- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.401
Nişanlımda ataparkta :) oraya da baktık biz tarih doluydu sonra orayı bulduk :))
Aa evet dogru ama zaten mayısta hava iyi olur :) ya bende nikah günü alalım falan diyorum nişanlım ne kdar acelecisin diyonikahı erken bakalım dedik biz istediğimiz tarih olsun die bizde düğünden 2 gün sonra balayına gidiyrz otel dediğiniz gibi sıkıntı çünkü bi ay önce nkah kıydırcaz biz :) ama davetiye ile glince sorun yokmuş bizim düğün mayısta malesef 2 hafta sonra erteleme fln yapamadık ramazandan dolayı malum :)
Aa evet dogru ama zaten mayısta hava iyi olur :) ya bende nikah günü alalım falan diyorum nişanlım ne kdar acelecisin diyohalbuki hallolsun da cıksın aradan istiyorum
nisanın 8inde, yani bence ayarlamak lazım amadüğün ne zaman eğer temmuz falansa erkende normalde 3 4 ay öncesinden ayarlamak normalmiş.bizmde 4 ay var oyüzden anca canım işte hallederiz die düşündk
bilmeyrm canım normalde ayarlamak için tam vakit ama siz bilirsiniz tabi belkide bu ay sonrasında falan düşünürsünüznisanın 8inde, yani bence ayarlamak lazım ama
evet artık öyle yaparız herhalde ona da erken demez :))bilmeyrm canım normalde ayarlamak için tam vakit ama siz bilirsiniz tabi belkide bu ay sonrasında falan düşünürsünüz
aynen canım :)evet artık öyle yaparız herhalde ona da erken demez :))
Eğer nikahı düğünde düşünüyorsan acele etmen lazım ama yok ayrıca bi kaç gün önce olsn fln dersen acele etmene gerek yok.evet artık öyle yaparız herhalde ona da erken demez :))
Antalya genelde sezonu nisanda acıyo 1nisanda ve en guzel ayı nisan mayıs diyorlar :) temmuz asırı sıcak oluyomus, mayıs ideal diye duydum ama siz bilirsiniz tabiki :) söyleyeyim dedim. Hayırlı olsun diyelimmmKizlar bende Nisan geliniyim ama daha beyaz esyam alindi
Dugun Nisanda olacagi icin balayi icin deniz kenarina gitmeyelim dedik
Kaplica dusunduk onu da cok onermediler mikrop kaparsin die
O yuzden balayini biz Temmuz gibi yapacagiz ben deniz, kum, gunede hasretim sogukta tatil yapmak istemiyorum
Antalya genelde sezonu nisanda acıyo 1nisanda ve en guzel ayı nisan mayıs diyorlar :) temmuz asırı sıcak oluyomus, mayıs ideal diye duydum ama siz bilirsiniz tabiki :) söyleyeyim dedim. Hayırlı olsun diyelimmm
İyi olmus o zamann tabi kişiden kişiye değişirr :) gelinlik falan baktın mı hiç. Benimde nisanda düğün mobilys ve beysz esya aldık sadece :)Tsk bilgilendirmen icin
Ora sezonu acsa da benim sezonum cok sicak olmasi lazim cunku ben cok usuyen insanim
Gecen sene nisan gibi gitmistim aksamlari disari cikarken hirka giyiyorduk birde ustune yagmur da vardi o yuzden korktum bende
inşallah gönlüne göre olurAy bu yıl ben de evlensem ne güzel olacak
canım mayısa baksaydınız temmuz geç değil mi? balayı değil tatil olacakKizlar bende Nisan geliniyim ama daha beyaz esyam alindi
Dugun Nisanda olacagi icin balayi icin deniz kenarina gitmeyelim dedik
Kaplica dusunduk onu da cok onermediler mikrop kaparsin die
O yuzden balayini biz Temmuz gibi yapacagiz ben deniz, kum, gunede hasretim sogukta tatil yapmak istemiyorum
Hadi hayırlı ugurlu olsun :) darısı bize inşallah :)))14 nisana nikahı aldık hayırlısı ile :)
teşekkürler :) keçiörende nikah kıydırcaksanız bilgi veririm size :)Hadi hayırlı ugurlu olsun :) darısı bize inşallah :)))
Evet keciörende kıydıracagız :) sevinirim valla bilgi verirsenizteşekkürler :) keçiörende nikah kıydırcaksanız bilgi veririm size :)
Evet keciörende kıydıracagız :) sevinirim valla bilgi verirseniz
Canım cok tesekkür ederim :) ya bizde haftasonu istiyoduk ama haftaiçi kıydırırız artık napalım gerek yok aynen :) Hayırlısı olsun insan ayrı bi heyecanlı oluyo ya :)canım 5 adet fotograf bir tanesi sağlık raporuna 4 ü belediyeye sonra aile sağlığı merkezinden kan alındı raporu istiyolar. kimliklerin aslı ve fotokopisi istediler.resimlerin kimlikle benziyo olması gerekmiş. eşlerden biri keçiörendeyse ikametgaha gerek yok dediler. fotografi çektirdik keçiören belediyesi etlikte bulunan aile sağlığı merkezine yönlendiriyo oraya gidiyosunuz beraber orda doktor bakıyo imza falan sonra ters hakkında bilgi veriyolar kan veriyosun formları dolduruyosun o forma istinaden bi rapor veriyolar kan alındı die o raporu fotografları kimlikleri fotokopisini keçiören belediyesine götüyosun 1. katta evlendirme dairesi orda işlme alıyolar günü falan söylüyosunuz sonra vezneye 211 tl para veriyosun bitiyor :) ama kan sonucunu bi kaçgün sonra veriyolarmş ve o sağlık merkezine sonuç için yeniden gidiyosunuz biz yarın gidicez sonuca belediye bakmazmış sadece kan alındı die rapor yeterli olurmuş biz kan sonucuna baktırcaz sizede öyle derler akdeniz anemisi içinmiş habernz olsun.biz 15 nisan cumartesi istemştk anck haftasonu törenli nikah vs oluyomş fiyatı 385 tl idi onuda düğün yapcaz die istemedk oda nikahı istedik cuma gününe aldık 15-20 kişiyi davet edip sade bi nikah kıydırcaz :)
Darısı herkese inşallah :)