2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Her sey tamam çok şükür de esyaları beklıyoruz bi takım aksilikler cıktı da düğüne kdar yetişmesini umuyorumm :)) senin nasıl gidiyor :)
inşallah yetişir canım :) bizimde aynı yoğun bi şekilde gidiyor eşyaları haftaya seçicem nikah için bu hafta elbise vs bakıcaz derken zaman geliyo :)

Beyaz eşyam Siemens işte seni düzeltmek için yazmadım ki :)) mobilyaya karar vermedik beklemedeyiz. Ağustosta düğün inşallah geç kalmayız.
Benimde arkadaslarım var agustosta eylülde düğünleri daha bakınıyolar. Esya işi kolay aslında seciyosun zamanını söylüyosun getiriyolar gibi düşünüyodum ama öyle olmuyomus kızlar. Benden size tavsiye esya alıp da iki üç ay sonra getirtcekseniz arayıp yoklayın sürekli. Biz aralıkta aldık bu hafta gelcekti cünkü nisan 8düğün aradık gecen hafta hatırlatalım dıye bi kac gun sonra dönüş yapıp dediler ki baska müşterininkini iptal etmemiz gerekirken szinkini iptal etmişiz kusura bakmayın, diğer yer de 1mart yazacagına 1nisan yazmıs yanlıslıkla Şimdi nasıl olcak bilmiyoruz acele de ettiremiyoruz yalan yanlış gelmesin diye

Beyaz eşyam Siemens işte seni düzeltmek için yazmadım ki :)) mobilyaya karar vermedik beklemedeyiz. Ağustosta düğün inşallah geç kalmayız.
Benimde cevap yazdıktan sonra aklıma geldi ama yazmış bulundum :KK70: Bizde kısmetse Mayıs'ta çeyiz alışverişi yapıcaz mobilya ve beyaz eşayıda aradan çıkartıcaz kısmetse :))

Evet :) saçıma karar veremedim. Sacların kısa kaynaklarım vardı daha önce şimdi tekrar taktırcam ama düğünde duvak tepesen olsun diyorum topuz yaptırcam haliyle acaba kaynagın bomcukları görünür mü ?? Kararsız kaldım

canım bilmiyorum ki hiç kullanmadım açıkcası. benmde saçım azdı bende çam yağı kullandım saçım çoğaldı belki çıt çıt takarım diodum ama gerek kalmıcak galiba. bende topuzum yukarda olcak yüzüm ince dursun diye,duvağı alttan yaptırcam :)

canım bilmiyorum ki hiç kullanmadım açıkcası. benmde saçım azdı bende çam yağı kullandım saçım çoğaldı belki çıt çıt takarım diodum ama gerek kalmıcak galiba. bende topuzum yukarda olcak yüzüm ince dursun diye,duvağı alttan yaptırcam :)
Çam yağını nasıl kullandın canım? Duvak tepeden sevmezdim önceleri ama hangi konuda büyük konustuysam yapıyorum tek tek

kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar? bende 2017 gelinlerindenim
size bi soru sormak istiyorum. biz beyaz şeya bakıyoruz. yaşadıgımız şehirde servisi olan beko ve siemens var sizce hangi marka daha iyi ?

Herkeze merhabalaarr...Bende 2017 de evlenicek olanlardanım :) biz beyaz eşyamızı simensten aldık beko hakkımda çok şikayet duydum simens ise kime sorarsam sorayım bir tek kötü yorum almadım nişanlım teknolojiyi çok aaraştırır biz simens tercih ettik henüz hiç birrini kullanmadığım için şiddetle tavsiye ediyorum diyemiyorum tabi ama bence beko ve simens seceneklerin varsa simens tercih etmelisin derim :)

merhabaaa 2017 ağustos gelini olacağım allah nasip ederse. 5 ay kaldı düğünüme ama düğün salonu ve balayı haricinde başka hiçbirşey ayarlanmadı. biz kız tarafına düşecek şeyleri aldık bitirdik sayılır. ama oğlan tarafından yaprak kıpırdamıyor daha evimiz yok mobilya yok beyaz eşya yok hiç heyecanları yok yani.. bu durum canımı sıkıyor. Gelinlik kınalık falan da haziran mayıs gibi bakarım diyorum. bir sorum olacak, kına gecem kapının önünde olacak kına tahtı kiralamak istiyorum. bu kına tahtını oğlan evinden mi talep etmeliyim?

merhabaaa 2017 ağustos gelini olacağım allah nasip ederse. 5 ay kaldı düğünüme ama düğün salonu ve balayı haricinde başka hiçbirşey ayarlanmadı. biz kız tarafına düşecek şeyleri aldık bitirdik sayılır. ama oğlan tarafından yaprak kıpırdamıyor daha evimiz yok mobilya yok beyaz eşya yok hiç heyecanları yok yani.. bu durum canımı sıkıyor. Gelinlik kınalık falan da haziran mayıs gibi bakarım diyorum. bir sorum olacak, kına gecem kapının önünde olacak kına tahtı kiralamak istiyorum. bu kına tahtını oğlan evinden mi talep etmeliyim?
Canım kolay gelsin şimdiden. Her sey hallolur acele etmeye gerek yok bende öyleydim basta ama erkekler daha farklı oluyo bizden ne yazıkki. Sen dillendir biraz ev bakalım falan dıye sen önayak ol ki anca öyle akıllarına geliyo yoksa onlara göre hep 'daha var 'oluyo. Kına tahtına gelince de olması gereken nedir bilemiyorum erkek tarafı mı almalı kız tarafı mı ama ben olsam talep edemezdim herhalde. Düğün salonunun tahtı yok mu ki onlardan rica etseniz?

Canım kolay gelsin şimdiden. Her sey hallolur acele etmeye gerek yok bende öyleydim basta ama erkekler daha farklı oluyo bizden ne yazıkki. Sen dillendir biraz ev bakalım falan dıye sen önayak ol ki anca öyle akıllarına geliyo yoksa onlara göre hep 'daha var 'oluyo. Kına tahtına gelince de olması gereken nedir bilemiyorum erkek tarafı mı almalı kız tarafı mı ama ben olsam talep edemezdim herhalde. Düğün salonunun tahtı yok mu ki onlardan rica etseniz?
yok herhalde çünkü kır düğün bahçesinde olacak düğünüm. Kına mekan tutmucaz evin önünde olacak. Kınada süs taç tef v.s biz alıcaz zaten. E o zaman oğlan tarafı kınada hiç masrafa girmemiş gibi olacak. taht bari kiralasınlar bana diye düşündüm sonuçta mekan isteyip masrafa sokmadım kimseyi. Bilmiyorum..

X