- 1 Mart 2017
- 8
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.561
ay kimse yokmu yaa sitede 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayımay kimse yokmu yaa sitede![]()
mekan önerisi yapabilirmisiniz nişan için istanbul kartal maltepe civarıBen burdayım
Ben pek öneri yapabilecek biri değilim canım yamekan önerisi yapabilirmisiniz nişan için istanbul kartal maltepe civarı
Allah tamamını erdirsin canım :)Merhaba bizde allah izin verirse ekim gibi düğün düşünüyoruz![]()
amin canım cümlemizin inşallahAllah tamamını erdirsin canım :)
Allah tamamını erdirsin canım :)merhabalarr.. bende katılayım aranıza.
9 eylül 2017de olucak kısmetse düğünüm:)
Ben siemens yada hotpoint almayı planlıyorum :)Kızlar size sorum olacak siz beyaz eşyalarınızı hangi markadan alacağınıza karar verdiniz mi acaba :)
Ben bosch istiyorum ama bakalim insallah istedikleriniz olur :)Ben siemens yada hotpoint almayı planlıyorum :)
inşallahhhBen bosch istiyorum ama bakalim insallah istedikleriniz olur :)
Ben arçelik ile bocsh arasında kararsız kalmıstım daha sonra arçrlikte karar kıldık :) acıkcası ben bu beyaz esya işini telefona benzetiyorum, hangi marka alırsan al şans işi bence :)Kızlar size sorum olacak siz beyaz eşyalarınızı hangi markadan alacağınıza karar verdiniz mi acaba :)
Kesinlikle doğru diyorsunuz ben daha önceki evliliğimde bosch aldım çok kötüydü bulaşık makinesi ne yaptıysak hangi servisi getirdiysek içi çok pis kokuyordu gitmiyordu kokusu :S buzdolabı desen sürekli takır tukur sesler geliyordu bidaha tövbe etmiştim bosch almam diyeBen arçelik ile bocsh arasında kararsız kalmıstım daha sonra arçrlikte karar kıldık :) acıkcası ben bu beyaz esya işini telefona benzetiyorum, hangi marka alırsan al şans işi bence :)
Doğru diyorsunuz bizde gayet memnunuz Bosch dan mesela :) o yüzden Bosch la Simens arasında kararsızım halaBen arçelik ile bocsh arasında kararsız kalmıstım daha sonra arçrlikte karar kıldık :) acıkcası ben bu beyaz esya işini telefona benzetiyorum, hangi marka alırsan al şans işi bence :)
Siemens :)Kızlar size sorum olacak siz beyaz eşyalarınızı hangi markadan alacağınıza karar verdiniz mi acaba :)
Upppss harfin birini unutmuşum :) SiemensSiemens :)
Ben de ilk yanlışlıkla Srmens yazmıştım fark edip düzelttim. Olur öyle şeyler düğüne kadar kimse bizden kusursuz imla beklemesin hıh :)))Upppss harfin birini unutmuşum :) Siemens![]()