- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Valla o kadar yorucu canım bugün sabahın sekizinden beri yollardayım epey yürümüşümdür o da sayılır demiYok kız o kadar da yorucu değil 1 mileBende 3 gündür yapıyorum bakalım. Kaslarım ağrıyor ama. Mekik çekmiştim 10 tanecik ondan heralde
İyi fikirr benimde yanımında birileri olsa bende başlıcamda yok işte
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba herkeze bizde 2017de evlenmeyi düsünüyoruz. Alirmisiniz araniza?
Merhaba canım hoşgeldin
1 sene kaldı şunun şurasında yaklaşıyoruz halbuki :)
merhaba canım hoşgeldin.
nişan söz bişey var mı ?
Tempolu yürüdüysen sayılır kuzumValla o kadar yorucu canım bugün sabahın sekizinden beri yollardayım epey yürümüşümdür o da sayılır demi
hosbuldum tesekür ederim
haklisin aslinda o 1 sene cabucakta geciyor
yok hayir erkek arkadasim nisan ve dügün arasi pek uzun tutmak istemiyor. O istiyorki bu yaza evlenelim ama fazla utopik daha tezim var yazilacak. Bizde artik 2017 karar kildik.
Günaydın canım tempolu yürüdümGünaydın kızlarr
Leslie yapıyon muGünaydın canım tempolu yürüdümbugün sabah da yürüdüm kurstan gelirken bende yeterli
anladım canım hayırlısı olsunn. en güzeli aslında
Evet canım yapıyorum :)Leslie yapıyon mu
Uzayınca duygular değişmiyor canım neden değişsin :) O zaman evlenince de değişme olasılığı var.. Sdece uzayınca tartışmalar olabilir :)Aslinda ben isterim ama kendisi daha önce 6 ay nisanli kalmis sonra yüzük atmis. Uzayinca duygular, düsünceler degisiyor diyor. Bende birsey diyemiyorum ayni seyleri yasamak istemiyor olabilir.
Merhaba canım bu yıl evleneceksen 2016 gelini olacaksın biz 2017merhaba kızlar bende bu yıl ağustos ayında evlenicem hayırlısıyla :)
sorryMerhaba canım bu yıl evleneceksen 2016 gelini olacaksın biz 2017
Uzayınca duygular değişmiyor canım neden değişsin :) O zaman evlenince de değişme olasılığı var.. Sdece uzayınca tartışmalar olabilir :)
Ödev kontrolü yapan öğretmen gibi oldum yaEvet canım yapıyorum :)
Evlenince kız erkek arkadaşını sevdiğini anlasaydı bence daha kötü olurdu iyi ki hemen evlenmemişler o zaman canım :) Bunu söyledin miBiliyorum tabiki söyledimde bunu ona. Ama kendisi daha önce 6 ay nisanli kalmis kiz eski erkek arkadasimi daha cok seviyorum unutamadim demis, bunlari karsilastirmis iste bunlardan onun kulagina gidince atmis nisani. O yüzden öyle söyledi bende pek ustune gidemedim.
Aynen öyle olduÖdev kontrolü yapan öğretmen gibi oldum ya
Evlenince kız erkek arkadaşını sevdiğini anlasaydı bence daha kötü olurdu iyi ki hemen evlenmemişler o zaman canım :) Bunu söyledin mi
En iyisini yapıyorsunuz canım ben de aksine çok takarım eskileriya tabiki öyle ama söylemedim eskileri hic konusmayiz bende öyle demek istemedim.