2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

ben eskiden cok takardimda suanki iliskimde hic takmadim o bana sormadi bile eskilerimi bende konusu acilinca niye ayrilmistiniz diye sordum. Belki bu yil sonuna dogru yapariz nisan
Biz sevgili olmadan önce arkadaştık epey bir süre o yüzden o benim herşeyimi ben de onun herşeyini biliyorum. İster istemez aklıma geliyor arada :) Bu sene nişan seneye düğün bence mantıklı :)

Biz sevgili olmadan önce arkadaştık epey bir süre o yüzden o benim herşeyimi ben de onun herşeyini biliyorum. İster istemez aklıma geliyor arada :) Bu sene nişan seneye düğün bence mantıklı :)

Gelir vallahi :) TEmeli arkadaslik olan iliskiler genelde saglikli olurlar ne güzel size. Siz nisanlimisiniz? gerci daha teklif bile etmedi ama benimki sürekli lafini ediyo ama icrat yok

Yaa kızlar benimkinin hiç süpriz anlayışı yok hep bana çaktırıyor olayıı. Yüzük almış yine belli etti. Ben hiç haberim olmadan yapsın istiyorum amaaa.

Gelir vallahi :) TEmeli arkadaslik olan iliskiler genelde saglikli olurlar ne güzel size. Siz nisanlimisiniz? gerci daha teklif bile etmedi ama benimki sürekli lafini ediyo ama icrat yok
Aynen canım gerçekten öyle oluyor :) Bir de eskiler olmasa herşey süper olacak ama o da sorun değil artık :) evet canım nişanlıyız Eder eder ben de bekledim hep lafı geçiyordu ama eden yok sonra etti sağolsun

Yaa kızlar benimkinin hiç süpriz anlayışı yok hep bana çaktırıyor olayıı. Yüzük almış yine belli etti. Ben hiç haberim olmadan yapsın istiyorum amaaa.
Ben de sürprizlerden hoşlanırım canım ama benim nişanlımda sevmez pek :) Bence çaktırması hiç yapmamasından daha iyi öyle düşün :)

Ben de sürprizlerden hoşlanırım canım ama benim nişanlımda sevmez pek :) Bence çaktırması hiç yapmamasından daha iyi öyle düşün :)
CAnım öyle de bir anlamı kalmıyormuş gibi. Evlenme teklifi edeceği belli zaten. Ama çok ele veriyor kendini yalan söyleyemiyor. Bir anda hoş bir süpriz yapsın diye bekliyor insan. 1 hafta önce baya baya bana sordu tektaşların hangisini beğenirsin diye. Seninki çaktırmış mıydı sana nasıl olmuştu

Valla canım evet ben de çaktırmaması taraftarıyım ama bir ömür takacağım yüzük söz konusuyken çok da takamadım bu durumu Yüzüğümü ben kendim seçmiştim Zevkimi bilemez beğenmeyeceğim bir yüzük alır diye emin olmak istedim ama gerisini tabiki ona bıraktım gerçi arada konuşmalarımız oluyordu ama gerçekten beklemediğim bir anda beklemediğim bir teklif oldu Bir tane gül almayan adam arabayı çiçeklerle donatmıştı Çiçeklere daha çok sevinmiştim yüzüm gözüm hep sim olmuştu Şimdi akıllandı sim döktürmüyor

Ya bende zaten o ihtimale karşı beğendiklerimi birkaç ay önce göstermiştim. Ama bu bildiğin hangisini alayım diye sordu garip geldi. Ayyy ben kendimi anlamıyorum ki o beni anlasın, bana hiç sormadan alsa bu sefer derdim heralde benim aklımda başka yüzük vardı neden bunu aldın diye Sim macerasıda güzelmiş

Bence sen yüzükten emin ol gerisini ona bırak

ne güzel masAllah :) Allah tamamina erdirsin insAllah. Hep ima ediyo ama icrat yok, odunun teki oldugu icin nasil bisi yapicak cok meraktayim

Bende hic beceremem süpriz yapmayi o da heyecandan. Icimde tutamam derim hemen :)

Bende hic beceremem süpriz yapmayi o da heyecandan. Icimde tutamam derim hemen :)
Onunda öyle bir yapısı var canım. Hem heyecan hem beni mutlu etceğini düşündüğü için tutamıyor. Birde dediğim gibi yalan söyleyemiyor. Ben şüphelenip birşeyler sorarsam hep beni konuşturuyorsun diyor Aslında o amaçla sormamış oluyorum ama işte kaçırıyor ağzından

bende aynen böyleyim. Boga burcumu yoksa

Amin canım inşallah :) Aman hangisi odun değil ki

muhtemelen hepsi :) Bende duygularini disa vurabilen bir tipim o degil o yüzden bazen der kendimi kiz gibi hissediyorum diye farzla süpriz falan yapinca

bende aynen böyleyim. Boga burcumu yoksa

muhtemelen hepsi :) Bende duygularini disa vurabilen bir tipim o degil o yüzden bazen der kendimi kiz gibi hissediyorum diye farzla süpriz falan yapinca
Ben boğa burcuyum aynen dediğin gibiyim Duygularımı dışa vurup yaşamayı seviyorum ne yapayım sorun onlarda bence

ben 27 o 25. ezuk kücük benden

Kizlar bu arada siz ceyiz falan basladinizmi?
Ben 20 erkek arkadaşım 19 daha genciz
Ben ufaktan başladım tencere setim var bıçak setim var. Onun dışında mutfak gereçleri ufak ufak. Yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Yaza hızlancaz. Siz başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…