım geldi düğün yok mu diye ortalıkta geziyolardı. Garipler O değilde sizin ev tutulmamıştı daha demi?

Doğrudur canım benim bazı arkaadşlarım oynayasım geldi düğün yok mu diye ortalıkta geziyolardı. Garipler O değilde sizin ev tutulmamıştı daha demi?

Yok canım henüz tutulmadı , dediğim gibi önce bi salon ve tarih netleşsin ona göre devamı gelicek inşallah ..

Yok canım henüz tutulmadı , dediğim gibi önce bi salon ve tarih netleşsin ona göre devamı gelicek inşallah ..
Hı o zaman sadece oturma odası vs. fikir amaçlı bakıyorsun. Heyecan var mı nasıl duygu anlatsana biraz

Hı o zaman sadece oturma odası vs. fikir amaçlı bakıyorsun. Heyecan var mı nasıl duygu anlatsana biraz

Evet canım fikir olsun diye bakıyorum burdaki mağazalara da girmedim hiç nasıl olsa İnegölden alıcaz oradan bakarız diye internet üzerinden bakınıyorum kendimce :)
Heyecan yok şuan sanki evlenmicekmişim gibi geliyo eheheh :))

Mayıs haziran gibi görcem seni. Bu soruyu bir daha sorcam bakalım yine aynı cevabı verebilecek misin

Bu arada telden giriyorum online biri varsa birsey danışman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…