- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
iyiym ben de canım. çalışıyorum işteİyiyim canım sen nasılsın
Oo hayırlı işler :) Bende uyku düzeni yapmaya çalışıyorum, erken kalktımiyiym ben de canım. çalışıyorum işte
yok canım daha olmadı. mart gibi olcak galiba. aslında şubatta olur diyordum ama bizimkiler kendini naza çekiyorOo hayırlı işler :) Bende uyku düzeni yapmaya çalışıyorum, erken kalktımKııız senin daha yeni aileler tanıştı değil mi? İsteme-söz oldu mu?
Ayy herşeyin hayırlısı. Benim babam bile diyor ilk geldiklerinde vermicem seni diye, kız evi naz evi olsun o kadaryok canım daha olmadı. mart gibi olcak galiba. aslında şubatta olur diyordum ama bizimkiler kendini naza çekiyorbi de ben ailemden uzakta yaşıyorum ben gittikçe işte bişeyler oluyor. haftaya biz onlara gidicez mesela. sonraki gidişimde de artık isteme - söz olur diye düşünüyorum
ben aldım canımm darısı başına olsun zaten ben aldıktan sonra başladı bizim süreç..Ayy herşeyin hayırlısı. Benim babam bile diyor ilk geldiklerinde vermicem seni diye, kız evi naz evi olsun o kadar
Bizim zaten yaza.. Ailelerde resmi olarak tanışmadı babam babasını tanıyor sadece :) Benimkide Birkaç gündür bana tektaşlarla ilgili çok şey soruyor evlenme teklifini yapacak sanırım yakın zamanlardaŞimdiden tatlı tatlı heyecan var. Sen aldın mıydı evlenme teklifi
İyi akıl etmiş hem değişik hem romantik olmuş ilk zamanlarda ki parkta olması falan. Valla helal olsunben aldım canımm darısı başına olsun zaten ben aldıktan sonra başladı bizim süreç..
bence de kız evi naz evi biraz naz yapsınlar yahu
ben sana teklifimi anlatayım bak
biz 10 senedir tanışıyoruz erkek arkadaşımla benm ilk aşkım ama ayrılmıştık o zaman yaşımız dolayısıyla. 3 senedirde tekrar beraberiz. her neyse bizim 10 sene önce gittiğimiz parka götürdü beni. orada etti teklifini.
biz tam buluştuk sinemaya gideceğiz bakıyoruz filmlere ne var ne yok diye. o sırada telefon çaldı benim arkadaşım aradı. o parkın orada bi cafede olduğunu cüzdanını evde unuttuğunu hesabı ödemesi gerektiğini filan söyledi nolur gel diye yalvarıyoben tamam canım tabi gelirim dedim benmki isyan ediyo of şuna bak günümüzü mahfetti ne güzel sinemaya gidecektik vs die neyse bz gittik durağa arkadaşım geldi bekleyin 5 dk hesabı ödeyip geleyim dedi. biz bekliyoruz orada. benimki gel bari parka girelim dolaşalım dediç hava -5 buarada biz parka gittik orda kırmızılar balonlar kalplerle süslenmiş bi yer var bende konsept fotoğraf çekimi yapılıyor sandım gel hadi bakalım dedi. bi gittik bizim şarkımız fotoğraflar vvs. orada teklif etti işte.
olur canım hayırlısyla bak tektaş filan bakıomuş hem. ben ama şartımı koymuştum teklif olmadan ne ailemle tanıştırırm ne bi parça çeyiz alırım diyeİyi akıl etmiş hem değişik hem romantik olmuş ilk zamanlarda ki parkta olması falan. Valla helal olsunBende anlatabilcem mi Allahııımmm
Ben herşeyi akışına bıraktım ya ama beklediğimi biliyor ağzımı yokluyor tektaşı, alyansı diyeolur canım hayırlısyla bak tektaş filan bakıomuş hem. ben ama şartımı koymuştum teklif olmadan ne ailemle tanıştırırm ne bi parça çeyiz alırım diyeeğer istiyosa edecekti bak sana özelden videomuzu da atayım
Ben herşeyi akışına bıraktım ya ama beklediğimi biliyor ağzımı yokluyor tektaşı, alyansı diyeİzliyip geliyorum canım
Çok romantik ya vallaAyrıca çok yakışmışsınız allah bozmasın
Sağol canım amin. Ben ufaktan duşa kaçayım, daha sonra görüşürüzçok teşekkür ederiiizz
darısı başına olsun canımm
görüşürüz canımmSağol canım amin. Ben ufaktan duşa kaçayım, daha sonra görüşürüz
Ben de istiyorum videoolur canım hayırlısyla bak tektaş filan bakıomuş hem. ben ama şartımı koymuştum teklif olmadan ne ailemle tanıştırırm ne bi parça çeyiz alırım diyeeğer istiyosa edecekti bak sana özelden videomuzu da atayım
aa atayım canım hemennBen de istiyorum video
Maşallah canım allah tamamına erdirsin, gerçekten yakışıyorsunuzaa atayım canım hemenn
çok teşekkür ederim canımmMaşallah canım allah tamamına erdirsin, gerçekten yakışıyorsunuz
Yok kız o kadar da yorucu değil 1 mileBugün Leslie 1mil ile başladım ben deDaha ilkinde böyleysem Benim pestilim çıkmış kadın orada gülerek anlatıyor bir de 1 2 hafta daha 1le devam edeceğim ben
İyi fikirr benimde yanımında birileri olsa bende başlıcamda yok işteBen de haftaya arkadaşlarımla pilatese başlıyorummmm
siz başladınız bak ben zaten günde 10 bin adım atıyorum hareketli yaşıyorum ama pilates baya iyi olcak.. zaten zayıflamışımmYok kız o kadar da yorucu değil 1 mileBende 3 gündür yapıyorum bakalım. Kaslarım ağrıyor ama. Mekik çekmiştim 10 tanecik ondan heralde
İyi fikirr benimde yanımında birileri olsa bende başlıcamda yok işte