2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Valla o kadar yorucu canım bugün sabahın sekizinden beri yollardayım epey yürümüşümdür o da sayılır demi

Merhaba canım hoşgeldin

hosbuldum tesekür ederim

1 sene kaldı şunun şurasında yaklaşıyoruz halbuki :)

haklisin aslinda o 1 sene cabucakta geciyor

merhaba canım hoşgeldin.
nişan söz bişey var mı ?

yok hayir erkek arkadasim nisan ve dügün arasi pek uzun tutmak istemiyor. O istiyorki bu yaza evlenelim ama fazla utopik daha tezim var yazilacak. Bizde artik 2017 karar kildik.

anladım canım hayırlısı olsunn. en güzeli aslında

Aslinda ben isterim ama kendisi daha önce 6 ay nisanli kalmis sonra yüzük atmis. Uzayinca duygular, düsünceler degisiyor diyor. Bende birsey diyemiyorum ayni seyleri yasamak istemiyor olabilir.
Uzayınca duygular değişmiyor canım neden değişsin :) O zaman evlenince de değişme olasılığı var.. Sdece uzayınca tartışmalar olabilir :)

Uzayınca duygular değişmiyor canım neden değişsin :) O zaman evlenince de değişme olasılığı var.. Sdece uzayınca tartışmalar olabilir :)

Biliyorum tabiki söyledimde bunu ona. Ama kendisi daha önce 6 ay nisanli kalmis kiz eski erkek arkadasimi daha cok seviyorum unutamadim demis, bunlari karsilastirmis iste bunlardan onun kulagina gidince atmis nisani. O yüzden öyle söyledi bende pek ustune gidemedim.

Evlenince kız erkek arkadaşını sevdiğini anlasaydı bence daha kötü olurdu iyi ki hemen evlenmemişler o zaman canım :) Bunu söyledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…