- 14 Mart 2010
- 7.878
- 6.785
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Kesinlikle katılıyorumEvet canım ben başladım yavaş yavaş alıyorum :)
Ben 20 erkek arkadaşım 19 daha genciz
Ben ufaktan başladım tencere setim var bıçak setim var. Onun dışında mutfak gereçleri ufak ufak. Yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Yaza hızlancaz. Siz başladınız mı?
Valla forumda 4 yıldır alışveriş yapıp hala bitiremediklerini gördükçe erken gelmiyor bana hiçbizim yasimiz var biraz :) Ben 3-5 yil önce beya almistim suan tekrar baslamayi düsünüyorum yoksa resmiyete dökülüncemi baslasam diye kararsiz kaldim :)
Valla forumda 4 yıldır alışveriş yapıp hala bitiremediklerini gördükçe erken gelmiyor bana hiç
Maşallahufaktan basliyim gerci koyacak yerde kalmadi. Birde benimkininde var ceyiziKahvalti takimina kadar
Maşallah
Olabilir birde annesi meraklıysa bu işlere ondandır :)tek erkek cocuk ondan herhalde :) ASlinda ben evlilikten korkan kacan bir tiptim ama alistirdi beni bu düsüncelere :)
Sizde varmi nisan falanOlabilir birde annesi meraklıysa bu işlere ondandır :)
Yok henüz yaza sözümüz varSizde varmi nisan falan
Canım benim hoşgeldinKızlar günaydıın hepinize ben 2016 gelini olucam inşallah ama diğer topikler pek hareketli değill burada da tanıdığım ve konuştuğum bi arkadaşım vartasarimcibayan hem onun için geldim hemde sizlerle sohbet etmek paylaşım yapmak için umaarım benide aranıza alırsınız
Canım benim hoşgeldinbizimle fikirlerini paylaşırsın hem ne iyi ettin de geldin
Ben iyiyim canım çalışıyorum işte sen nasılsın napıyosun ? Düğün için tarihiniz netleşti miİyi ki geldiiimm :))Nasılsın canımm
Ben iyiyim canım çalışıyorum işte sen nasılsın napıyosun ? Düğün için tarihiniz netleşti mi
Hadi hayırlısı olsun bakalım :)Ayy yok canım benim halledicem diyor birileri halletsin bakalım bende sabırla bekliyorum :)) zaten alışığım biliyosun
Hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Ooh hadi hayırlı olsun. Benmde baharat takımım varİnşallah inşallah :) haftasonu baharat takımınıda aldım buldum tuzluk biberliğini ehehhe
Ooh hadi hayırlı olsun. Benmde baharat takımım var
Şimdi şeyi düşünüyorum bernardodan set aldım ben biliyosun zaten. Depoda bekliyor şuanda aaba diyorum kahvaltı seti yerine başka bişey seçip başka markadan mı alsam kahvaltı setiniçok beğenerek almadım beğendiğim başka modelde yok karaca veya kütahyada daha güZel modeller var kahvaltı setim yerne de günlük çatal kaşık bıçak alabilirm diyorum ama
Değişiklik hakkım varmış öyle söyledi alırken yazın alcam zaten yine konuşurummSağol canımm evet biliyorum canım ama paket ya o set başka bir şey seçilmiyor diye biliyorum ben hani sette ne varsa o kahvaltı çıkarılıp çatal bıçak verirler mi? Konuştun mu hiç sen satıcıyla ?