- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Kız sen zaten zayıfsın gördüğüm kadarıyla ee hareketliymişsinde bence de pilates yapman daha iyi olur. Hem daha rahatsiz başladınız bak ben zaten günde 10 bin adım atıyorum hareketli yaşıyorum ama pilates baya iyi olcak.. zaten zayıflamışımm
benimde amacım oKız sen zaten zayıfsın gördüğüm kadarıyla ee hareketliymişsinde bence de pilates yapman daha iyi olur. Hem daha rahat
158 55 boyum uzamışta olabilirbenimde amacım osenin boyunkilon kaç
benimde bel sorunum var158 55 boyum uzamışta olabilirgöbek sorunum var yoksa kendimden memnunum
Maşallah sende boy pos var ama. 160dan aşağı olunca 1 kilo alsan bile 3-5 kilo fazladan gösteriyor. Yaşlandım heralde ergenliğimde 1 ekmek yerdim bir oturuşta 48 kiloda sabittim. Şimdi su içsem yarıyor diyeyim.benimde bel sorunum var
168-55.9 dum en son tartlıdığımda
yaş ielrleyince öyle oluyor malesef canım..Maşallah sende boy pos var ama. 160dan aşağı olunca 1 kilo alsan bile 3-5 kilo fazladan gösteriyor. Yaşlandım heralde ergenliğimde 1 ekmek yerdim bir oturuşta 48 kiloda sabittim. Şimdi su içsem yarıyor diyeyim.
20de böyleyse yaşlılıkta tontiş teyze olcam demektiryaş ielrleyince öyle oluyor malesef canım..
ahaha yok canım olmazsın ama düğünden önce vermek iyi olur bence de20de böyleyse yaşlılıkta tontiş teyze olcam demektir
Onun için çabalıyorum bakalım sonuç alırız inşllah.ahaha yok canım olmazsın ama düğünden önce vermek iyi olur bence de
inşallah canım. ben de az önce pilates seti sipariş ettimOnun için çabalıyorum bakalım sonuç alırız inşllah.
Setin içinde neler oluyor canım? Benimde niyetim vardı top almıştım sadece hala duruyor topum. Üstüne oturuyorum sadeceinşallah canım. ben de az önce pilates seti sipariş ettim
Ne demek canım hoşgeldiiinMerhaba herkeze bizde 2017de evlenmeyi düsünüyoruz. Alirmisiniz araniza?
Ne demek canım hoşgeldiiin
Biraz sessiz buralar ama olsun
1 sene kaldı şunun şurasında yaklaşıyoruz halbuki :)Daha 2017 ye beya cok var ya ondandir :)
merhaba canım hoşgeldin.Merhaba herkeze bizde 2017de evlenmeyi düsünüyoruz. Alirmisiniz araniza?
benim aldığımda çember top küçük top minder ip varSetin içinde neler oluyor canım? Benimde niyetim vardı top almıştım sadece hala duruyor topum. Üstüne oturuyorum sadece
Fiyat neydibenim aldığımda çember top küçük top minder ip var
59 tl canım hepsi birdenFiyat neydiGaza gelip alırsam bahaneyle pilateste yaparım ben
Uygunmuş canım hayırlı olsun59 tl canım hepsi birden