- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.421
14 nisana nikahı aldık hayırlısı ile :)
Hadi hayırlı ugurlu olsun :) darısı bize inşallah :)))
Canım cok tesekkür ederim :) ya bizde haftasonu istiyoduk ama haftaiçi kıydırırız artık napalım gerek yok aynen :) Hayırlısı olsun insan ayrı bi heyecanlı oluyo ya :)
teşekkürler :) keçiörende nikah kıydırcaksanız bilgi veririm size :)
Evet :)Kizlar bu bahsettiginiz Ankara mi ?
inşallah gönlüne göre olur
canım mayısa baksaydınız temmuz geç değil mi? balayı değil tatil olacak
Evet :)
İkinizden birisi hangi belediyeye baglıysa orda oluyo diye biliyorum ( yanlış da olabilir ) , su sıralar bakmalısınız müsait olmayabilirBizde ya K orenden ya Cankayadan hada Y mahalleden alacagiz artik hangisu musaitse.. Ben nikahi dugunle beraber istedim umarim gec kalmamis oluruz
İkinizden birisi hangi belediyeye baglıysa orda oluyo diye biliyorum ( yanlış da olabilir ) , su sıralar bakmalısınız müsait olmayabilir
keçiörende oturmuyosanız ikinizde bulunduğunuz ilçenin belediyesinden izin kağıdı alıyosunuz eğer izin kağıdı alırsanız keçiören yada yenimahallede kıyabilirler. düğünle birlikte olan nikah 485 tl keçiören belediyesinde bilginiz olsun. ama 2017 zammı oldu mu onada bilmyrm :)Kizlar bu bahsettiginiz Ankara mi ?
sizin nasıl bir tatil istediğiniz önemli.kızlar mrb. mayıs 13 te düğünüm var. benim sorum balayı. daha öncesinde tatil kltürü olan biri degilim. ve hiç bir oteli bilmiyorum. bursa yaşıyorum. balayı tatili için oneribileceginiz oteller var mı???
kızlar mrb. mayıs 13 te düğünüm var. benim sorum balayı. daha öncesinde tatil kltürü olan biri degilim. ve hiç bir oteli bilmiyorum. bursa yaşıyorum. balayı tatili için oneribileceginiz oteller var mı???
Bende belek alanya fln öneririm çnkü mayısta oraların tadı baya çıkar diye düşünüyorum :)öncelikle yurt içi, hayatımın tüm ilklerini yaşamak ve unutamamak istediğim özel eglencesi bol. denize sıfır bir ortam hayal ettiğim :)
öncelikle yurt içi, hayatımın tüm ilklerini yaşamak ve unutamamak istediğim özel eglencesi bol. denize sıfır bir ortam hayal ettiğim :)
Biz rubi platinum resort hotel e rezervasyon yaptırdık, Mayısta gideceğiz inşallah. Antalyada, otelin bazı odaları havuza acılıyor. Otelin ortak havuzunun haricinde. Bize cok cazip geldi bu odalar. Kendi halimizde oluruz diye, Bi kac arkadasım oraya gitti herseyiylr cok memnun kalmıslar :)kızlar mrb. mayıs 13 te düğünüm var. benim sorum balayı. daha öncesinde tatil kltürü olan biri degilim. ve hiç bir oteli bilmiyorum. bursa yaşıyorum. balayı tatili için oneribileceginiz oteller var mı???
Kizlar bende Nisan geliniyim ama daha beyaz esyam alindi
Dugun Nisanda olacagi icin balayi icin deniz kenarina gitmeyelim dedik
Kaplica dusunduk onu da cok onermediler mikrop kaparsin die
O yuzden balayini biz Temmuz gibi yapacagiz ben deniz, kum, gunede hasretim sogukta tatil yapmak istemiyorum
evet belediyeye göre biraz değişiklik gösteriyor. ben adanadayım mesala nikah salonunda 90- dışarda 300 tl burda. yaklaşık bu civarlardadır. belediyeyi arayıp telefonla bilgi alablrsinizKızlar nikah ücretlerinde her belediyenin fiyatları farklı oluyormuş diye duydum. Bursa Nilüfer de nikah kıyacak olan var mı ? Biz düğünde kıymak istiyoruz farklı mı oluyor düğünde olduğunda