2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

mantıklı düşünmüşsünüz bncede ama oda bi anı ya :) 500 e flan yapıyolar yinede siz bilirsiniz tabikiii

Bulamadık ki hiç öyle bi yer tanıdık vardı guya o kadar yardımcı olcam falan dedi amaa 1300 fiyat verdi o da :)
ankarada etlik civarında fln sordum 500 dedi albüme göre değişir dedi seçtiğin büyüklük fotograf sayısı vs die bilyrm küçük olsun ama anısı olsun die düşündm bakalım daha ayarlamadık gidip bakıcaz nasipse :)

Bizde soralım zaten keçiörendeyiz :) bir de gelin almayı nasıl yapacaksınız kızlar? Kuaförden önce mi sonra mı? Ben kuaföre gitcem 1de , 5te de gelin alma olcak :) makyajım akmaz umarım

Bizde soralım zaten keçiörendeyiz :) bir de gelin almayı nasıl yapacaksınız kızlar? Kuaförden önce mi sonra mı? Ben kuaföre gitcem 1de , 5te de gelin alma olcak :) makyajım akmaz umarım
benim düğünüm akşam bnde keçiörendeym :) fotograf çekimi fln derken gelin çıkmam kuaförden önce olcak canım makyajım akar vs fotograf çekiminde kötü çıkar die düşündüğümüzden sabah 11 12 gibi çıkıcam nasipse tabi :)

Ya bende öyle istiyodum da hem kendi ailem hem de nişanlımın ailesi cok erken dediler istemediler , kuaförümle de konustum akmaz garantisi verdi akarsa gel ben düzeltirim dedi (evin hemen karsısında ) bende artık napıyım tamam dedim..

hım olabilir canım foto çekimiede olmucaksa tabi erken olabilir. bnde kayınvalideme anneme söyledm kızım sen nasıl rahat ediceksen ona göre yapalım dediler bnde o şekildedaha uygun olur die düşündüm bakalım hayırlsııı :) düğün salonun nerde canım

ama fotoğrafın yerini tutmazki.. o da elinizde kalacak en büyük anı..

abartiyolar cidden ya ben şahsen 450 500 den fazla veremem yazık giden paraya :)
ya canım malesef öyle.. ama o kdr emeğin karşılığını 400-500 tl de kurtarmıyor işte öyle bi durum var. benmde arkadaşlarım fotoğrafçı onlarla halledicez biz de çekim işini..

anladım canım bakalım biz daha bakmadk ayarlamadık :) şu nikahı halledlimde yarın onada bakarız nasipse :)

Bağlum girişinde canım yeni açılan yer :) yani akmaz diye ümit ediyorum
Yani tabiki o da bir anı ama zaten makinamız var kuzenin öyle cekinelim onunla dedik bi de salonda falan da cekilecek dedim kendimce. Nişanlıma cok yüklenmek istemiyorum babası vefat etmiş herseyi kendisi yapıyo durum böyle olunca fotograf da eksik kalsın dedim. Hani amann işte alt tarafı bin lira nolcak falan diyemiyorum, elinde olsa onunda yapar biliyorum :)

canım sen nerde oturuyosun bende bağlumda tuttumda sanırım çok yakınız tuğba yı mı tuttunuz yeni açıldı :) orası 7500 falan diye duymuştum :)

haklısın fazla yüklenme fotografta olmasın mutluluk önemli sıkışmayın en azından :)

anladım canım bakalım biz daha bakmadk ayarlamadık :) şu nikahı halledlimde yarın onada bakarız nasipse :)
Nikah işlerini de halletmedik biz ya bi kac günde hallederiz diye :)) bir de bişey sorayım kızlar balayını ayarladık biz düğünden iki hafta sonra gitcez hava biraz daha ısınmıs olsun diye. Nikah kıyalı bi ay oluyo ya kimi yer balayı cifti saymıyo arada bi ay oldugu için. Bizim otele sorduk davetiye de getirin dediler. İki haftadan da bişey olmaz umarım :))

Ben eryamanda oturuyorum, nişanlım keçiörende. Evimiz de bağlumda :)) tuğra tepeyi tuttuk canım hemen girişte

biz sonra yapıcaz bizimde 4 gibi fln olur çnkü düğünden önce erkek evine gitmek istiyorlar düğünde akşam 7 de..
aynen canım halledersiniz. bzm nikahımız kıyıldı çoktaaan
anladım canım tabi imkan meselesi her şey. ve cidden her şey çok pahalı yaa. Allah evlenenlere yardım etsin

canım bzm nikah geçen sene oldu. yani daha doğrusu düğünden 1 sene önce olmuş olacak nikah neredeyse (tayin durumu için erken yaptık) balayında davetiye götürcez biz de knuştuk otelle ve ets ile oraya not olarak düştüler sorun olmaz dediler bakalım

Olmaz inşallah ya :) hayırlı olsun diyeyim o zamann :)))

nikahı erken bakalım dedik biz istediğimiz tarih olsun die bizde düğünden 2 gün sonra balayına gidiyrz otel dediğiniz gibi sıkıntı çünkü bi ay önce nkah kıydırcaz biz :) ama davetiye ile glince sorun yokmuş bizim düğün mayısta malesef 2 hafta sonra erteleme fln yapamadık ramazandan dolayı malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…