2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kınayı benim bildiğim kız tarafı yapıyor zaten benim kınam için biz mekan tuttuk masrafını biz karşıladık ama benim bindallımı erkek tarafı aldı taht bende kıraladım onuda masrafını biz karşılayacağız:))
peki birşey merak ettim sizde kız evi ve erkek evi neler yapıyor ?
Kız tarafı yatak odasını alır, çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,fırın,ocak gerisi de erkek tarafı alır aspiratör buzdolabı mutfak dolapları tv vs

Kına için salonu biz tuttuk aynı sizin gibi bindallıyı nişanlım aldı geri kalanını kız tarafı olarak biz yaptık:) hangi eşyalar alınır bilmiyorum ama iki tarafta elinden geldiğince yapar bişeyler benim ailem oturma odasını aldı o odaya ve cocuk odasına halı perde aldık mutfaga perde oturma odasına tv ve bulasık makinesini aldı onun dısında ufak tefek seyler oldugunda sen alcan ben alcam olmadan alındı cok şükür :)

Darısı başıma artık :) ben kendim yurt dışında olduğum için çeyiz alişverişini de Mayıs'ta yapıcam nasipse o aradada mobilya ve beyaz eşyı da alıcağız ama teslimatı Ağustos gibi yaptıracağız o zamana kadar evimizin tadilat işi bitmiş olur inşallah :))

İnşallah biter hayırlı olsun şimdidenn :)) zaten varmıs daha cok rahat yetişir :)

kına gecesinde kınayı erkek tarafı almıyor mu kızlar? misafirlere dagıtılacak kuru kınayı falan ? kına tepsisi fln da onlara ait oluyor dimi normal olarak?

bana bir çok şeyi erkek tarafına yıkmak cok yanlıs geliyor aynen ortaklasa olsa bnece daha iyi oluyor bizde o taraf bu taraf yok biz nişanlımla yaptık herşeyimizi düüğün salonumuzu kına salonumuzu tuttuk beyaz eşyalarımızı aldık (burda annemlerin bir 1000 tl gibi bir yardımı oldu ) :) yatak odasını benim ailem yapıcak salonuda nişanlımın ailesi geliknlik damatlığıda biz kendimiz halledicez henüz ona başlamadık ama hepimiz için hayırlısı olsun bizde vei temmuz da tutucaz bir an önce geçsin zaman diyorum da gecmiyor yahu :)

ama normalde kına mutfak yatak odası kız tarafının düğün ve evin salon kısmıda erkek tarafınındır .

Katılıyorum size bizde de aynı sekilde oldu sunu siz alın bunu siz alın gibi olmadı herkes elinden geldiğince bir şeyler yapınca oluyo zaten cok şükür :)

Banada yanlış geliyor her şeyi bir tarafa yıkmak bu kız veya erkek tarafı fark etmez sen o kişiyle bir ömür geçirecek her şey ortak olmalı yeringelince hayat müşterek demeyi biliyoruz ya bu tarz konularda da hayat müşterek olmalı bence tabi bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…